Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (2)

• 52 704
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Tи какво разбираш под "по - така"? Joy
Откъде да зная кой гледал сериала и докъде е стигнал. А Светлето ще ми прости. Защото аз коментари от типа "този е секси, между онези има химия" не мога да пиша.

# 676
Мисля, че разбра какво искам да кажа. Върни се и прочети коментара. Ти за спойлери не си ли чувала? И че не трябва да издаваш предварително какво си гледала. Затова си има скрит текст.

# 677
Каквото съм гледала, ще го коментирам както аз реша. Откажи се да спориш с мен за дреболии.

# 678
Не са дреболии. Веднъж пак така беше коментирала нещо преди да съм гледала серията. Не ти казах нищо, но е неприятно.
Ии снимки на бебе Бос Joy
https://www.instagram.com/p/CHvQFCogTLp/
И нов трейлър на Kefaret. Нургюл пак нещо не ме кефи, а я харесвам.
https://www.instagram.com/p/CHvcZMIgJ0Q/

# 679
Съпругът на Хазал К. на някакви снимки от сватбата им не ми беше харесал, а сега го намирам за много симпатичен мъж.
Даже много, май ще взема да го проуча. 😀

От дружки в темата за ПК разбирам, че има вероятност тя да играе с Илкер Калели и нещо не съм много възторжена.
Ей, не можах да я харесам и това си е.
И направи най- скучното появяване в Мениджърите от всички гостуващи.
То вярно, че беше зашито  като кръпка не по нейна вина, ама и тя не можа да го отиграе.

Малко ми е излишно това вмъкване на любимия на Сафие.
Сигурно ще вземе и да я излекува, което направо ще е невероятно.
Ама какви ли не чудеса  сме гледали.

Днес попаднах на едно сериалче на Нетфликс Емили в Париж, 7 серийки,  първи сезон.
Вторият се очаква.
Не е по темата, но го казвам  за някой, който иска да си вземе глътка въздух преди следващия психосеанс. 😀

А аз съм забила в едни криминалета на двама скандинавци.
Направо се повредих покрай тази пандемия, ще трябва да си запиша час  за Червената стая. 😀 😄

# 680

сладурче усмихнато , да е жив  и здрав да се радва на детството Kissing Heart

Пепелче после ще  дописвам и кажа за Хазаления мъж.

# 681
Али Атай има малко психопатски вид, но е симпатичен. Smile
Емилито го изгледах, коментираме такива сериали в друга тема.
Скандинавски също изгледах скоро, Бьорнстад.

# 682
Кари,
Скрит текст:
аз не се уточних, че за скандинавски автори и книги става въпрос.
Моя грешка.

Не знаех, че Бьорнстад е излязъл, заради книгата го чаках.
Дай някакъв линк, ако може.
В коя тема си говорите за тях?

# 683
Бьорнстад беше 5 серии и свърши. Това е темата
https://www.bg-mamma.com/?topic=1263982.msg41762927#msg41762927

# 684
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Относно моя казус с Неверния - споко, момичета, изгледах си епизода преди да вляза тук, така че всичко е наред.Simple Smile
Лу, познала си, че няма да ти се разсърдя.

Харесва ми Неверният, много интересно е поднесена темата за изневярата. Радва ме как потърпевшата жена вместо да е жертва, май ще се превълне в палач. Някак си женското в мен се чувства отмъстено.Simple Smile

Друго много интересно за мен е как турските жени приемат изневярата на мъжете си. Някак "търговски" подхождат. Поне тези, които ни показват. Не ги съдя никак, опитвам се да ги разбера. От една страна даже ги разбирам, от друга се чудя как се живее с тази обида. "Обида" не е точната дума, де, но "предателство" е малко компрометирана покрай политически и революционни употреби. Не мога да го формулирам точно.
Но се сетих за думите на Каролина, че е трудно да си жена в Турция и се опитвам да гледам на събитията във филма извън обичайния ми стереотип на мислене.

Пепелче, коя беше Сафие?

Мениджърите ги спряха, нали?
А снощи имало ли е Вратата? Не го виждам нито в Утета, нито в ТуркРу.

Хлапенцето на Хазал е голям бонбон, живо и здраво да е.
"Али Атай има малко психопатски вид, но е симпатичен." - страхотна характеристика, Каролина, много точна.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 12:40 от Светълчо

# 685
  • София
Светле, Сафийе е голямата сестра в "Невинните". Най-психираната. Grinning

"Вратата" го преместиха вече в събота, затова снощи е нямало епизод.

# 686
Аз набързо изгледах всички епизоди на английския оригинал на НЕВЕРНИЯ. За сега доста съвпада, но има подсказки, че турските сценаристи ще притурят от техния манталитет. Джансу много от жестовете е прохванала от англ. си колежка, явно доста е гледала оригинала. Справя се перфектно с тази нелека роля.

# 687
Доколкото знам Мениджърите още не са спрени. Новата серия ще е пак с Ирем Дериджи.
Изгледах Любовта обича съвпаденията 2, добре са го измислили
Скрит текст:
и с участието на Белчим, но дали в първия филм нямаше инфо за катастрофата и другия пострадал? Не си спомням, надявам се, че сценаристите и режисьорите са си догледали нещата. Wink

# 688
Аз набързо изгледах всички епизоди на английския оригинал на НЕВЕРНИЯ. За сега доста съвпада, но има подсказки, че турските сценаристи ще притурят от техния манталитет. Джансу много от жестовете е прихванала от англ. си колежка, явно доста е гледала оригинала. Справя се перфектно с тази нелека роля.

# 689

Промо плакат от каста на сериала с Йозджан . Скоро по стар тв

Някой знае ли нещо  за този пич . Мернах го и ми хареса . Казва се Толга Гюлеч ако не греша  името  и ще е гост звезда в Искупление / Kefaret

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт