Паническо разстройство - 46

• 32 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Привет отново!
Някой наясно ли е, как се спира Триттико XR от 0,75 мг
Аз го пия, но от 2х75мг успях само с 1/3 да сваля. Като го свалих на 1 и 1/3 ме почнаха атаките, така че и аз не мога да бъда полезна.
Къде е Елдорадо. Дали е вече по-добре.
Днес пак бях на ендо. Доктора беше такъв образ, че легнах от смях. Младичък, македонец, а говора му го правеше още по забавен. Като видя колко изследвания му нося, се хвана за главата. Стига вика повече изследвания. Не изследваш нищо, забранено ти е. Казваш на симптоми майна ти и те така. Нищо ти нема на щитовидната, проблема ти е тука и ми показва главата. Бех като тебе, пих флуанксол и цела нощ сънувах кланета. Викам, ама вижте мат и тат какво показват. Какво означава това? Означава, да не изследваш повече антитела. Изпрати си ме по живо и здраво, каза след 6 месеца пак да дойда и да изследвам само Тсх.
И така, опита ми да докажа, че проблема е другаде е неуспешен.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:44 от Danjelita1

# 646
  • Цюрих
Аз пък днес се вързах на акъла на моя мъж за преход в планината.Решихме да се качим на лифт,от ония кабинковите.Чак като затвори вратите и тръгна се сетих,че ми прилича много на излитане със самолет,само че бавно и без бръмчене.Децата заподскачаха от възторг и като взе да се люшка по средата на пътя ме хвана паниката.Обаче не можа да се развие с пълна сила.Докато изрева "Мирно!Шшшът!" и гледайки отвисоко счупените клони и дървета отдолу,желанието да избягам през джамците  изчезна.Разминах се с една-две ГВ,попрескачане на сърцето и средно слаб рев за 3минути....все пак имаше и друго дете в кабината,моите са ми свикнали...та реших тоя път да се въздържа от сцени...трудно беше,но мина бързо.Сега пак бих се качила,не е като да е травмиращо преживяване.После гледах как излитат парапланеристи от един хълм и си викам,че все пак може да се живее и без страх Simple Smile
Не са като на Джери снимките,но ето малко гледка от Швейцария:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 03:05 от Шоколад

# 647
Ето за това став дума и Георги го спомена. Да се предизвикваме и да се изправяме срещу страховете си. Шоколадче, ти без да се замислиш си се качила на лифта и ето че сега смяташ че можеш пак, защото си го преодоляла. Мисля че същото ще се случи и със самолета. Само да преодолееш страха да се качиш. След това ще е по-лесно. Браво на теб. Така трябва. Пак отидете на поход. ♥️

# 648
Здравейте, ще бъда много благодарна, ако някой който е приемал или приема Флуанксол и Стимулотон, ми отговори дали е получавал странични ефекти? Като прочетох листовките направо ме хвана страх да ги започна. Най много се притеснявам, защото съм по майчинство и съм вкъщи с две малки дечица.😔 вече ще се побъркам чудя се ги пия ли или да пробвам с нещо по леко и по безвредно😔( много ме изплаши факта, че можело да се появят мисли за самоубийство😮)
Предварително ви благодаря!

# 649
Аз пия флуанксол и Есцитил, нищо такова нямам като странични ефекти, споко.
Пий си ги спокойно. Мн бързо ще се подобриш. Флуанксол може малко да те успива само.
При мен нищо ново, ходя на психолог, чета книжки, фитнес, деца, котки около мен да не ми доскучава. Имаме ново коте бебе.
Хремава съм. Не обичам студа..
Елдорадо как си?

# 650
  • София
Здравейте! Десетина дни имах затишие. Днес бях при пси и викам трябва ми схема за спиране на лекарствата, тя ме гледа невярващо и вика аз обмислях да ги увеличим. Споразумяхме се да остана на сегашната доза. 😁 Правя опити да спра Ксанакса. Пия през ден вече 6 дни.

# 651
Здравейте. Операцията на майка мина. 4 часа.... И като ми я изсипаха ни жива, ни умряла в стаята, а тя само гледа в една точка и нищо... От качих! Направо мислех, че ще умра на място. След няколко часа взе да се окопитва и да говори по малко. Оставиха ме тая нощ при нея. Тя е и със сонда през носа и утре през нея трябва да я храня. Голям късмет, че в стаята има кушетка-иначе ми се полага стол. Нямам думи просто. Направо съм в шок. Сега ми е ускорен малко пулса, но съм толкова смазана, че... А и наближава "онзи" период, направо може да се сетите за какво става дума. Ега ти тъпата година... Пожелавам ви да сте живи, здрави, все по-често и по-дълго да се чувствате добре и дълги, дълги години да сте със хората, които обичате и обичат вас❤️

# 652
Благодаря Демон. Същото пожелавам и на теб. Майка ти да ти е жива и здрава. Да се възстанови и да се чувства добре. Най-вероятно от упойката е била неадекватна. Ти се стягай да й помагаш. Всичко ще бъде наред ♥️

# 653
Къде ми е постът! Питах за слабият бензодиазепин, без рецепта как беше.
На черно има само ксалол от 1 г, но той не се дели!
И сега, като не виждали изплющахме 40 страници, а сега всеки си трае Simple Smile Аз чакам 50-та!

Лека вечер, милички?

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 19:52 от Jerry F

# 654
Какъв е тоя слаб бензодиазепин, без зелена рецепта ли е?
Джери, щом не пишат значи са добре. А това е най-доброто в цялата работа. ♥️

# 655
Искам да се пробвам да си намаля бета блокера
Пия три половинки
Как да процедирам с обедната
Убедена съм, че с застудяването нещата се укротяват.

# 656
Сали, грандаксин беше! Така се купува, не е със зелена.
И аз не бях добре и не писах!
Пък сега се разписах Simple Smile

Сара, а защо!
Аз ще го пия до живот!
Не се умира от него, повече помага!

# 657

Сара, а защо!
Аз ще го пия до живот!
Няма ли дългосрочни странични ефекти
И тоя пропранолол ми се струва старомоден
Ох снощи пих червено винце и ми стана толкова хубаво

# 658

Сара, а защо!
Аз ще го пия до живот!
Няма ли дългосрочни странични ефекти
И тоя пропранолол ми се струва старомоден
Ох снощи пих червено винце и ми стана толкова хубаво
Пропранолол е един от най брадясалите бета блокери. Опасен е от гледна точка не на самото му приемане, а на спирането. Ако се пие повече от 6 месеца , вече риска е висок. И не може да се пие повече от 5 години. Риска от спиране е сърдечен арест. При това доста висок риск. И не инфаркт, а направо арест. Този риск е значително по нисък при атенолол. При метопролол вече го няма. Както и останалите бета блокери като цяло. Затова и почти не се използва вече за дълготрайни лечения, а само за спорадични прояви.

# 659
Бреййй
Ужас
Ендото ми беше казал че като ми се оправи хормона и да ги намалям
Аз го пия вече месец и половина
Цъцъ

Общи условия

Активация на акаунт