), не харесвам светли и рижави мъже. Тоест Керем е пълна противоположност на вкуса ми. Но толкова много харесвам излъчването му, гласа му, актьорската му игра и чувството за хумор, което долавям от лайфовете му, че няма как да остана безразлична към чара му. Така че, мили дами, няма никакво значение бозав ли е, какъв е, много е мъжествен, обаятелен и без проблем бих се влюбила в него, дори да се държи като робота Серкан.
Ще ви кажа за една възможна развръзка, която според мен би била доста нетипична за ромком, неприятно изненадваща ни и се надявам на сценаристите да не им хрумне, защото нямаме нерви да изтърпим и това - но може Еда все пак да замине и да имаме скок. Ще е странно, защото обикновено, преди да ги разделят, първо ги събират за малко, поне така е било във всички ромкоми, които съм гледала до момента. Исках да ви споделя за тази развръзка, защото разсъждавах по темата. Все пак Еда мечтаеше да завърши образованието си и да замине в Италия. Досега са ни я показали като целеустремен и решителен персонаж, затова се замслих дали би се отказала от мечтите си в името на любовта. Помня, когато гледаха падащите звезди, че Серкан я попита какво ще прави, след като договорът изтече. Тогавя тя сподели точно това - че иска да завърши и замине. Но... Италия няма да избяга, може да замине след време, сама или със Серкан, според мен ще остане. Искам да остане и да ги погледаме няколко епизода влюбени и щастливи. 

Еди-коя си! Честита свобода!
Да си свободен, да разполагаш сам с времето си - това е най хубавото, което може да ти се случи! Сега е момента, да направиш това, за което не си имала време! Освободена от задължението да се грижиш за хляба, не забравяй това, което често си напоням "Винаги съм на 18 - другото е стаж!" Аз също отскоро съм в партията на свободните и моля, не пенсионери, стипендианти! Как иначе щях да следя коя, къде се намира в тази тема и какви ги върши?! ( Това е шега, разбира се! ) 

Благодаря за поздрава с тази чудесна песен! 
Момичета, не е ли време за шампанско?! Аз вече съм го сложила в камерата! Еда и Серкан в едно легло?! Направо си е за шампанско, ако това е стъпка към любовта, вече споделена!
Да не им се надяваш на нашите влюбени! Напълни ми се сърцето, като ги видях гушнати! Даже с одеало са покрити! Кой ли ги е завил?! Преди време имаха една такава вечер, но тогава всичко беше много стерилно! Сега е друга картинката! А Серкан нека се чуди - стана това, което трябваше да стане!
Да се оправя бързо и ... да не чака алармата на часовника да отчете отново 85-88!
Еда е до него, а сърцето му е най силния коз! 
Да видим фрага и пак да го сканираме от всички ъгли! 

Не знам, как ще заспя, този фраг не ми излиза от главата, до утре:heart_decoration:
Момичета, не е ли време за шампанско?! Аз вече съм го сложила в камерата! Еда и Серкан в едно легло?! Направо си е за шампанско, ако това е стъпка към любовта, вече споделена!
Да не им се надяваш на нашите влюбени! Напълни ми се сърцето, като ги видях гушнати! Даже с одеало са покрити! Кой ли ги е завил?! Преди време имаха една такава вечер, но тогава всичко беше много стерилно! Сега е друга картинката! А Серкан нека се чуди - стана това, което трябваше да стане! 

) И известно време хем ще я сърби, хем ще я боли докато накрая се предаде пред чара му.

. Основно са светло кафяви, но имат сив нюанс, понякога зеленеят.Препоръчани теми