Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 502
  • 208
  •   1
Отговори
# 105
Нямам дете , но моята братовчедка може сама да си направи студен сандвич, а е само на 6 години.

# 106
В момента сме на две и все още не може да готвим.

# 107
Само на 5 години сама си прави таратор, а с малко помощ - мишмаш Simple Smile

# 108
Сандвичи и салата

# 109
На 6 годинки вече реди сандвичи със саламче, домати и краставица.

# 110
Все още нищо, понеже е на 3 год., но иначе има желание да ми помага Simple Smile

# 111
  • София
Какво могат да готвят вашите малчугани сами?
Децата ми са 12 и 15 г,но готвят отдавна сами някои неща.Различни принцеси, паста,палачинки. 12 годишната дъщеря вече се пробва с печивата.

# 112
Готви, като миксира всичко в едно на таблата за хранене, хаха. Учи се да яде сама и прави чудеса от храброст.

# 113
Сина ми е на 5г. и винаги се включва в готвенето, когато месим питка  или правим тесто за пица.

# 114
Винаги се включват в готвенето с интерес Simple Smile много се забавляват да правят сами таратор и да настърган краставицата, после да бъркат млякото в купата и накрая да сложат щипка сол.

# 115
  • Пазарджик
Винаги се включва в прготвянето на баница и други десерти,но сама може само сандвичи да си направи(на 5г) .

# 116
Разбърква всичко, което и кажа.

# 117
Участва с желание в изрязването на формичките и декорацията на коледните бисквити. Heart Eyes

# 118
Вече са големи, но до преди няколко години, любимото действие в кухнята беше: да държат миксера и да бъркат с него, когато правя кекс, да боядисват яйца, и да приготвят коледни и сладки за хелоуин.

# 119
Момчетата ми могат да правят яйца, попара, макарони със сирене, сандвичи, таратор.
Малкият е по сладкишите и съвсем сам прави кекс и курабийки.

Общи условия

Активация на акаунт