Отговори
# 360
Според мен 100% признанието ще е последната сцена от епизода... нооо важното е, че го има НАЙ-НАКРАЯ Grinning Grinning

# 361
  • София
Чакам превод аз и затова не пиша.
Ох на мен Керем Бюрсин ми е всичко друго ама не и бозав. Има голяма харизма в него. Да не говорим зо очите-още не мога да разбера какъв цвят са. Май са пъстри. Не е типичен захаросан,бозав красавец. Тип сладникъв не ми е.

И аз бях любопитна за цвета на очите на Керем Бурсин и преди време, когато започнах да следя кариерата му търсих информация. Според официални източници очите му са Light brown, но аз също по-скоро бих ги определила като пъстри. Понякога при кадри в близък план се виждат зеленикави отенъци (ако не са филтри, каквито принципно се използват в киното, което особено силно се забелязва при светлите очи - Селин напр.).

Използвам случая, за да не пиша нов пост да благодаря за безвъзмездния труд на всички, които превеждат за нас епизодите и трейлърите на този интригуващ сериал! И много, ама много се надявам да "не попарят с вряла вода" радостта ни от признанието на Серкан!
Хубава съботна вечер! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 22:54 от nrgmama

# 362
Относно Селин и Ферит по-рано тази седмица имаше тези снимки от сета от тяхната къща.
Аз се надявам Ферит да я зареже, ама не ми се иска да го правят злодей.
Харесват ми отношенията му с Еда.

# 363
  • Плевен / София
Относно Селин и Ферит по-рано тази седмица имаше тези снимки от сета от тяхната къща.
Аз се надявам Ферит да я зареже, ама не ми се иска да го правят злодей.
Харесват ми отношенията му с Еда.

Значи все пак ще ходим на сватба....дали ще чуем "да" е отделен въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye

# 364
Кате, Flowers Hibiscus както винаги си супер наблюдателна. Аз наопаки си представях нещата, но ...няма да мисля лоши неща сега. Еда може и да замине, но поне вече знае, че Робо има чувства. Кога ще му повярва е друг въпрос. Дано е скоро.

# 365
Да се вземат Селин и Ферит, да видят колко не могат да се дишат след 1-3 епизода. През това време Еда и Серкан да вземат да се разберат кок колко е влюбен в другия. Да прекарат време заедно без да се дърлят и се отричат, а влюбени и щастливи като млади хора. Градини ли ще сеят, сгради ли ще проектират, обзавеждат, проекти ли ще печелят, но да са заедно и на работа и у дома. И идва време за следващите 2-3 епизода, да се появи някой ухажор за да ревнува Серкан бей / това в първия епизод/, после и някоя по засукана дама от хайлайфа , да има и Еда за какво да ревнува. Нещо не се разбират двойката Болат§Йълдъз, разделят се както те си знаят. Тя си тръгва, Той не я спира, а гледа неадекватно след нея. Само милия Сириус гледа тъжно зад тях и си мисли " тез май не знаят къде ги събри и къде ги боли. Само аз горкия, аууууу''. И така, през това време медения месец на другата двойка се изчерпва откъм емоция и решават да се разделят. Селин като верна дружка от детските години, която познава и най съкровенните тайни на другарчето си Серкан се опитва да му помогне. Но той жИлезен не се поддава. Само папараци успяват да ги снимат на / след вечеря накъде си и ШОК новина, двойката на годината отново заедно. Еда страда, Ферит се пропива и праща всичко по дяволите ... И с гръм и трясък се появява мистичната баба от Мардин, която с един замах на режисьора и Айше ханъм оправя всичко. Не бива да е само иху, аху  и сополи и терзания. За следващите 7-8 епизода ще видим какво ще ми подскаже кълбото...

# 366
  • Плевен / София
Да се вземат Селин и Ферит, да видят колко не могат да се дишат след 1-3 епизода. През това време Еда и Серкан да вземат да се разберат кок колко е влюбен в другия. Да прекарат време заедно без да се дърлят и се отричат, а влюбени и щастливи като млади хора. Градини ли ще сеят, сгради ли ще проектират, обзавеждат, проекти ли ще печелят, но да са заедно и на работа и у дома. И идва време за следващите 2-3 епизода, да се появи някой ухажор за да ревнува Серкан бей / това в първия епизод/, после и някоя по засукана дама от хайлайфа , да има и Еда за какво да ревнува. Нещо не се разбират двойката Болат§Йълдъз, разделят се както те си знаят. Тя си тръгва, Той не я спира, а гледа неадекватно след нея. Само милия Сириус гледа тъжно зад тях и си мисли " тез май не знаят къде ги събри и къде ги боли. Само аз горкия, аууууу''. И така, през това време медения месец на другата двойка се изчерпва откъм емоция и решават да се разделят. Селин като верна дружка от детските години, която познава и най съкровенните тайни на другарчето си Серкан се опитва да му помогне. Но той жИлезен не се поддава. Само папараци успяват да ги снимат на / след вечеря накъде си и ШОК новина, двойката на годината отново заедно. Еда страда, Ферит се пропива и праща всичко по дяволите ... И с гръм и трясък се появява мистичната баба от Мардин, която с един замах на режисьора и Айше ханъм оправя всичко. Не бива да е само иху, аху  и сополи и терзания. За следващите 7-8 епизода ще видим какво ще ми подскаже кълбото...
Хайде бе...от кога я чакам тази баба да се появи...."Вятърничавия" тъпче на едно място, може да приключат и Азизе да дойде от Мардин.....да видите тогава какво е отмъщение....Три сезона няма да и стигнат....

# 367
Сега забелязах, че Еда обаснява на Селин, че Серкан я обича и не му е годеница точно преди да се качи в таксито за летището. Със същата сива тениска е. А пък Селин е с розовата рокля на точките и после, когато седнала на празния креват мисли, че сега Серкан трябва да решава. А пък той решава - гони таксито на Еда.

# 368
...А пък той решава - гони таксито на Еда.

Правилно взето решние, чак да му се ненадяваш.

# 369
Сега забелязах, че Еда обаснява на Селин, че Серкан я обича и не му е годеница точно преди да се качи в таксито за летището. Със същата сива тениска е. А пък Селин е с розовата рокля на точките и после, когато седнала на празния креват мисли, че сега Серкан трябва да решава. А пък той решава - гони таксито на Еда.
И аз това забелязах, значи има шанс признанието Серканово да не е в края на епизода, надявам се да видим реакцията на Еда също.

# 370
Ханде днес е била на сватба на своя приятелка

# 371
# 372
Ханде днес е била на сватба на своя приятелка

И да поясня: на снимката Ханде е със сестра си - Гамзе Ерчел.    Двете са като клавиши на пиано - черно и бяло.
Гамзе е мисля по-малката сестра, но си има момиченце на 7/ 8 месеца - Мави. Мави пък е одрала кожата на леля си Ханде - чернокоса, матова и с огромни черни очи. Прекрасни са.

# 373
Скрит текст:
Приятели искам да споделя с вас,че от много години, които изпълнявах дълга си към отечеството и защитавах турско-гръцката граница вече съм ПЕНСИОНЕР и то млад,тъй като нямам роднини то позволете ми този празник да го споделя с вас...с тази песен,която ми е любима искам да споделя празника си..
https://www.youtube.com/watch?v=6sAWK3XB_Jc&list=RDpyWdFu-fz … nel=GeorgeDalaras
Еди-коя си , Честито пенсиониране! Бъди здрава, наслаждавай се на живота и ти пожелавам години на осъществяване на малки мечти, които да те направят щастлива! Flowers Hibiscus

# 374
Явно отговорът на въпроса на Селин от края на 10 ти епизод - Ако има мънично надежда един ден да бъдат заедно .. ще е положителен. Серкан ще каже на Селин, че има надежда, защо в трейлъра Серкан казва на Еда "Ти също ме събра със Селин. Изпълни мисията си"
Еда държи лист и химикал - Може би Серкан й е дал стипендията.
Еда говори може би с Айдан и й казва преди да замине за Италия - че Серкан и Селин ще се съберат и че договорът им е приключил.
Селин, чака Серкан да и каже дали ще се съберат, сгодят, оженят Може би думите "Наясно съм, че не е лесно решение. Но той трябва да помисли и да вземе ршение" са в разговор с Айдан.
Вечерта Вда вижда трескав и бълнуващ Серкан и си помисля, че бълнуването е за Селин, че горкият Серкан не може да си сподели чувствата и че иска помощ от нея.
На следващия ден тя взема нещата в свои ръце и отива и разказва за договора на Селин и че Серкан е влюбен в нея.
В същото време Айдан пита Серкан какво става и му казва че Еда заминава за Италия.
Еда, хваща таксито и заминава. Серкан я догонва.
И чакаме следващия епизод, за да разберем дали след признанието в любов на Серкан ще остане.

Общи условия

Активация на акаунт