Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 491
  • 208
  •   1
Отговори
# 180
  • Монтана
Може да си направи сандвич и  салата.

# 181
Моето дете още е малък  но умее да бърка всичко което му дам хаха

# 182
  • Горна Оряховица
филийка с пастет

# 183
Не могат да готвят, още са малки, но пък са много добри в яденето и на баткото нищо не му се опира, вечно е гладен.

# 184
Какво могат да готвят вашите малчугани сами? Дъщеря ми е на 10г.напослефък започна често да се завърта в кухнята.Научи се да прави бисквитена торта,кекс,мъфини,баница. За тези дни е планирала да направи торта.

# 185
Обичат да си похапват най-различни сладки неща. Малкия на/ 6г/ винаги помага при забъркването на сладкишите след което нетърпеливо стои и чака пред фурната да се изрекат, че мнооого ги обича 😄
Каката на 13 г. Обича повече да и приготвят отколкото тя да се занимава да приготви нещо, но може да прави сандвичи, салата, баница и пържени бъркани яйчица

# 186
Моите деца обичат да похапват домашна храна, но си приготвят понякога сандвичи за закуска, сладкиши също са си правили

# 187
Могат да си правят принцеси, обичат да месят тесто и да правят фигурки, могат сами да правят тостери.

# 188
Oще се учи да яде сам. Simple Smile

# 189
  • София
Моят син ( 8г.) обича да ми помага в кухнята. Самият той може да си пържи яйца- слага йм сирене, червен пипер и масло. Сега иска да се научи да прави мусака.

# 190
  • I want it all and I want it now.
Сандвичи, яйца,салати,може да прави крьщелницата ми, която е на 9г.

# 191
Тандемът той (15г.) и тя (10г.) с удоволствие приготвят любимата ни вкъщи бисквитена торта.

# 192
Синът ми е на една година и неможе да готви, но има желание да бърка с бъркалата

А може и да мачка картофи за пюре Grinning

# 193
Дъщеря ми може да направи сандвич, да си свари яйца и да си приготви мюсли за закуска.

# 194
Детето се старае всеки ден само да си прави закуска - сандвичи , попарка

Общи условия

Активация на акаунт