Отговори
# 300
  • Плевен / София
Друон, наистина прекрасен пост!
Благодаря ти, че си си направила труда да цитираш всички реплики и толкова нагледно да покажеш истинските чувства на Серкан. Много добре ми дойде това. Истински се зарадвах.
Ние си знаем, че той я обича и е лудо влюбен, и той вече го осъзнава, но ако можеше да види твоя синтез, щеше да е напълно сигурен и да спре да се колебае.Simple Smile

Не знам тук ли ме навихте или в темата за общи приказки, обаче започнах да гледам В очакване на слънцето. И още повече захаресвах Керем. Много специален артист е той, трудно е да се обясни с думи. Много въздействащ, много интересно и магнетично екранно присъствие има. А не е хубавец. Поне не в общоприетия смисъл. Къде-къде по-големи красавци има от него. Обаче има нещо в него, дето другите го нямат. Някакъв различен артистизъм, който мен лично много ме грабва. Преди години, когато течеше Слънцето и всички бяха луднали по него, а аз го гледах само на снимки, не можех да разбера тая лудост, снимката нищо особено не ми показваше. Някакво бозаво лице, малко скучно даже. После гледах Този град, харесах играта му, но сериалът не струваше и го зарязах след 4-5 еп. И после, когато гледах точно заради него и Ибо Тандема, истински го харесах. Между другото, много съжалявам за този сериал. Имаше един много свеж и приятен хумор в него, а химията, сработването между двамата ГГ беше по-забележителна дори в сравнение с някои популярни любовни двойки.
Светле, срам не срам да си призная и аз чак сега изгледах Слънцата...Тандема с Ибо и " нашата Джемре" 😘 не ме накара да се върна назад , но Вратата го направи 👍🤣

# 301
  • София
https://vk.com/video-126686270_456241060 - май някой не си е тръгнал

Днес ще има втори фраг

Бърборанке, а дали е преведен 10 епизод? Не съм чела назад в темата де...

Леле, леле, леле! Ах... ах... ах! Само като ги видях и сърцето ми щеше да изхврънке! Как са се гушнали и лежат заедно като двойка. Дано! Heart Само не съм сигурна как да разбирам погледа на Серкан - объркан, като разкаяние или облекчение?! Многозначителен е. Чакаме фраг 2.

За епизод 10 на бг - по принцип в събота излиза, би трябвало да има. Пробвах няколко линка в нета, но нали ви казах, че нещо не ми тръгват видеата. Sad

# 302
Rolling EyesStuck Out Tongue Winking EyeБърборанке, момичета като преведат епизода и пускат линк. Не е речено, че точно днес трябва да излезе превода. Все пак и те имат семейства и ходят на работа. Разбирам, че си нетърпелива Stuck Out Tongue Winking Eye аз още 9  еп не съм изгледала с бг превод целия... Rolling Eyes
https://ok.ru/video/1912530471607
това е линк към него, там се намират и другите.

Днес са започнали снимките на 12 епизод

# 303
Ех, бърборанке и аз така, зарадвах се много, вълнение се надигна в мен, но и ме обърка погледа на Серкан????
И аз си чакам преведени епизод. Blush

# 304
  • София
Rolling EyesStuck Out Tongue Winking EyeБърборанке, момичета като преведат епизода и пускат линк. Не е речено, че точно днес трябва да излезе превода. Все пак и те имат семейства и ходят на работа. Разбирам, че си нетърпелива Stuck Out Tongue Winking Eye аз още 9  еп не съм изгледала с бг превод целия... Rolling Eyes
https://ok.ru/video/1912530471607
това е линк към него, там се намират и другите.

Ох, нали съм нова и не съм наясно още с всичко в темата. Не знаех, че го качват момичетата, след като го преведат. Мислех, че просто споделят линк и затова писах с такава молба, тъй като аз не откривам. (засрамено човече)

Че съм нетърпелива, такава съм. Но в случая имам достатъчно търпение, тъй като и аз съм работеща жена, с доста други отговорности и т.н. Ще си изчакам превода и ще знам занапред, че се качва, щом е преведен от момичетата. И предварително им благодаря за труда! Heart

А може ли да споделите кои са тези момичета, които превеждат за нас епизодите - че да им изпращам много благодарности и позитивна енергия наум. Flowers Cherry Blossom

# 305
Здравейте сладурани..извън темата...Искам да публикувам една песничка от тубата,за да споделя с вас един мой празник ,но се страхувам да не ме упрекнете или знам ли блокирате,защото не е по темата.....знам,че поне някой от вас ме знаят много добре коя съм от Контакта,но тук съм сигурна,че не се сещате..та как да го направя приятели....

# 306
Бърборанке, Hug

# 307
Включвам се само с предположение в дискусията за объркания поглед на Серкан. Изгледах обстойно това кратко клипче и съдейки по дрехите им и зелената възглавничка, предполагам, че това е на сутринта след нощта, в която Серкан бълнува. Може би той дори не помни какво е говорил вечерта и изобщо да не е очаквал, че Еда ще е останала, а камо ли че като се събуди тя ще е сгушена в него. Ама такова си е нашето момиче. Грижовно, добричко, а да не забравяме и пълно с изненади, както Серкан сам отбеляза. Heart Eyes Аз поне така си го обяснявам и с това се успокоявам, че след първия фрагман и предполагаемото заминаване на Еда, разкриване на тайната пред Селин, болничкият Серкан направо не ми се къса сърцето:pensive:

Все пак чакам с нетърпение целия нов фрагман и още повече новия епизод. Grin

# 308
Еди-коя си@!?, щом имаш желание, сподели. И кой да те блокира, освен модератор друг не може.
Ако искаш и в спойлер. Все пак сме и хора, освен фенове.

В едната има цвят от цялата палитра на природата и топлина, в другата само няколко краски и нюанса, и хлад.

# 309
Според мен Серкан си дава сметка. че Еда го обича:

Инстаграм стори на Анъл от снимките на 12 еп.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 19:01 от druon77

# 310

На мен лично тук ми се струва, че Серкан се събужда объркан, но пък отпуска успокоително глава назад, че Еда все още не си е тръгнала и е останала при него.... Така ми се струва ли или.... така ми се иска.... Thinking Heartpulse

# 311
Или Серкан е сънувал , че в обятията му е Селин и събуждайки се от кошмара с Еда в прегръдката му се чувства облекчен

# 312
  • София
Или Серкан е сънувал , че в обятията му е Селин и събуждайки се от кошмара с Еда в прегръдката му се чувства облекчен

Разсмях се с това твое предположение! Добро е много. Joy То за Серкан да бъде в обятията му Селин вместо Еда си е кошмар...

# 313
https://vk.com/video-126686270_456241061

и видео към сторито на Анъл

Еди-коя си@!?, a каква е историята в тази песен?

Благодаря за поздрава! Бъди здрава и се наслаждавай на живота!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 19:16 от Slawena

# 314
Скрит текст:
Приятели искам да споделя с вас,че от много години, които изпълнявах дълга си към отечеството и защитавах турско-гръцката граница вече съм ПЕНСИОНЕР и то млад,тъй като нямам роднини то позволете ми този празник да го споделя с вас...с тази песен,която ми е любима искам да споделя празника си..
https://www.youtube.com/watch?v=6sAWK3XB_Jc&list=RDpyWdFu-fz … nel=GeorgeDalaras

Общи условия

Активация на акаунт