Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 53 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Мнението Ви за Alev Alev - аз ще продължа да го следв засега както и Saygi, Sadaktsiz и Menajerimi   Ara, но оставих Masumlar Apartmani само на фрагменти щото нямам такова търпение.

# 571
Кари, тъкмо щях да споделям и аз, че май само чистене и дезинфекция гледаме в Невинните и то в детайли.
Чак през екрана взе да ми се вие свят от миризмата на препарати. 😀
Иначе нищо не се случва вече, няма нужда да ходят на психиатър, само трябва психиатрията да се премести у тях.
Есат пък как и той не е наясно за толкова години с истинското положение.
Биркан обаче как красиво се усмихва самооо, а и шефът на Инджи не е за изхвърляне. 😀
Обаче това вече не ми стига и може да го финализирам.

Светълче, Алев, Алев да го гледам ли, какво казваш?

# 572
Аз ще го гледам още. Wink Надявам се да се получи между Есат и Гюлбен. Ще е нейния хепи енд, но си трябва и психотерапевт. Само Сафийето май ще си остане. Да вземе да се хване и тя с шефа на Инджи, да пусне коси като майка си, да ги запознаят някак, ще забрави набързо за чистенето. Smile

# 573
Започнах Алев Алев, но не издържам на побоища на жени.
Надявам се още в тази серия да свърши това и да видим жените в действие.
ШИфьорчето и той ми се струва прикрит насилник.
Тройката дами ми харесват, дано и сериалът не приключи безславно.

Кари, и аз ще гледам още малко Невинните, но ако така я карат само с почистващата фирма, ще ме откажат.

# 574
Пламъците няма да ги гледам аз, чакам сериала на Нургюл. С тези тв и интернет сериали актьорите почнаха да се повтарят в по 2-3 сериала и филма и да изскачат и от реклами. Стана досадно. Rolling Eyes

# 575
Ох, вярно и Нургюл следва. 😀
Сигурно пак драма.

# 576
Здравейте на всички пишещи в темата. Позволявам си да сложа информация за още един нов сериал (въпреки, че на места срещах информация, че ще е филм).

Губещите
Полицейският сериал, продуциран от OGM Pictures, включвa в каста си имена като Уур Юджел , Ибрахим Челиккол, Бурчин Терзиоолу, Ертан Сабан, Бенсу Сорал, Мерве Чаъран, Чаадаш Онур Озтюрк и Ефеджан Шенолсун. Режисьор на поредицата е Чататай Тосун, а сценаристът е Керем Дерен. Снимките на тийзърът на сериала, разполагащ със страхотен актьорски състав, са планирани да започнат на 10 ноември.

Да попитам тъй като не следя сериалът, в който участва Ибрахим Ч. очертава ли се финал?
Странно е, че от самото начало го спрягаха за главната роля при все, че в момента е на екран.
ПП. Не, че е невъзможно. За "Губещите" четох, че по план трябва да  започне в началото на 2021г.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 11:59 от _Radi

# 577
Благодаря за инфото.
Домът ако свърши до края на годината е възможно да участва Ибрахим Ч.
Бенсу Сорал доколкото е казвала няма планиран проект. Rolling Eyes За Бурчин се тиражират неща ,нищо официално засега. Поне аз не съм попадала на такова инфо.
Ще се разбере ако почнат снимките .

# 578
Е, това ако е вярно, супер! Много хубав каст! И серийките, ако са около 1 час ще е страхотно. Blush

# 579
Хубав каст наистина и ша има екшъъън.

Още един сериал на хоризонта   Маршанец с Бурак Дениз и Алина Боз.
Продуцент ТИМС. Почва скоро. Денят е определен -Понеделник . С тази конкуренция едва ли ще изтрае ,но пък  зависи от зрителя Wink

# 580
Както си го написала звучи като марсианец. Joy
По-добре Марашлия - Maraşlı.

# 581
  • София
Изгледах и Alev Alev, допадна ми, да кажем. Обаче съм гледала оригинала, и, като знам какво ще стане, някак тръпката я няма. Sad Но ще погледам, де. Демет Евгар пак е в силна роля, а Хазар Ергючлю пък излиза малко от обичайния си имидж.

Впрочем, забелязвам някои повтарящи се линии в сериалите този сезон - и във "Вратата", и в "Червената стая" имаме възрастна жена, изгубила по-големия си син, и която от години не иска да излиза от къщата си. И имам чувството, че в 90% от сериали този сезон имаме или пълни психари, или домашно насилие. Не знам какво е това чудо... Unamused

# 582
Марсианец Joy така е по лесно и забавно. Не съм сигурна но май е вкарана политика ,нещо такова четох.
Алинката не ми допада до Бурак Rolling Eyes  

Тине,Пламъка римейк ли е ?
Много почнаха да прават така в сериалите.  Не че съм гледала всичко ,но си го прват драма по турски . Хеле пък на финал.

# 583
Изгледах и Alev Alev, допадна ми, да кажем. Обаче съм гледала оригинала, и, като знам какво ще стане, някак тръпката я няма. Sad Но ще погледам, де. Демет Евгар пак е в силна роля, а Хазар Ергючлю пък излиза малко от обичайния си имидж.

Впрочем, забелязвам някои повтарящи се линии в сериалите този сезон - и във "Вратата", и в "Червената стая" имаме възрастна жена, изгубила по-големия си син, и която от години не иска да излиза от къщата си. И имам чувството, че в 90% от сериали този сезон имаме или пълни психари, или домашно насилие. Не знам какво е това чудо... Unamused
Сезона на психоанализата, съм го кръстила аз.
В кръга на шегата бих казала, че напипаха жилата на психическите отклонения, които се засилиха след истерията заради коронавируса.

# 584
  • София
Тине,Пламъка римейк ли е ?
Много почнаха да прават така в сериалите.  Не че съм гледала всичко ,но си го прват драма по турски . Хеле пък на финал.
Дааа! На френския "Le Bazar de la Charité" - даваха го по Нетфликс. Само че френският сериал е исторически, по истинско събитие, а този е модерен.

А за психарщината... Хората са толкова смазани покрай Ковид, и тук само психарии... Понякога на мен лично ми идват в повече. Примерно, "Невинните" вече го гледам само по фрагмани. Правилно сте отбелязали, че абсолютно нищо не се случва, само търкане, обиждане, хвърляне на неща, Хан в боклука и гледащ с присвити очи, и Инджи, с абсолютно една и съща глуповата физиономия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт