Отговори
# 75
Броим ли часовете Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 11:17 от super_katia

# 76
  • София
Броим, Кате, броим! Grinning

Аз няма да гледам, но ще влизам да чета тук. Ще гледам чак в събота с бг буквички, че установих следното - като си го гледам с превод на роден език, виждам неща, които по-рано съм пропуснала и съвсем по друг начин възприемам епизода. Simple Smile

# 77
Аз няма да издържа до събота,ще го гледам утре с английски субтитри  GrinningGrinning И после пак с български,де Grinning
Ама и довечера ще надничам онлайн,нищо,че нищо не разбирам Grinning

# 78
И аз още утре на обяд с английски субтитри щв гледам, че нямам търпение 😀

# 79
Здравейте момичета...Изчетох вииииии,абе вие сте направо родени писатели ,анализатори,криминалисти за което ви свалям шапка...нека и аз да си изкажа мнението за ГГ как,ще разберат ,че се обичат..според мен /а това не е нещо ново / някой от двамата,ще чуе неволно другия скришом как казва,че е влюбен/а пред приятел или близък и така,ще се променят много неща /лично мнение/....гласувах 3 отговор и дано ми се сбъдне....тъй,като довечера съм нощна то няма да гледам онлайн,но ще хвърлям по едно око тук в групата,за да чета какво обсъждате и така времето няма да ми е тегаво...прегръщам ви и слънчева сряда от мен.

# 80
Дано не нарушавам правилата като новобранец, но искам да ви споделя, че от нетърпение го гледам онлайн в инстаграм с руски превод в ефир / не лош между другото/, после с руски субтитри и за затвърждаване поне два пъти и с български превод. Отдавна не ме беше грабвал така сериал

# 81
  • София
И аз още утре на обяд с английски субтитри щв гледам, че нямам търпение 😀

Да, и аз съм от тези, най-нетърпеливите! За първи път гледам турски сериал онлайн, не мога да си обясня това пристрастяване! Проблемът ми е, че понякога нямам търпение да изчакам даже английските субтитри, защото превода на английски излиза по обедно време! Първи по време излизат руските субтитри, но това означава цяла нощ будуване.....Няма пълно щастие! Kissing Heart
Хубав, слънчев и усмихнат ден! Nature Sunny

P.S. Докато съм писала се е включила и gabidim71, успокоих се малко, че не съм единствената....Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 12:49 от nrgmama

# 82
  • София
И аз съм от нетърпеливите, да ви кажа. Но така на парче се губи ефектът (поне при мен). Гледам онлайн на турски и едвам разбирам нещо, после гледам на руски или английски - разбирам повече. Но все нещо съм пропуснала. И накрая гледам с бг превод и тогава вече схващам всичко. Но ефектът от епизода не е същият. Затова мисля само да ви чета и да си гледам филмчето за първи път в събота. Най-добре ще е въобще нищо да не знам до събота, за да е пълна изненадата и всичко, но чак толкова воля нямам. Редовно отварям темата ни тук и следя има ли нови отговори, наистина е като среща с приятелки - много разтоварващо и приятно.  

Усмихнат ден, момичета! Sparkling Heart

# 83

Нова снимка от 10 еп. Изглежда ми от общата закуска в планинската вила.
Да видим как ще се развие образът на Ферит, ако наистина извадят Каан от сценария. До сега ми беше симпатичен Simple Smile

# 84
Здравейте,
Тази вечер, Ханде и Керем ще имат live.
Ханде още носи годежния пръстен...

# 85
Щях да се шашна ако нямаха лайф Sweat Smile

# 86
Чакайки епизода довечера се замислих за Айдан - тя може би се досеща, че Серкан е доста близък с Еда. Thinking

В тази къща в планината има снимки и спомени с брата. Айдан много се учуди, защото никой от семейството не е ходил там отдавна, дори май й стана неприятно.
Никой от семейството не говори за брата с външни хора (те дори и в семейството не говорят за това), но щом Серкан води Еда! Еда няма как да не види снимките, Айдан може би се сеща, че Серкан е споделил с Еда за брата, което говори за доверие между двамата и по-близки отношения. Че не я смята за външен човек.

Освен това пазачът-управител на къщата може да й е казал, че първо са изпотрошили вазите и после са спали в едно легло. Нали се грижи за къщата...

Айдан попита Серкан дали е с Еда да си върне Селин или е наистина с Еда. Явно я изненада този негов "романтичен" жест с воденето в планината  Sparkling Heart

А и докато мисля за къщата в планината се сещам, че някой някъде беше коментирал, че след като Еда напръска Серкан със спрея, освен да му измие лицето, сигурно му е помогнала да се преоблече - ама ни лишиха от този кадър Stuck Out Tongue жалко нали? Innocent

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 15:02 от kukli4ka456

# 87
Мисля си, че щом изкарат Каан ще направят Ферит да играе лошия. Ще тръгне да си го връща и на Серкан и на Селин за  несподелената любов. Ще играе подмолно за да им съсипе фирмата. Защото именно фирмата е здравата връзка, гордостта и извора на самочувствие за двамата хубавци дето не могат да решат какво искат.

# 88
Дари, точно това са и моите опасения Rolling Eyes
Доколкото чета, този хубавчото, който ще гледаме в днешния епизод е само гост-артист, т.е. той може и да бъде причина за ревност, но в по-дългосрочен план няма как да е "злодеят". Освен това, ако Ферит си остане добър, тогава Серкан ще излезе лош с неоснователната си враждебност към него...

# 89
  • София
Вижте на какво попаднах > https://www.instagram.com/p/CFMrD_Jn2pI/?igshid=4cz3bq4zkzsn

Какво мислите?

А за лайфа казват ли в колко часа и в чий профил? Много ми е интересно какво точно казват, ако имате сторито със субтитри на английски - давайте насам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт