Превърнете готвенето в приключение с готварската книжка на „Саяна“

• 5 493
  • 208
  •   1
Отговори
# 15
Дъщеря ми готви- безглутенов хляб в микровълнова фурна, пържи филийки, сурови бонбони.

# 16
Оооо, синът ми има две любими рецепти за соленки със сирене и меденки, които може и да ги приготвя сам. Аз се включвам при печенето, тъй като му омръзва и не му се чака да се изпекат. Е, на последния етап - хапването, е отново пръв.

Соленки
250 гр. сирене
200 гр. кисело мляко
1 ч.л. сода
150 мл. олио
щипка сол
1 ч.л. риган
400 гр. брашно
Омесва се тесто, разточва се с точилка, оформят се кръгчета с чашка и се пекат около 15 минути на 220 С.

# 17
  • софия
Може да прави брускети, паста и овесени сладки.

# 18
Все още нямам деца,но често гледам племенницата си.На 4г е и нищо не може да сготви сама,но винаги иска да помага.Давам й само са слага подправки и да мие зеленчуци.Не е по въпроса,но мисля че децата тря6да се научат да готвят поне от 10-11г

# 19
Голямата знае да прави принцеси и омлет, тя разбърква сместа за кекс/руло, обича и да меси, опитва се и има интерес, за разлика от майка си, малкото е непукист, нея винаги я мързи.

# 20
Моята е малко от по-големите,на 12 е, но покрай баба си се учи да прави баница с готови кори, паста, а яйца си прави още като беше във втори клас.

# 21
Синът ми, 15 годишен тийн, се научи да приготвя спагети "Болонезе". През лятната ваканция често присъстваха на трапезата вкъщи.

# 22
Моето е малко - на 4, та може да си сипе мюсли с мляко Simple Smile

# 23
Синът ми (12г.) може да прави всякакви видове сандвичи, яйца по панагюрски и шопска салата. Засега Simple Smile

# 24
  • Велико Търново
За сега само сандвичи.

# 25
Дъщеря ми прави мъфини, обича да експериментира с рецептите.

# 26
Кекс ,сандвичи ,яйца и макарони

# 27
  • София
Моята девойка може да приготвя сандвичи, омлет, таратор, мусака от тиквички, бисквитена торта.

# 28
Дъщеричката ми може да си намаже филийка и да прави смес за палачинки.

# 29
Засега правим само красиви сандвичи

Общи условия

Активация на акаунт