Отговори
# 135
Може и да не дадат отговора на Серкан днес.
За личния въпрос на Серкан към Еда- от какво й е фобията.
Тя разказа, че била на 6г.Родителите й отишли да празнуват годишнина от сватбата. Тя с леля си украси ли и ги чакали. Докато чака си играела и се скрила в някакъв шкаф. Чула да звъни телефона, леля й вдигнал и започнала да пищи. Разбрала, че родителите й са мъртви. Опитала се да излезе но не могла и започнала да се задушава / не буквално / е тясното пространство Не било катастрофа, срутила се стена. Или атентат или нещастен случай / не разбрах добре/

# 136
  • София
Мисля, че Еда няма да дочака отговора на Серкан, ще си тръгне. Той ще каже на Селин да си гледа работата, ще тръгне след Еда. Надявам се са я стигне, да я хване, да я целуне така, че да и се навият чарапите, да и каже да не си тръгва и т.н. И много искам вече чувствата им да избухнат с всичка сила.

Много ми харесва твоят сценарий и аз искам същото - чувствата им да избухнат с всичка сила и да ги гледаме като истинска двойка. Умирам си за романтичните им моменти тогава! Но... ми се струва, че бая ще си почакаме. Вече ми омръзна да се надявам на обяснение в любов, признаване на чувства и целувка. Малко са ми мираж вече.

Нещо, което ме човърка още от фрагманите обаче - нали Серкан, Ферит и Селин са от заможни семейства, които пресата познава. Тогава как може Серкан да се съгласява да се излага публично с фалшиви годеж и сватба? Имам предвид, че планът е да раздели Селин с Ферит и използва Еда за целта. Какви са тези интервюта и т.н.??? Нали договорът приключва след два месеца, без значение дали Селин и Ферит са се женили. Какво ще обяснява после на пресата за раздялата му с Еда? Още повече какво ще обяснява, ако се събере със Селин? Тези неща са ми малко странни и недомислени. Или аз задълбавам твърде много...

# 137
Може и да не дадат отговора на Серкан днес.
За личния въпрос на Серкан към Еда- от какво й е фобията.
Тя разказа, че била на 6г.Родителите й отишли да празнуват годишнина от сватбата. Тя с леля си украси ли и ги чакали. Докато чака си играела и се скрила в някакъв шкаф. Чула да звъни телефона, леля й вдигнал и започнала да пищи. Разбрала, че родителите й са мъртви. Опитала се да излезе но не могла и започнала да се задушава / не буквално / е тясното пространство Не било катастрофа, срутила се стена. Или атентат или нещастен случай / не разбрах добре/

Благодаря !

# 138
Краят на серията ми е малко никакъв, може би защото решиха да сложат тази сцена в третия фрагман, и убиха и малкото любопитство у хората .. Rolling Eyes Та по въпроса какво ще отговори Серкан на русата, според мен ще й каже да си гледа живота и чехльото. Преломният момент за мен беше разговорът между него и Енгин. Не малко пъти му "отвори очите" за това,  че е влюбен в Еда и това си личи тоолкова много. Да не говорим как го е яд, че договорът изтича и както каза, седейки до леглото й: "Ти ще ме оставиш" .. нещо такова беше по спомен. И Еда вече няма да чака, директно ще го остави ми се струва, а той ще я гони и моли.

Ааа познах, че тя ще си тръгне. Хайде сега Серкан, твоят ред дойде да си преглътнеш великата мъжка гордост. Ууу само така. Trollface Smiling Imp Joy

# 139
  • София
Нашето момиче заминава.............Серкан плаче........

# 140
# 141
Голяма стръв ни хвърлиха пак СЦ .....ооффффф,къде е сряда.............

# 142
  • Варна
Еда малко ме дразни вече.Само пробутва Серкан на Селин.

# 143
  • София
Леле, имаме си фраг!!! Scream
И какво стана сега? Страх ме е да гадая. Има много сценарии в главата ми. Но явно или Еда не е чула отговора на Серкан, или не й е харесало това, което е чула. Въпросът е ще има ли хепи енд в следващия епизод и ще ги гледаме ли като истинска двойка в еп. 12 или ще ги разделят и ще има скок??? Интересно ми е и накъде ще завие образът на Селин - след като разбере за играта, но и за това, че Серкан наистина е влюбен в Еда. Дали ще стане зла и ще им прави номера или напротив? Леле! Нямам търпение да идва вече другата сряда. Някой, ако има рейтинги от днес - да ги споделя. И още нещо - фраговете ги чакам с по-голямо нетърпение от епизодите. Хаха Евала на сценаристите как ни тийзват! Добър ход е това. Според мен рейтингите ще са добри. Всички сме полудяли по двойката Серкан и Еда и ги искаме заедно. Heart

# 144
  • Плевен / София
Благодаря за фрага, но аз не бих дала шанс на Селин....Еда е прекалено добра за Селин, а и за Серкан.
Браво, че заминава, но искам да се появи вече баба и да разклати света на Серкан...
Жал ми е за Еда...сърцето и плаче, но си тръгна с усмивка и високо вдигната глава.

# 145
Не ме изоставяй! Нека и аз дойда с теб....

Целия гняв на Диди е така си отлетя какво да ви кажа....

# 146
  • София
Според мен Серкан не е отговорил нищо определено на Селин, което за Еда е определено...
Предполагам, че Айдан се е обадила на Еда, че Серкан е зле и тя се е върнала при него - това мисля, че е момента с бълнуването на Серкан...

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 11:45 от Gugutka52

# 147
Айде пак ни оставиха с пръст в уста. Този епизод малко ме разочарова. Вече чак ми тежи, да слушам за договора, за Селин, за Ферит, да чакам да се случи нещо и Серкан да поеме инициативата. След серията и след фрагмана направо ми се прииска Еда да замине, но го видях, че му стана зле и се укротих. Laughing Казаха на лайфа, че 11 епизод щял да бъде много хубав. А до другата сряда колко време има. Струва ми се толкова далече. Purple Heart

# 148
Когато изгледате с репликите ще видите, че това беше най-силната серия до сега. Дори и дъртите Болат си имат своето място. Серкан от тях е наследил невъзможността да изразява чувства.
Този филм е заснет като приказка на Шехерезада, шапка им свалям. Зрителя ще седне другата сряда за да чуе и види отговора на Серкан.
Според мен Еда ще си тръгне без да дочака да чуе Серкан, Ферит ще прекъсне разговора и ще спести на Серкан неудобството да измисля отговор. Но няма да хукне след Еда.
Вижда се по фрага, че Серкан пак й предлага работа, вместо любов. Искрено се надявам да направят по сценарий тя да си тръгне, поне за малко.
Според мен любовната изненада /хаштага/ беше в интервюто. Серкан и Еда се изненада ха взаимно. На въпрос към Еда "Опишете с една дума Серкан" нейният отговор беше "Ашк". Серкан я допълни "Любов от пръв поглед".
Магаретата си признаха, но не се разбраха 😀. По-точно не могат да повярват все още един в друг.
Аз никак не искам все още да се прегърна, целуна и да заживеят щастливо. Банално ми е. Наслаждавам се на пътя им един към друг. Предпочитам го като развитие, отколкото половин серия цуни-гуни и после разделителни интриги.
А Ферит се измъкна от подписването на предбрачния договор, че купил фирмата, защото Каан го заплашил със записа. Не че искал да навреди ами направо спасявал Селин. Той ще е новия, когото ще мразя.

# 149
  • Плевен / София
Не ме изоставяй! Нека и аз дойда с теб....

Целия гняв на Диди е така си отлетя какво да ви кажа....

уж не съм " мека Мария" , но ми се сви сърцето, като видях свития като малко дете плачещ Серкан.
Благодаря на всички за коментарите и компанията

Общи условия

Активация на акаунт