Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 495
  • 208
  •   1
Отговори
# 30
Все още не може да готви, на 1г и 2м е, но пък си хапва добре, още малко и ще започне да помага в кухнята и тя Heart

# 31
Могат да си приготвят сандвичи на тостера и грил скарата. Както и смути на нутрибулета.

# 32
  • София
Дъщеря ми от скоро се запали да ми помага в кухнята, но като начало сама може да прави омлет, гръцка салата, мелба и смути. Тепърва ще развива този си талант. Чакам с нетърпение, защото на мен готвенето не ми доставя такава радост, както на нея Wink
П.С. Благодаря за книжката

# 33
  • Видин
Дъщеря ми е на 5г. и много помага при правенето на кекс и палачинки.

# 34
  • Варна
Големите двама малко ги изтървах и могат да правят елементарни неща - сандвичи, яйца пържени, пуканки.
Сега обаче с малката се опитвам да наваксам и на 9г вече сама се втурва да прави баница. Дано все така да продължи и да успея да я науча да се оправя в кухнята.

# 35
Прави супа от пясък и камъчета. Почти на 3 годинки е. Grinning

# 36
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Може да приготвя сам сандвичи с каквото мама нареже.....Grinning

# 37
  • Лясковец
Големият който е на 8г.  може да прави сам сандвичи,помага ми когато правим кекс,обожава да прави сладки тип-Между пръстите,,а малкия за сега е все още дегустатор.

# 38
Режат салата от домати и краставици, варят яйца и приготвят чай.

# 39
  • София
На 11 години синът ми си приготвя сам неща без термична обработка. Като че ли най-много сандвичи и салати прави.

# 40
Сама прави само тостери, но много ми помага при правенето на кекс и торти.

# 41
  • In Neverland
Все още нищо, защото е на 2 години, но ме гледа с голям интерес докато готвя, особено и като замирише хубаво все се навърта из кухнята.

# 42
палачинки

# 43
  • Плевен
Може да си напрви базисни неща- спагети, яйца, сандвичи, салати, помага за сладки, питки и готвене, но трябва още да поработи по техниката и почистването след себе си...

# 44
Почти 13 годишен: салати, таратор, сандвичи, бъркани яйца и "на очи", омлет.

Общи условия

Активация на акаунт