Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 569
  • 208
  •   1
Отговори
# 60
Детото прави само сандвичи и приготвя баница с малко чужда помощ.

# 61
Засега са само помощници в кухнята и гледат.

# 62
Моите момчета са на 11 и 13 години ,правят си принцеси с кайма,постери,сандвичи .

# 63
Баница с готови кори и принцеси.

# 64
  • Mediterraneo
Малката ми дъщеря е на 10. Прави американски палачинки и яйца на очи. Сандвичи в най- различни разновидности, а "специалитетът" й е таратор.

# 65
Все още е прекалено малко,за да може да си гптви.

# 66
Сандвич на тостера.

# 67
Моето на 4 г. все още не може нищо, но обича да разбърква смес за палачинки или кекс, а също обича да "готви" на животинките си.

# 68
Моята госпожица е вече на 18,но от 14 годишна успешно се справя с доста неща в кухнята.Омлети,палачинки,принцески,а вече готви мусака,супа.

# 69
Синът ми реши да започне да се учи да приготвя нещо сам в кухнята, правейки таратор. Питаше ме на всяка стъпка какво следва да направи. Беше забавно. След това искаше сам да изпържи кюфтета.
Има само още няколко самостоятелни инициативи да прави нещо сам в кухнята, но всеки път е безкрайно горд със себе си, чувства се все едно е покорил Еверест. Hug

# 70
  • Пловдив
Кекс, яйца на очи,  качамак, сандвич,  печени и варени картофи.

# 71
Моето дете е на три години и освен кални кюфтета друго не може. В кухнята му давам да бърка смес за кекс и с моя помощ чупи яйца, има желание, но е много малък.

# 72
Моето дете може да си прави палачинки и сандвичи. 😊

# 73
Правят си сандвичи и си ги украсяват, като изрязват с формички различни фигурки от кашкавал, салам,  зеленчуци и много се забавляват с това.

# 74
Таткото в нашето семейство може да готви вкусно, дори го прави мноооого по-добре от мама, т.е. от мен, затова и момчетата могат да приготвят разни неща, защото все се въртят около него. Не могат да правят сложни ястия, но им се отдава да приготвят пържени картофи, бъркани яйца или на очи, да си правят сандвичи и бургери. Все неща, които харесват.

Общи условия

Активация на акаунт