Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 501
  • 208
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Малкият ми син е на 6 години, обожава да реже с малко ножче и абсолютно сам прави топчетата за супата. Каката на 10 години, сама може и прави повечето неща за хапване на бързо и двамата са много самостоятелни и искат много да се включват в готварските дейности.

# 121
Принцеси, мъфини, бъркани яйца, пържени картофи

# 122
  • При децата ми
Те са сравнително големи вече, и могат много неща. Баткото /на 16 г./ приготвя кюфтета с бял сос без никаква помощ, пече на скарата, като преди това маринова месото. Сестра му /11 г./ може да прави сандвичи, тостери и да помага в кухнята.

# 123
  • Варна
Палачинки, картофи, яйца, салати.

# 124
Засега сме виртуози на десертите.

# 125
Кулинарните възможности на синът ми са джста ограничени 🤣. Може да си направи сам бъркани яйца и сандвич, а иначе постоянно ми помага с готвенето, най- много за тортите.

# 126
Мялкият 7г може да направи таратор. Големият-гофрети.

# 127
Големият ни син е на 9 години. От доста време насам прави най-различни сандвичи включително печени, може сам да направи омлет или яйца на очи, салата. Под мое наблюдение прави зеленчукова супа, като сам бели картофи и реже всички зеленчуци. Ако не го напусне ентусиазма, ще бъде мъж мечта 😉

# 128
Едното на 1г и половина само яде 😁
Голямото на 6г и половина сандвичи, яйца, кексче в микровълнова, бели картофи, прави си плодови салати, таратор, винаги ми бърка заливката за мусака, тесто за кексчета и т.н. 🥰

# 129
  • русе
Мъчим се и е интересно да помага за Принцеси,варени яйца,пица

# 130
  • Елхово
Бъркани яйца, сандвичи и салата.

# 131
Без проблем правим сандвичи и принцеси.
Също така попара Simple Smile

# 132
Мляко с бисквити и сандвичи.

# 133
Голямото ми момче е на 8 год. и определено има интерес към готвенето. Прави сам палачинки, талиатели и всякакви тестени варива, яйца на очи , сандвичи, таратор. А в готвенето на вечерята и десертите се включва да ми помага, да реже , да бърка, да опитва- най обича. Гледа рецепти и все ме пита кога ще ги направим

# 134
  • На морето!
Синът ми може и прави палачинки, сандвичи и омлети.
Дъщеря ми е на 8г и може да прави баница, напоследък опитва и палачинки.

Общи условия

Активация на акаунт