Дайте мнение моля.

• 1 638
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Вече съм пуснал тема за състоянието си и много хора се отзоваха за ,което огромно много им благодаря! Състоянието ми не се променя и по повод това , след хиляди изследвания и посещаване на доктори , всеки казва няма ти нищо. Липсата на енергия,  червени очи , разстроен стомах и често уриниране , което се включва като симптом и вече съм в задънена улица. На кръвни изследвания и туморни маркери си пусках за стомаха и простата и те в норма и какво ли още не : урина , фецес за микробиология , Хемокултури за бактерии и няма и няма , а аз съм си все така. Моля изкажете мнение по повод Биорезонансна Диагностика и някой ходил ли е , показва ли нещо съществено и може ли да помогне в моят случай. Вече търся алтернативно лечение и помощ,  защото всичко продължава повече от 2 месеца и половина,  вече 3 и съм опрян до стената. Не мога да се концентрирам и да се върна към живота,  който имах , пълен с енергия,  пълен с емоции и то само позитивни. Кажете , ако някой се сеща и знае добър специалист Диагностицик, на който да разкажа всичко от началото до сега и да ме насочи адекватно и също , ако някой е посещавал или знае за такъв случай и този метод с Биорезонансна Диагностика. Моля за помощ и мнения , изключително имам нужда от насока. Да не забравя да спомена и високият пулс,  яко не пия хапчета изписани от кардиолог , все ми скача пулса , което допълнително утежнява ситуацията.

# 1
  • София
Ходил ли си при ендокринолог, който да изключи Хашимото и при алерголог, за да изключиш глутенова и/или лактозна непоносимост?

# 2
На биорезонанс засякоха лаймски инфекции при детето и докато то си почиваше за 2-3 минути сложиха щипката и на мен, и на баща му. При ММ за толкова малко време не засякоха нищо, но при мен засякоха борелия. Даже казаха, че през бременността съм я предала на детето. Засякоха и тении при детето, но от големите, рибна, описторх и още нещо.
Какво установихме с кръвни изследвания. В БГ тестват само за антитела към бургдорфери и май не са много наясно дори в националната инфекциозна болница (в разговор по телефона дали изследват и други щамове освен бургдорфери жената отсреща запелтечи и си пролича че не разбра какво я питам), че има десетки щамове борелия, а бургдорфери дори не е сред най-разпространените за нашия геграфски регион.
Пратихме кръв в Германия. От там получихме интересни резултати. На база ДНК са установени половин дузина инфекции, много ниски един вид НК клетки, почти липсващ витамин Д и липсващи антитела при всички установени с ДНК тест инфекции. А един от резултатите на база блотове румънски лекар, който се занимава с лаймски болести без да знае какво са ми казали на биорезонанса обясни като показател, че аз съм предала инфекциите през бременността. Изследвания в Румъния показаха различно по количество присъствие на 3-4 различни щама борелия. Двата са близки по име и не разбрах дали са различни щамове или един и същ с някаква разновидност. В Румъния излязоха и някои допълнителни инфекции, които в Германия не съм искала да се изследват защото не ми беше хрумвало. Тъй като в БГ работят с резултати на база имунен отговор на организма не можаха да обяснят резултатите от чужбина и като не можаха да ги обяснят ми се скараха, че сме правили изследвания в чужбина, а не в националната инфекциозна болница. Съответно доцента от инфекциозното отделение на ВМА не пожела нито да види детето, нито да назначи някакво лечение на база резултатите от лаборатории извън БГ.
И понеже и от биорезонанса, и румънския лекар настояха, че и аз имам лаймски инфекции и че трябва да се лекувам когато бяхме в София по повод някакви изследвания, в Синево си направих едно изследване ЛТТ което пращат в Германие. На база имунен отговор е изследването и при детето очаквано нямаше положителен резултат, но при мен излязаха значимо положителни и 4те щама, които се изследват с това изследване и то с показател igG т. е стара, хронична инфекция. Но обстоятелствата са такива, че нямам възможност да се лекувам. Единствено не можахме да потвърдим тениите с фецес изследване, но лаборантка от Бодимед - София ми обясни, че в БГ лабораториите са занимават с обичайните тении и такива големи като рибната и другите които търся всъщност много трудно се доказват с фецес изследване и то в БГ.
Ако сте от София предполагам имате голям избор за нетрадиционна диагностика. Ходили сме и на квантова, като казаното там е различно от казаното на биорезонанса, но не се изключват взаимно. Но пък няма как с класически медицински средства да го проверим и не сме потвърдили нищо от казаното ни при квантовата диагностика. Успех ви желая!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:34 от Рори72

# 3
Ходих при доста добър кардиолог в Плевен , който ми направи ехография на щитовидната жлеза , като преди това бях пуснал и 2 хормона на щитовидната жлеза на кръвна картина,  които бяха в норми и той ми каза ,че нямам за какво да се притеснявам , но Хашимото не е ставало въпрос ...

# 4
Хашимото се доказва точно с това изследване на хормоните на щитовидната жлеза, което вече ти е правено. Те всъщност са 4 хормона, двата са безплатни и по каса, другите ти си ги плащаш. Предполагам, че на теб са правени тези двата, които са по здравна каса.

# 5
Моля, не пускайте нова тема. Старата е активна:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1249323

Общи условия

Активация на акаунт