Отговори
# 375
  • София
Здравейте, момичета!
Днес цял ден хвърчах по задачи, влизам тук и какво виждам - имаме си преведен десети епизод, имаме си нов, че и преведен фраг, имаме си и най-важното - ДЪЛГООЧАКВАНОТО ПРИЗНАНИЕ НА СЕРКАН, ЧЕ Е ВЛЮБЕН В ЕДА. Heart

Досега четох коментарите ви и сигурно ще се повторя с някои от тях, но ето и моите размисли и страсти в момента:

1. Първо искам да благодаря на момичетата, които превеждат за нас този прекрасен сериал. Правите ни много щастливи! Добре че ви има. Simple Smile

2. Попаднах на определението бозав и понеже съм чувала различни негови интерпретации, ще кажа само следното - до момента бях виждала Керем само на снимки и не ме грабваше особено. Дори съм се чудела Серенай Саръкая какво му хареса. Но след като загледах нашия сериал, смело мога да заявя, че съм огромен фен на актьора Керем и на мъжа Керем. По принцип не харесвам ниски мъже (да поясня, за мен нисък мъж е мъж под 1.85 Grinning), не харесвам светли и рижави мъже. Тоест Керем е пълна противоположност на вкуса ми. Но толкова много харесвам излъчването му, гласа му, актьорската му игра и чувството за хумор, което долавям от лайфовете му, че няма как да остана безразлична към чара му. Така че, мили дами, няма никакво значение бозав ли е, какъв е, много е мъжествен, обаятелен и без проблем бих се влюбила в него, дори да се държи като робота Серкан. Grinning

3. Утре ще гледам епизод 10, че днес ми беше натоварен ден и имам нужда от сън сега. Но си запазвам правото да го коментирам, ако имам какво различно да добавя, защото май ще съм последната гледала го. А ако много ме докосне, както очаквам, ще коментирам дори с риск да се повторя и да ви отегча. Предварително ме извинете. :*

4. Относно новия фраг... все си мислех, че Серкан й казва "влюбен съм в теб", но тя все пак заминава. В последния момент на летището се отказва и се връща. Тогава намира бълнуващия Серкан и така нататък. Но след снимката, която Катето сподели, имам друга теория - бълнуването е преди въпросното заминаване на Еда и сценарият е по-скоро този, който kukli4ka456 е описала. Не искам да гадая, искам по-скоро да дойде сряда и да разберем какво става. Помня, че Керем и Ханде споделиха в последния си лайф, че епизод 11 ще е много хубав. Вярвам им вече на 100%! Ако е в края на епизода обяснението в любов, ще тръпнем още една седмица, но какво да се прави - всичко е в името на интереса на зрителя и добрия рейтинг, който ни е нужен, за да гледаме по-дълго време на екран нашите любимци. Simple Smile Ще ви кажа за една възможна развръзка, която според мен би била доста нетипична за ромком, неприятно изненадваща ни и се надявам на сценаристите да не им хрумне, защото нямаме нерви да изтърпим и това - но може Еда все пак да замине и да имаме скок. Ще е странно, защото обикновено, преди да ги разделят, първо ги събират за малко, поне така е било във всички ромкоми, които съм гледала до момента. Исках да ви споделя за тази развръзка, защото разсъждавах по темата. Все пак Еда мечтаеше да завърши образованието си и да замине в Италия. Досега са ни я показали като целеустремен и решителен персонаж, затова се замслих дали би се отказала от мечтите си в името на любовта. Помня, когато гледаха падащите звезди, че Серкан я попита какво ще прави, след като договорът изтече. Тогавя тя сподели точно това - че иска да завърши и замине. Но... Италия няма да избяга, може да замине след време, сама или със Серкан, според мен ще остане. Искам да остане и да ги погледаме няколко епизода влюбени и щастливи. Heart

Спирам дотук, момичета, и утре ще пиша отново, след като изгледам епизода.

Лека нощ и сладки сънища! (гуш)

# 376
Няма да ви заблуждавам, ама леко повлияна от рускините от контакта имам следната конспиративна теория - обяснението в любов се случва по време на т.нар. "заболяване" на Серкан , според мен сънува и продължението на репликата „влюбих се като луд в теб“ продължава с онези думи  от предния фраг „ не ме оставяй, искам да дойда с теб“ / дано да цитирам правилно/. Хареса ми всичко, което написа kukli4ka456, има логическа последователност, но сърце не ми дава да повярвам, че виждайки Еда, Серкан би дал някаква надежда на Селин.

# 377
Heart EyesBlushKissing Heart Еди-коя си! Честита свобода!

Balloon Да си свободен, да разполагаш сам с времето си - това е най хубавото, което може да ти се случи!  Сега е момента, да направиш това, за което не си имала време! Освободена от задължението да се грижиш за хляба, не забравяй това, което често си напоням "Винаги съм на 18 - другото е стаж!" Аз също отскоро съм в партията на свободните и моля, не пенсионери, стипендианти! Как иначе щях да следя коя, къде се намира в тази тема и какви ги върши?!  ( Това е шега, разбира се! ) Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека сърцето ти остане младо и дръзко, нищо, че можем да кажем: "Повечето мина! " Цял живот сме били винаги разумни, сега може и да не сме толкова, важното е да бъдем щастливи! Sparkling Heart
Flowers Bouquet Благодаря за поздрава с тази чудесна песен! Kissing Heart

Champagne Момичета, не е ли време за шампанско?! Аз вече съм го сложила в камерата! Еда и Серкан в едно легло?! Направо си е за шампанско, ако това е стъпка към любовта, вече споделена! Heart Eyes Да не им се надяваш на нашите влюбени! Напълни ми се сърцето, като ги видях гушнати! Даже с одеало са покрити! Кой ли ги е завил?! Преди време имаха една такава вечер, но тогава всичко беше много стерилно! Сега е друга картинката! А Серкан нека се чуди - стана това, което трябваше да стане!
Bell Да се оправя бързо и ... да не чака алармата на часовника да отчете отново 85-88!
Heart DecorationЕда е до него, а сърцето му е най силния коз! Kiss

Sparkling Heart Да видим фрага и пак да го сканираме от всички ъгли! Innocent

Редакция! 

Шампанското, което приготвих, беше преди да видя фрага! Ако това не е интуиция, какво е!  Какъв фраг, направо удар в десятката!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 00:53 от neorum

# 378
Лека нощ, мили момичета ⭐🌛!
https://youtu.be/jGaclat-Aj8
Million reasons, тази песен толкова им отива 😍❤.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 01:21 от druon77

# 379
Слънце изгря и на нашата улица!
Направо се разтопих, като ледена висулка от първия слънчев лъч! Превърнах се в капчици вода, пеещи любовна песен и танцуващи във въздуха, наслаждавайки се на признание в любов.
Серкан Болат си призна! Бил влюбен и то лудо! Направо не ми се мисли, как Еда ще я издържи на тази лудост:stuck_out_tongue_winking_eye:
Nature MoonNature Last Quarter Moon With FaceНе знам, как ще заспя, този фраг не ми излиза от главата, до утре:heart_decoration:

# 380
  • София
Champagne Момичета, не е ли време за шампанско?! Аз вече съм го сложила в камерата! Еда и Серкан в едно легло?! Направо си е за шампанско, ако това е стъпка към любовта, вече споделена! Heart Eyes Да не им се надяваш на нашите влюбени! Напълни ми се сърцето, като ги видях гушнати! Даже с одеало са покрити! Кой ли ги е завил?! Преди време имаха една такава вечер, но тогава всичко беше много стерилно! Сега е друга картинката! А Серкан нека се чуди - стана това, което трябваше да стане!

neorum, и на мен много ми се иска да отворим по една бутилка с изстудено, искрящо, пенливо шампанско, но песимистът в мен надделява над оптимиста в този конкретен случай! Или не знам, може разумът да надделява?! Айше Кутлу и сътрудници талкова пъти вече ни заблудиха с фраговете, които ни представяха, така елегантно ни изпързаляха многократно, че всеки път когато се надявахме да се случи нещо истинско, красиво и романтично с нашите главни герои, то се случваше точно обратното! Имам сериозни опасения, че радостта ни след двата фрага на 11 епизод ще е кратка! Confused
Показваха ни цели десет епизода една почти безупречна главна героиня в ролята на Еда (млада, красива, талантлива с големия „недостатък“, че не е от висшата прослойка) и аз допускам, че логично ще продължат в тази насока! Предполагам, че колкото и да ни се иска най-накрая да свалят картите, да ги поставят на масата и да изяснят отношенията си, за да са заедно в професионален и личен план нашите главни герои, това няма да се случи поне на този етап от сериала! Нали никоя от нас не си представя дори за миг, че тази Еда която познаваме ще приеме веднага и безусловно изстреляното от сърцето на Серкан признание, без да се замисли (колкото и импулсивна да е)?! Еда е много влюбена, преживя нещо вълнуващо, романтично, красиво, вълшебно, което както отбеляза Айфер й се случва за първи път! Но Еда  излиза много наранена от тази „фалшива“ връзка! Тя попадна под властта на един силен и властен мъж, който я привлече в собствения си живот и както самата Еда каза още в еп. 2 (сутринта преди годежа) „Страхувам се/плаша се от него! Никога не знам какво иска или какво мисли! Който се приближи до него – страда“! А тя дълго страда, безмълвно и с гордост понасяше както хвалебствията на Серкан по отношение на Селин, така и обидите, нелицеприятните коментари и нападки от Серкан, Селин и семейството му; злобните подмятания от гостите на годежа им; несправедливото обвинение в кражба и унижението пред колегите им; недоверието в нейната почтеност и т.н. Никак няма да му е лесно на Серкан Болат да убеди Еда в искреността на чувствата си и първото нещо, което трябва да направи (но дали ще го направи?!) е да даде ясен, точен и категоричен отговор на госпожата с розовата рокличка на червени точки (Селин), която тръпне в очакване на неговия отговор! А ако на неиния въпрос в горската къща е отговорил положително и Еда е чула, просто не мисля, че скоро ще има шанс!
Аз психически се подготвям, че още няколко епизода ще ни се наложи да прекараме в нетърпеливо очакване и тайни надежди, преди да дойде момента за отваряне на шампанското! Champagne
Пиша в такъв час, когато повечето от вас спят щастливи след втория фраг днес и в очакване на епизод 11, т.е. напълно спокойна съм, че няма да съм причина за ничий неспокоен сън и кошмари Sleeping
Спокойни сънища и не убивайте вестоносците! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 05:53 от nrgmama

# 381
Ние хубаво си се разтапяме тук Дано да не ни полеят със студена вода другата седмица.

Изгледах преведения епизод, но няма какво много да добавя. Това, което ми направи впечатление е първата среща на Ферит и Каан. След това Селин казва 'Заслужи си го (относно фалита)', а Ферит промърморва, че му е малко даже. Т.е. аз все още имам надежда, че Ферит няма да го направят лош.
Но от друга страна, както беше споменал някой по-рано, ако не направят лош Ферит, тогава излиза, че Серкан е изключително арогатен, егоистичен и няма никакво оправдание за поведението му спрямо Селин и Ферит, напразно е развалил щастието им.
Та не знам на къде ще отидат нещата по тази линия.

Горе долу и аз така си ги нареждам нещата от фраговете като kukli4ka456 с тази разлика, че аз не мисля, че Серкан ще отговори нещо в началото. По скоро ще се направи на ударен, ще избегне отговора и ще каже нещо от рода 'А виж и Еда дойде, не гюзел!'. И точно поради тази причина Еда ще се види принудена да отиде да обяснява на Селин, че не са годеници и т.н.

И поздравления, Еди-коя-си! Желая ти дълги години на здраве и спокойствие!

И да се допълня. Според мен Еда ще замине след признанието, поне ще се опита, но в крайна сметка ще се появят 'независещи от нея причини', които ще я принудят да остане (примерно отива на летището и и казват 'в италия има огнище на опсен вирус и сме принудени да уведомим всички турски граждани пътуващи за тази дестинация, че има сериозен риск за здравето им' Simple Smile ) И известно време хем ще я сърби, хем ще я боли докато накрая се предаде пред чара му.
Хайде да идва сряда!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 10:05 от paterina

# 382

neorum, и на мен много ми се иска да отворим по една бутилка с изстудено, искрящо, пенливо шампанско, но песимистът в мен надделява над оптимиста в този конкретен случай! Или не знам, може разумът да надделява?! Айше Кутлу и сътрудници талкова пъти вече ни заблудиха с фраговете, които ни представяха, така елегантно ни изпързаляха многократно, че всеки път когато се надявахме да се случи нещо истинско, красиво и романтично с нашите главни герои, то се случваше точно обратното! Имам сериозни опасения, че радостта ни след двата фрага на 11 епизод ще е кратка! Confused
Показваха ни цели десет епизода една почти безупречна главна героиня в ролята на Еда (млада, красива, талантлива с големия „недостатък“, че не е от висшата прослойка) и аз допускам, че логично ще продължат в тази насока! Предполагам, че колкото и да ни се иска най-накрая да свалят картите, да ги поставят на масата и да изяснят отношенията си, за да са заедно в професионален и личен план нашите главни герои, това няма да се случи поне на този етап от сериала! Нали никоя от нас не си представя дори за миг, че тази Еда която познаваме ще приеме веднага и безусловно изстреляното от сърцето на Серкан признание, без да се замисли (колкото и импулсивна да е)?! Еда е много влюбена, преживя нещо вълнуващо, романтично, красиво, вълшебно, което както отбеляза Айфер й се случва за първи път! Но Еда  излиза много наранена от тази „фалшива“ връзка! Тя попадна под властта на един силен и властен мъж, който я привлече в собствения си живот и както самата Еда каза още в еп. 2 (сутринта преди годежа) „Страхувам се/плаша се от него! Никога не знам какво иска или какво мисли! Който се приближи до него – страда“! А тя дълго страда, безмълвно и с гордост понасяше както хвалебствията на Серкан по отношение на Селин, така и обидите, нелицеприятните коментари и нападки от Серкан, Селин и семейството му; злобните подмятания от гостите на годежа им; несправедливото обвинение в кражба и унижението пред колегите им; недоверието в нейната почтеност и т.н. Никак няма да му е лесно на Серкан Болат да убеди Еда в искреността на чувствата си и първото нещо, което трябва да направи (но дали ще го направи?!) е да даде ясен, точен и категоричен отговор на госпожата с розовата рокличка на червени точки (Селин), която тръпне в очакване на неговия отговор! А ако на неиния въпрос в горската къща е отговорил положително и Еда е чула, просто не мисля, че скоро ще има шанс!
Аз психически се подготвям, че още няколко епизода ще ни се наложи да прекараме в нетърпеливо очакване и тайни надежди, преди да дойде момента за отваряне на шампанското! Champagne
Пиша в такъв час, когато повечето от вас спят щастливи след втория фраг днес и в очакване на епизод 11, т.е. напълно спокойна съм, че няма да съм причина за ничий неспокоен сън и кошмари Sleeping
Спокойни сънища и не убивайте вестоносците! Nature First Quarter Moon With Face
Облече с повече и по- хубави думи точно това, което си мислех. Подкрепям те напълно.

# 383
Добро утро и ароматно да ви е кафето.
Еда промени цялото семейство на Серкан. Какво и стана на Айдан? Тя толкова искаше Серкан и Селин да се съберат. Можеше да премълчи заминаването на Еда. Но вижда любовта на сина си и му каза, че Еда заминава за Италия. За да му даде шанс, ако наистина е влюбен, да догони и спре любовта на живота си.

# 384
Явно отговорът на въпроса на Селин от края на 10 ти епизод - Ако има мънично надежда един ден да бъдат заедно .. ще е положителен. Серкан ще каже на Селин, че има надежда, защо в трейлъра Серкан казва на Еда "Ти също ме събра със Селин. Изпълни мисията си"
Еда държи лист и химикал - Може би Серкан й е дал стипендията.
Еда говори може би с Айдан и й казва преди да замине за Италия - че Серкан и Селин ще се съберат и че договорът им е приключил.
Селин, чака Серкан да и каже дали ще се съберат, сгодят, оженят Може би думите "Наясно съм, че не е лесно решение. Но той трябва да помисли и да вземе ршение" са в разговор с Айдан.
Вечерта Вда вижда трескав и бълнуващ Серкан и си помисля, че бълнуването е за Селин, че горкият Серкан не може да си сподели чувствата и че иска помощ от нея.
На следващия ден тя взема нещата в свои ръце и отива и разказва за договора на Селин и че Серкан е влюбен в нея.
В същото време Айдан пита Серкан какво става и му казва че Еда заминава за Италия.
Еда, хваща таксито и заминава. Серкан я догонва.
И чакаме следващия епизод, за да разберем дали след признанието в любов на Серкан ще остане.

Мантъклъ, демек логично / не знам дали така се пише... /

https://www.youtube.com/watch?v=_SLUSsNE3Pw

И не можах да се сдържа да не споделя с вас тази красота.... В близък план... Серкан и Еда... Забележете погледа му... Как крадешком и с нескрито любопитство си я гледа в началото... После следва възхищението ... и зараждащата се и провокирана у него нежност да я докосне, да й оправи кичура коса.. Той, роботът Серкан Болат... И всичко това на фона на "Тръгна  си, но някога беше моя... "  И ето част от песента...

She's imperfect but she tries
She is good but she lies
She is hard on herself
She is broken and won't ask for help
She is messy but she's kind
She is lonely most of the time
She is all of this mixed up
And baked in a beautiful pie
She is gone but she used to be mine

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 09:51 от mury9

# 385
darivale и аз точно това имах придвид под бозави,руси,синеоки, светли мъже. Неслучайно споменах точно такива примери.😊
Много е добър Керем,много.
Снощи три пъти връщах момента с огледалото и розовата рокля и по още няколко пъти привъртах разни други моменти между Еда и Серкан. И пак си поревах. Направо всичко ми се разтрипери вътрешно. Все едно аз го изживявам.
И съм гледала много сериали,много по-добри от този, много по-драматични и с уж по-големи и доказани актьори,но това не ми се беше случвало. Отдавна не ме е вълнувала така актьорска игра. И трябва да призная,че заслугата е на Керем.
Отделно епизода беше много забавен.
Моментите между Айдан и Алптекин. Връзката им ще се възражда.
 Селин тя всичко погрешно разбра. Серкан си трае,не признава нищо,но е ясно,че е много влюбен.
Айдан е уникален образ заедно със Сейфи.
Тъпо разкараха Каан от сериала. В началото дадоха заявка,че ще им е голям враг,пък сега го махат. Завъртя две-три интриги и айде...
Вероятно се е отказал актьора и това е причината. Или пък сюжета ще е друг. Но по-скоро е първото.
С нетърпение чакам признанието. Макар да ми е малко странно,че го дадоха във фрага така дириктно. Обикновено само загатват.
Иначе е ясно,че ще има драми. Няма да е веднага цветя и рози след признанието. Тепърва ще се случват много неща.
Серкан очевидно не показва грам интерес към Селин. За него е важно Ферит да ни прецака фирмата. Има виче само приятелски чувства към нея.
На мен ми става вече жал за нея. Заблуждава се тя. А пък Ферит прави всичко за нея,а тя -влюбена в друг. Айдан се схриятели с Еда искрено. Общо взето всички виждат,че Серкан е влюбен. Само му трябва подбутване. И това ще е заминаването на Еда-както е и очаквано,когато види,че тя ще си тръгне ще я догони и ще му дойде акъла,както е вече в много сериали. Това е очаквано развитие. Вие вече сте описали сценария в по-горни постове. Серкан ще се разболее,Еда веднага ще се втруне.
И тогава ще си проличат чувствата и на двамата.

# 386
Привет,момичета!
Едва успях да ви изчета...страхотни сте!
Чуден втори фрагман,дори да са ни показали края на новият епизод с кеф ще си го дочакам.....
Коментира ли сте всичко и няма какво да преповтарям мнения,благодаря за екипа на Аским за превода!💗Аз ,едва сега ще му се насладя.
Хубава неделя и бързо идване на сряда от мен!😘

# 387
Прехвърлям на вентилатор любими моменти от епизодите и откривам нови и нови поводи за смях. Даже наивната вяра на Мело в любовта ми стана по-симпатична, отколкото на първо гледане.
Последно загледах избора на годежен пръстен. Много внимателно следих очите на Керем отблизо. Определям цвета им на "опушен лешник" Smiley. Основно са светло кафяви, но имат сив нюанс, понякога зеленеят.
Винаги обаче са супер изразителни.
От фрага - момента когато Селин и Еда отварят капаците на френските прозорци и Еда държи лист в ръка. Зад тях се вижда, че помещението е абсолютно празно. Мисля, че това е някакъв последен проект за преобразяване на нечий дом. Листчето може да е за записки - какво трябва да се прави или с адреса на мястото.
Някъде на високо в природата е и на същия фон върви обяснението на Серкан с Еда че го е събрала със Селин и прегръдката им за сбогуване.
За разлика от вас аз не мисля, че отговора на Серкан на предложението на Селин е положителен. Не случайно Селин слуша обясненията на Еда, че Серкан я обича до последните минути преди заминаването на Еда, т.е в планинската хижа не е получила положителен отговор от Серкан. Не е получила никакъв отговор там, според мен.
Мисля, че финалната сцена на 10 еп. ще продължи като Еда си тръгне без да дочака отговора на Серкан. Серкан няма да успее да отговори, защото ще ги прекъсне Ферит. Ферит ще се раздели със Селин заради казаното от нея. Еда ще си мисли, че Серкан е приел предложението. Серкан ще знае, че Еда е подтикнала Селин и ще я провокира с изказването "Ти си изпълни задължението да ме събереш със Селин".
Изобщо през цялото време Серкан избягва в прав текст да заяви намеренията си както към Селин, така и към Еда. Характер, комлекси.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 10:10 от dariVale

# 388
За очите на Керем, явно не само аз им се пуля от много време. Понякога ми се струват светло кафеви, леко жълтеещи, друг път - зеленикави, пъстри. И на всяка сцена или снимка ми изглеждат различни.

# 389
За очите на Керем, явно не само аз им се пуля от много време. Понякога ми се струват светло кафеви, леко жълтеещи, друг път - зеленикави, пъстри. И на всяка сцена или снимка ми изглеждат различни.

Пишат ги light brown,hazel,на места дори сини. На мен ми се виждат много светло кафеникави,като лешникови и с малко зелено,жълто. И на дъщеря ми са подобни. Пъстри трябва да са. Да навсякъди са различни. Много интересни очи,много топли. Пъстри са значи,щом се менят.

Общи условия

Активация на акаунт