Паническо разстройство - 46

• 31 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Малеее демонче, много отговарят нещата. Ще кажеш, че вече съм открила какво става с мен. Направо не се търпи. Вчера почти целия ден бях зле, днес съм по - добре.
Сали, и аз съм така, все премислям, правя модели и дори предполагаеми диалози, а то накрая няма нищо общо, само съм си затормозила мозъка напразно. Все съм така.
Да ви питам за майка ми. Обилно потене в областта на лицето и главата, по тялото не, усещала все едно мозъкът и заспива и изключва и замайване. Идеи?
Снимка на бял дроб. Доплер на вратни артерии. Цялото лице ли се поти или повече едната половина?

# 106
  • София
По - скоро потенето идва отзад, от към тила в окосмената част и се стича навсякъде, а самото лице не толкова.

# 107
По - скоро потенето идва отзад, от към тила в окосмената част и се стича навсякъде, а самото лице не толкова.
Ами каквото казах + ПКК и някакви хормони евентуално.

# 108
Неркъснато ли е това потене или на периоди!
Аз вече да си улесня живота не мисля. Действам!
Ми 25 години много мислене стигат! Да, 25 години мозъкът ми беше под непрекъснато умствено напрежение и готовност да прави и взима решения и реагира много бързо!
Поздрави!

# 109
При прием на АД, имате ли чувство на нетърпеливост, да искате всичко тук и сега?

# 110
При прием на АД, имате ли чувство на нетърпеливост, да искате всичко тук и сега?
Аз цял живот го имам, не е от АД. От характера е. Най-смотано е в сексуалния спектър като се прояви Grinning

# 111
При мен си го има и преди АД. Характер!
Оле, от 2-3 дни все спа. При вас така ли е?
Нямам наспиване..

# 112
Елдорадо и аз до 20 ден на приемане на флуанксол с АД и клонарекс имах същата горещина...започваше горене на корема, тръгва надолу все едно се напикавам и после към краката, пулса се учестява,замайвам се...страх....тревожност...сега вече го нямам имам си пак някакви кризи,но слаби....Вечер пия 1т флуанксол и 1т клонарекс след 30 мин едвам си държа очите отворени...спя много дълбоко...преди най лекия шум ме събуждаше..

# 113
  • София
Ей ме пак - горещина, ускорен пулс, замайване, страх, кръвно.
Аз взимам флуанксола от 8 дни. Ама аз пия Есцитила след закуска, а Флуанксола на обяд. Спрях Ремиртата, но пси каза да си я започна пак. Опитах и Ксанакса да махна, но не пих само 1 ден, вчера две половинки, обикновено минавам с 1.

# 114
Тази нетърпеливост ми е непрекъсната. И сега без АД.
И, както пише Георги, искам мъж, сега го искам!
Нямам нерви да чакам!
В един сайт в профила съм си написала - Само за благоевградчани!
Че бързо ще ми дойдат Simple Smile

# 115
Георги, какъв е този тест за БАР

Джерито и аз виждам модел и начин на изразяване напомнящи на това, ама не ми беше удобно да я питам да не се обиди.

Имам братовчедка с БАР и знам туй-онуй, но не знаех че има тест.

# 116
Е, Ели, какво да се обиждам!
Болестта си е болест, не си я избираш ти!
Освен венерическите, но и там не е сигурно Simple Smile

# 117
А за другите неща нямали тестове? Аз първа отивам. То си знам, ама що пък да не ми го потвърдят. Тестът психически ли е или друг?

# 118
Да наистина, какъв е тоя тест. Не съм чувала до сега.
Джерка, понеже двама изразиха предположение, да ти кажа и аз съм си мислела да питам дали не са ти казвали БАР някога. Един от симптомите е точно безразборния секс. Още и многото енергия и безсънието.
Наде, ТРАК за пръв път чувам. Пак ли да ме бодат. Забравих да пусна и без това желязо и глюкоза. Едвам ми намират вени. Бодат ме на 3,4 места докато ги нацелят и после ходя лилава цялата с дни. От 5,6 дни имам сърцебиене на моменти. Спира, после пак, от нищото, а дори в повечето пъти не съм тревожна. И това размазване пред очите и замайване, като неадекватна съм. Да не говорим за косопада, който е с шепи. Много неприятна работа. Пия вода като за световно и все съм жадна. А вчера такъв сърбеж по цялото тяло имах и по скалпа, че едвам си намирах място. Всичко това предишните кризи в миналото съм го нямала.
Може да е от ЩЖ, знам ли вече. Просто ми писна вс ден да ходя неадекватна като на 3 водки.
Георги, в началото на темата беше писал за възли и операция. За мен ли ставаше въпрос.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 22:52 от Danjelita1

# 119
Да наистина, какъв е тоя тест. Не съм чувала до сега.
Джерка, понеже двама изразиха предположение, да ти кажа и аз съм си мислела да питам дали не са ти казвали БАР някога. Един от симптомите е точно безразборния секс. Още и многото енергия и безсънието.
Наде, ТРАК за пръв път чувам. Пак ли да ме бодат. Забравих да пусна и без това желязо и глюкоза. Едвам ми намират вени. Бодат ме на 3,4 места докато ги нацелят и после ходя лилава цялата с дни. От 5,6 дни имам сърцебиене на моменти. Спира, после пак, от нищото, а дори в повечето пъти не съм тревожна. И това размазване пред очите и замайване, като неадекватна съм. Да не говорим за косопада, който е с шепи. Много неприятна работа. Пия вода като за световно и все съм жадна. А вчера такъв сърбеж по цялото тяло имах и по скалпа, че едвам си намирах място. Всичко това предишните кризи в миналото съм го нямала.
Може да е от ЩЖ, знам ли вече. Просто ми писна вс ден да ходя неадекватна като на 3 водки.
Георги, в началото на темата беше писал за възли и операция. За мен ли ставаше въпрос.
Не, по принцип говорих Simple Smile
Тест за БАР е психиатричен тест, базиран на един въпросник и субективна оценка от психиатъра. Има и задълбочено тестване, но то се прави в болнична среда с провокиращи медикаменти. Не съм и сигурен дали се прави в БГ все още. БАР има специфична симптоматика и обща симптоматика. Просто трябва да се установи, като не е в хипер или хипо фаза. Ако е лека проявата, не се стига до тия. Аз миналата година летях с колега в Германия, който като се измени налягането в самолета (човека не беше летял никога) и му се отключи хипер, ама яко хипер. В чудо се бях видял с него 5 дена.

Общи условия

Активация на акаунт