Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 52 801
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лу, аз. 😀
Йозджан с този младеж ли ще играе?
В Хълма на соколите игра гадна роля и ми хареса доста.
Повече не съм го срещала.

Приключих с Домът и все още ми харесва този сериал.
Обичам да гледам силни жени, които гонят мечтите си и се развиват.
Ама не от онези дето от
бедна  секретарка стават жена на богатия шеф и... хепи енд. 😀

Стана утре. 😀
Лека нощ.

И в Рамо игра гаднярче младежът, Пепелче. И там му седеше добре "гадното", отива му явно.

Мениджърите си ми харесва все още, макар да съзнавам, че е наивничък сериалът. Ама аз харесвам от време на време, насред всичката гадория, да изгледам и нещо с някой и друг чист и невинен образ. Нещо "правилно", аман от изкривени хора и съдби.

Вратата още я гледам - предпоследната серия с бебето и Керем много ме забавляваше, искрено се смях. Бива го Керем в комедийна роля, много  нестандартен комик е и много ми харесва.

Та добре че я има красивата любов все пак някъде, иначе ще луднем покрай всичкото псих.

# 631
Цитат
Мениджърите си ми харесва все още, макар да съзнавам, че е наивничък сериалът. Ама аз харесвам от време на време, насред всичката гадория, да изгледам и нещо с някой и друг чист и невинен образ. Нещо "правилно", аман от изкривени хора и съдби.
Светълче, току що го препоръчах  на една приятелка с линк + твоето мнение Simple Smile , защото точно от това имаме май нужда в момента повечето от нас.

# 632
Най - гледаните филми и сериали на турския Нетфликс.

На 4-та серия на "Bir başkadır" съм. Няма нищо общо с това, което гледаме по турските телевизии. Дали след потресаващите различия между героите от двата свята - забрадения и светския, няма да се окаже, че общото между тях е повече, отколкото си мисли Пери - героинята на Defne Kayalar.

Постери на "Seni Çok Bekledim". Ще се излъчва в петък по Стар Тв след приключването на "Вавилон".

# 633
Много е странна Ирем на последната снимка.

# 634
Няма да има Мениджърите  или ще повтарят  епизоди.  Официално изявление от АЯ . Много  от актьорите  са с ковид и се лекуват .
Скорошно оздравяване .  Направо побърка света тая гад !

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 17:14 от femmi2

# 635
Без това сериала не върви много добре, мисля, че скоро ще го спрат. А можеше всичко да е различно, ако сценарият не беше толкова лош.

# 636
  • София
Много е странна Ирем на последната снимка.
Като истукана изглежда, абсолютно. Grinning Много са ми странни двамата един до друг, не мога да им свикна.

Аз изгледах "Bir başkadır" и веднага го препоръчвам на всички. Много истински, много суров, много докосващ. И отново с брилянтна игра. Хваща за гърлото този сериал.

А тази песен от сериала ме разплака на няколко пъти - колкото пъти си я пуснах, толкова пъти ми се насълзяваха очите:

# 637
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Няма да има Мениджърите  или ще повтарят  епизоди.  Официално изявление от АЯ . Много  от актьорите  са с ковид и се лекуват .
Скорошно оздравяване .  Направо побърка света тая гад !

Eeee, и мениджърите ли ги спират? Нищо не ми остана...

Гледах малко от Бир башкадър - ами и то голяма психария. Стигнах до там, дето Ферхат Артман изтрещя, че жената не се молела правилно и ми дойде много серт всичко дотам и се отказах. Йойкю играе страхотно обаче.

# 638
Мениджърите не го спират. Имат многоо добри рейтинги.

# 639
Сетих се да си изтегля няколко любими филма с бг аудио. Проверих за Kaybedenler kulübü yolda (още го няма), пиша Aşk tesadüfleri sever и излезе двойката. Tada Много се зарадвах. Утре ще го гледам! Heart Eyes

# 640
  • София
Сетих се да си изтегля няколко любими филма с бг аудио. Проверих за Kaybedenler kulübü yolda (още го няма), пиша Aşk tesadüfleri sever и излезе двойката. Tada Много се зарадвах. Утре ще го гледам! Heart Eyes
Карооо, има ли го вече Aşk Tesadüfleri Sever 2? Откъде, откъде? Green Heart

# 641
Замунда, Тинчее, още октомври го качили. Blush

# 642
  • София
Замунда, Тинчее, още октомври го качили. Blush
Мали, аз там не съм влизала от сто години. Идеално, оправи ми неделята! Grinning Kissing Heart

# 643
И моята се оправи. Като няма менажери, има друга любов. Само да няма пак умиращи. Smile

# 644
  • София
И моята се оправи. Като няма менажери, има друга любов. Само да няма пак умиращи. Smile
Оххх! И, в добавка от тематиката тоя сезон - да няма и психарии. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт