Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 503
  • 208
  •   1
Отговори
# 90
Дъщеря ми може да си направи сандвич, да си свари яйца и да обърка мюсли с кисело мляко.

# 91
  • на последния етаж
Палачинки и баница.

# 92
  • Враца
Голямата на 3г. обича да ми помага за всичко, най вече когато правя кекс. Тя троши яйцата и бърка сместа.

# 93
Курабийки с моя помощ.

# 94
Дъщеря ми е на почти 7. Винаги, когато правя кекс, палачинки или бисквитки, ми помога. Отмерва съставките и ги слага в купата, докато бъркам с миксера. Може да прави и сандвичи.
Синът ми е малък, но обича да ни имитира на детската кухня.

# 95
Дъщеря ми е на 4  години и половина и още нищо не готви сама. Но винаги ми помага с огромно желание - заедно правим мъфини и кексове. Дори си има собствена малка готварска престилка.

# 96
На четири години е и си направи бъркани яйца. Освен това винагиси прави малка пица за себе си като си разточва тестото и я реди според лични предпочитания.

# 97
  • София
Сандвичи, бъркани яйца, омлет, палачинки, мляко с грис.

# 98
Моето момче е на 6 години и нищо не може да сготви сам, но има огромно желание и често се включва в приготовлението на храната заедно с мен или баща му.

# 99
сандвичи

# 100
Самостоятелно май не е готвил от-до, но много помага, а сам прави страхотна лимонада.

# 101
  • Бургас
Сандвичи,спагети с готов сос и  ......  май няма друго.Simple Smile

# 102
  • Пловдив
Голямото ми момиче все още само ми помага в готвенето, като ми носи продукти. Много обича да чуква яйчица и после да ги бърка.

# 103
  • Перник
Големият ми син (7г) може само да си на маже филийка с нещо, колкото да не умре от глад. Малкият (2г) и това не може сам Grinning

# 104
  • София
Най-лесното сандвичи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт