Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 488
  • 208
  •   1
Отговори
# 45
Спагети, тататор и мусака. Heart

# 46
Ако я питате нея - всичко може да сгови на розовата си кухня. Иначе в реалността е на 3 години и само може да ми помага. Доста често правим бисквитена торта, защото тя много обича да бърка крема и накрая да посипва със звездички.

# 47
  • София
Детето е малко, все пак може да си сложи в купичка мляко и мюсли Simple Smile

# 48
Каката прави сандвичи-топли и студени ,пица с готов блат,палачинки ,баници .Помага и за мъфини,питки,салати, таратор,като цяло за всичко.Ако забравя нещо на котлона/фурната ,защото се занимавам с бебето ,идва и ми казва.
Мие си чинията /чашата,сервира и от сервира.
Не я карам ,на нея и е интересно ,пък и ние у дома доста готвим .

# 49
  • оттам, откъдето започва България
Големият ми внук - на 5 години, прави мъфини с помощта на мама, също и украсява пицата сам. Малкото му братче пък е № 1 в хапването. Smile

# 50
Таратор и яйца на очи:)Салата.

# 51
Моята 6 годишна принцеса не може да прави нищо сама, всъщност аз не я оставям да прави нищо сама, освен да украси торта или сладкиш.

# 52
Помага ми само при изрязването на сладчици.

# 53
Владеем всички видове сандвичи.😂

# 54
Помага за правенето  на салата,и много обича да бърка с миксера

# 55
Дъщеря ми е 16г.- много обича да готви, всичко може да приготви и то много сполучливо( салати, кекс, чийзкейк...палачинки, пица и мн.др.).Малчо е на 8, обича да помага, сам приготвя сандвичи и кис.мляко с плодове.

# 56
Детето ми е на годинка и 8 месеца и може единствено да " приготвя " пакости 😆
Много е добра в размазването на храната по пода или стената , някой път и на дивана.
За жалост , в опита си да ми помогне някой път , отново успява да сътвори някоя пакост.
Да са живи и здрави малките ни съкровища , ще ни помагат в приготвянето на любимата храна ❤️

# 57
Моето дете, момченце на 9 г., може да си свари сам спагети и да ги гарнира с готов сос. Също така прави уникални салати с каквото намери в хладилника и ги украсява и подрежда като за кулинарно състезание.

# 58
Какво могат да готвят вашите малчугани сами?

Може да си намаже филия, да си направи сандвич, също да приготви попара с мляко.

# 59
  • София
Мусака, омлет, баница, сандвичи...

Общи условия

Активация на акаунт