Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 52 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Бирджето е ужасна в момента.
За мен най добре направената професионално е Тувана Тюркяй.
Като сравните преди и сега разликата е видима. Кукличка е Heart Eyes
Много и симпатизирам но напоследък държанието и не ми.се нрави.
Онур Туна като снима с Хазал Кая разликата че му харесва партньорката си личи ,няма фалш забавляват се всички.
Тувана има страхотен глас ,слушала съм как пее Евалла !

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 17:12 от femmi2

# 61
Не помня каква е била Бирдже преди, но сега много ми харесва.

Корекциите при Хатидже - на нос, скули, устни, направиха от нея друг човек. Rolling Eyes

Хилал преди

и след

# 62
Момичета, какво става с Неизживяната любов, че им изтървах края? 😀
Напишете ми заглавието на турски, че да следя за преводите.
Ох, пълна каша ми стана. 😀

Някоя добра душа да ми напише дните на моите сериали:
Вавилон,
Психоквартирата на невинните 😀
Мениджърите
Нов живот

Засега са тези, с тенденция за редукция, когато започнат Учителят и Домът. 😀

# 63
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Влогърка. Е ако става въпрос не ми харесва сега външният вид на Силвестър Сталоун, Жан-Клод Ван Дам и Джон Траволта.

За последните двама мислех, че сами си  погрозняха, без чужда намеса. А първите двама никога не са ми харесвали и почти не съм ги гледала във филми, само на снимки.

На Бирдже на тези снимки не ѝ личи намесата, но като говори много ме дразни устата ѝ. Може би защото много я харесвах преди и сега възприемам промяната като лична обида едва ли не.Simple Smile

# 64
Пуснах си Yeni hayat, но не мисля да го следя. Най-много да си пускам по някой фрагман от време на време. Серкан ми напомня доста за Мехмет Акиф Алакурт. Таянч е добър актьор, дори Мелиса ми хареса, но ще се върти едно и също - тя ще се дразни с бодигарда и накрая ще се влюбят. Не ми харесаха с Нилпери като двойка. А тя много ми харесваше във "Времето лети" с лудата си майка. Smile

# 65
Светле, на мен ми говори само с очите

Пепелче, Невинните и Мениджърите са във вторник, Новият живот в четвъртък, Вавилон в петък. Не ти трябват заглавията на турски - ти нали на руски гледаш?

На този сайт качват оригинала веднага на следващата сутрин и следиш за превода - някои имат същия ден, за други чакаш - зависи кога са събрали парите. Снощи бяха Чукурова - няма и Доктор Чудо - имаше още сутринта. Почти всички са със суб., рядко някой е само озвучаване. Има и непреведени - за Хекимолу не могат да съберат парите.
На Неизживяната любов има превод на втора серия.

https://turkru.tv/new/

# 66
Какви пари? За превод ли?

# 67
Да, всичко, което ние гледаме, е платено от рускините. Само сериите на "Хекимолу" с озвучаване са безплатен труд на преводачката Сама, защото много харесва сериала, но блокираха онлайн преводите на групата във ВК преди два месеца.

# 68
Лу, благодаря ти! ❤️
Записвам си , за да не питам повече. 😀
По-рано като ги гледах в 1 плюс 1, веднага ми излизаха заглавията в падащо меню в търсачката, но в твоя сайт всеки път трябва да ги пиша, а аз никога не си правя труда да ги запомня на руски. 😀
Но  1 плюс 1 ужасно взе да забива и е много дразнещо.

Намерих Неизживяната любов и в момента го гледам.
Този Бурак не съм го познавала преди, харесва ми.

# 69
Няма нужда да пишеш в търсачката - дадох линк към новите сериали и серии на тези, които продължават с нов сезон - излизат веднага след прожекцията по тв. Ако нещо не е ясно, питай. Днес се появи "Любов на чердака" - серията от миналата събота, защото едва сега я преведоха. Ако случайно преведат "Хекимолу" и той ще излезе най - горе.

Горе на лентата има надпис - "расписание" - там са по дните от седмицата

https://turkru.tv/schedule/

Ако влезеш в "каталог" - са всички, но има филтър - "выходящие" - са тези, които се излъчват в момента - нови и продължаващи от миналите години - там във всяко заглавие са всички излъчени серии. После са завършените - "завершенные".

# 70
Откачена работа ама преводачите печелят. И аз като гледам американски сериали с турски субтитри, знам, че преводите са срещу пари. И понякога има разминаване в превода от серия на серия, че като излязат цели сезони ги пръскат сериите за превод на няколко човека, за да стане по-бързо. Предполагам, че печелят от трафика към сайта.

# 71
  • София
Изгледах последния епизод на "Доктор-Чудо". Е, съжалявам много, обаче това е сериалЪТ за мен, другите са ми за запълване на времето. Неслучайно толкова време го чаках. Blue Heart

А, да допълня и колко добро включване е Хакан Курташ в ролята на новия доктор. Това казах и в друга тема - имам слабост към него, чисто като външност, не знам защо. И сред тия пожари просто ми беше... Yum

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 19:43 от *Tincheto*

# 72
Тине, оставих го за утре, сега е "Вавилон".
~Carolina~, бизнес - 4 000 рубли са 87 лв. Но кой ще отдели от времето си да превежда толкова сериали.

# 73
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тинче, има нещо в тоя Хакан Курташ, да. И аз не мога да го определя - не е красавец, не харесвам мъже с широк ханш като неговия, обаче има нещо привлекателно в него. А и играе, де. Още от Бир чоджук севдим ми направи впечатление.

Аз загледах Нов живот. (По липса на друго.) Ами не може да играе тая Мелиса. Много е дървена. Хубава е, макар че е малко грубичка в лицето за мен, но пък е миловидна, като се усмихне. Обаче много висока бе! Тия мъже, по близо метър и 90 и двамата, и тя наравно с тях стърчи.
Таянч си го харесах още в Съла, и в него има нещо. Чар. Не е хубавец, ама те кара да го гледаш, играе човекът. И много мъжко излъчване. За пръв път в отрицателна роля го гледам.
Серкан бива. Чакам го да се усмихне, усмивката му е много хубава и го разкрасява.
Малко е кофти това, че си знаем, че ще се влюбят с героинята на Мелиса, още по-кофти ми стана, че загатнаха за нещо гнило у героинята на Нимпери, един вид да нямаме угризения, ако сме "за" извънбрачната любов.
И на мен не са ми двойка Серкан и Нилпери, не мога да обясня защо. Тя малко невзрачна ми иде тук, ама сигурно така трябва. И не ми хареса за пръв път как играе. Нещо прекалено подскачаше и се въодушевяваше, фалшиво ми седи.
Щерката Гьокче най-интересна сякаш засега ( от женските образи). Поне е шаренка.

Толкова хвалите Доктор Чудо, че чак ме е яд, че не гледам докторски филми, не ги издържам.

# 74
Лу, благодаря още веднъж, много удобен сайт.
Защо не съм го ползвала по-рано се чудя.

Моля, някой, ако намери песента от края на 2 еп. на Незавършена любов, да я пусне тук.
Убих се да ровя из УТ, ама не би.
Сега ще  погледна внимателно финалните надписи, дано се ориентирам по тях.
Много ми хареса, а и сериалът ми е интересен все още.
Дано да е обичайните 8 серии, че да го изгледам до края и да освободя място за друг. Simple Smile

Все забравям да се примоля на някой тук, в спойлер да ми разкаже с няколко изречения как се развива героинята от Мениджърите във френската версия.
Нали се сещате - като характер, не  събития от живота ѝ.
Може и на лични, за да не разваляме удоволствието на останалите .

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 20:59 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт