Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 500
  • 208
  •   1
Отговори
# 165
За сега само може да прави яйца на очи.

# 166
  • Варна, Пловдив
Моето е малко за самостоятелно готвене, но вече има действия, които той прави с голямо желание и се сърди ако аз ги извърша вместо него.. При тестото за кексове, мъфини и този род десерти лично той ги размесва с миксера,  когато готвя и ми е необходим чопър или робот пак детето  разбива нещата. Като си правя фрапе пак той го разбива с ръчния миксер и така. Отделно ми подава ми продукти като ми трябват.

# 167
Големият /13 г/ е майстор на спагетите, кексовете и кюфтенцата. Малкият /6 г/ предпочита да приготвия тостери, принцеси или помага с курабийки и питки.

# 168
Пържени яйца, сандвичи, нещо препечено на тостера Sunglasses

# 169
Все още не могат да готвят нищо сами.

# 170
  • Стара Загора
Дъщеря ми приготвя яйца пържени и по панагюрски, чийзкейк. Синът ми миналата седмица изпече пилешки бутчета във фурната,  Simple Smile , крем карамел е правил. Изобщо старая се да ги включвам  в приготвянето на храна.

# 171
  • Варна
И двамата могат да приготвят сандвичи, бъркани яйца, скара, гювечета, ориз със зеленчуци

# 172
Дъщеря ми е на 7 и обича да помага за кексове и други сладкиши

# 173
На 10 години Ани може да вари и пържи яйца, сандвичи, салата, бисквитена торта, шейк

# 174
Детето е малко още за самостоятелно готвене, но винаги се включва. Иска да бърка, подава ми продукти.

# 175
Моята дъщеря си прави смес от яйце и сирене,маже си филийки,а също и зърнена закуска си хапва сама,с кисело или прясно мляко.
Иначе като правя нещо винаги е до мен и бърка яйцата,сипва разни неща. 🥰 Голяма е помощничка,а е едва на почти 4 годинки.

# 176
  • Варна
Моят син, може да пържи яйца и картофки. Приготвя спагети и салати.

# 177
  • София
Малки са още да "готвят" сами (4г.), но отдавна са първи помощници при месенето на питка, правенето на меденки и баница. Участват в приготвянето на палачинки - уча ги да държат миксера. И разбира се да приготвят спагети!!! 😊

# 178
Моите внучки на11 години бъркат с миксер за кекс , белят с белачката картофи и моркови, мият чинии, обират праха.

# 179
Сандвичи, пържени филийки, бъркани яйца, пържени картофки, салата и др. може да приготвя сама 11 годишната ми дъщеря.

Общи условия

Активация на акаунт