Есенно слънце вънка грее, ДЕКЕМВРИйче сладко с глас се смее! 😄🧡🍁

• 14 691
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Михаела честита рожденичка много хубава украса, а и вие сте много стилни мадами 🎉🎀🎉🥰🌺🌺🌺

# 196
  • Пловдив / София
Не съм купувала ботуши. Не смятам за необходимо, докато не проходи самостоятелно. А и да проходи, някак си не виждам зимно време в тези калища как ще го пусна да си ходи навън.
Вкъщи е по чорапи. Иначе, като излизаме, му обувам едни буйки, колкото да му е по-топло на краченцата.

Иначе за заниманията - общо взето водим се за ръчичка, четем книжки, играем с някои играчки, слагам го понякога на едно люлеещо се дървено конче, оставям го да рови сам, където е безопасно под мое наблюдение, пеем песнички. Това е обшо взето.

# 197
Прекарваме си времето в игри и закачки. Като сме сами, играем. Като сме с тати, основно играем на пиян морков и гоненица.

Има няколко вида игри, които са му супер интересни сега:
    всякакви игри с рингове за нанизване;
      колички;
        музикални инструменти,
          топки.
            сортери, като основно вади и после прибира фигурките.
              На икея всички играчки са му много интересни (мъниста-лабиринт, къщичка-сортер, кофички за редене на кула и т.н.).
              Скрит текст:

Напоследък голяма забава са едни магнити с животинчета, които съм му залепила на достъпно за него място на хладилника, там прекарваме доста време заедно.
              Скрит текст:

Друга забава е този куб:
              Скрит текст:

Налепила съм коледни стикери със снежна къщичка и снежни човеци и пингвини на достъпни стъкла и прозорци.

Цъщо, този тип невеляшка още много я обича
              Скрит текст:

Четем книжки и играем на гоненица. гледаме през прозореца. Давам му и всякаква домашна посуда, която му е интересна.

Като готвя, го слагам на столчето за хранене до мен и си правим компания. Пеем много. Най-му е интерсно, когато играта му е споделена, рядко се занимава сам. Достатъчно му е да съм полеганала/ седнала до него на пода. От друго внимание няма нужда, сам си измисля играта и си опознава.

Дано да съм те вдъхновила!

# 198
              Около 7.30-8.00 стартира нашият ден. Играчките почти не ги отразява вече. През деня основно обикале пълзейки или ходейки стаите, като се спира пред огледалата или някой шкаф и запова отваряне и затваряне. Играе с най-различна посуда - купи, малки тенджери, бъркалки и т.н. Обожава да вади и слага в една кутия пластмасови капачки от бутилки. От време на време реди рингове или кули от кубчета. Привечер се заиграва повече, особено с едно музикално барабанче -пуска си го и започва да се поклаща т.е да танцува 😂 Обича няколко други музикални играчки. Аз ѝ пробутвам ежедневно един дървен пъзел с животни, но още не го е схванала...За Коледа мисля да ѝ взема ходещо куче, защото мнооого обича кученца. Понякога си подаваме търкаляйки една малка топка. Много е смешна като вземе някоя книжка най-често наобратно и започва  да  я          “чете” . Обожава да играе с брат си, като той я преследва лазейки и тя се залива от смях.
              И най-досадното и любимо занимание е да я разнасям из стаите, 11 кг мааалко ми натежават, но мога ли да откажа 😍

# 199
              От една седмица се буди и будува около час два. На какво се дължи незнам не иска биба вода или мляко. Просто гледа тавана мята се проплаква, давам и Панадол същата работа. Май е в скок, аман от тия скокове да свършват вече.

# 200
              Може да са зъби. Имат и лека регресия в съня около 12 месец.

Най-вероятно период, който ще отмине.

# 201
              Благодаря, момичета, за идеите! Тепърва ще се заиграва, има лек напредък. Бях взимала една книжка от Лидл с животни и по тях направено мекичко, като козината им. Целта е бебето да ги докосва, да ги гали. Може да ги има още, хареса му.
              Наскоро имаше период, в който се будеше нощем към 3, 4, 5.давам биба и вода, но не заспива, даже и детско съм му пускал за да се унесе. И така 1 час, като видя че не действа му сменям памперса и му давам мляко и след 15 мин е заспал. После започнах да го взимам при мен веднага щом го усетя че много се е размърдал. Гушва се и веднага заспива. Имал е нужда от близостта на мама. И така леко по леко започна да не се буди. Спи до 9-3:30, но ляга късно към 23:00. Според мен го мъчат горните зъбки. Има само 2 и като гледам са се оформили и други, леко е подуто и той се чеше с ръчички и си бие шамари.

# 202
              Ботушки имаме от Лидл, имаме и боти от ХМ и Елефантен. Тя ходи, но навън е за ръчичка.
              Най - вече четем книжки и играе със сортери. Друго не й е интересно.

# 203
              От една седмица се буди и будува около час два. На какво се дължи незнам не иска биба вода или мляко. Просто гледа тавана мята се проплаква, давам и Панадол същата работа. Май е в скок, аман от тия скокове да свършват вече.

Може би са зъбки... и при нас сънят не е съвсем спокоен от както най-накрая избиха 3 зъба наведнъж 🙃

# 204
              Хилял на 1 годинка

# 205

Kikair честита една годинка на вашата принцеса.
              Да ви е жива,здрава, много щастлива и безгрижна!🍰🥳🎁

# 206
              Kikakir, честит празник!
              Честито Рождество Христово, момичета! Бъдете здрави, обичани и благословени! А семействата ви щастливи и сплотени!

# 207
              Честита Нова година, сладурани!
              Да е здрава, мирна, по-смислена и по-пълноценна година! Дечицата да са здрави и послушни, а в семействата да има много любов и топлина!
              🎊❄🎉🥂❄🌟❄

# 208
              Честита нова година и от мен Hug

# 209

Честита Нова Година и от нас сладурки!

Общи условия

Активация на акаунт