АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 942
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
си, страхотно бебоче. Еххх, че си хубава.
Хайде сега пожелавам едно сънливо и ящно бебе, а и пълни мамини биби Simple Smile
Целувам и теб и бебчо, а и бате Вики

# 76
  • Добрич
Ей, Веси, голяма радост в къщи!!! Толкова сте сладки, чак ми става умилно.
Преди няколко дни викам на мъжа ми, че малкия вече ми тежи и не дава много да го прегръщам, та се чудя той като порасне още малко кого ще гушкаме? Wink

M&D, леле за маркучки не се сетих, мого сладко Laughing  Laughing

Краставичке, горкото Майче с тази бълха. Оправихте ли се вече? Ти кога тръгваше на очни?

Лек ден на всички!

# 77
  • СОФИЯ
Веси, да са ти живи и здрави хубавите мъже! 
Все така спокойни и любвеобилни  Hug

И на мен ми стана едно ..... preggo

# 78
  • Sofia
Eй момичета колко сте милички Heart Eyes И аз от своя страна да ви пожелая по едно такова повтарение Heart Eyes Чувството е страхотно, гледам го и не вярвам, че и Вики е бил толкова малък и беззащитен.

# 79
Честито малко сладко бебче!!!!!

Аз очаквах да се появи точно като се върнем ,но ето че малкия юнак е имал друго мнение по въпроса:)
Да е жив и здрав на мама Vesito,както и баткото и всички около тях:)
Догодина да се запознае с плажа на Равда и да продължи традицията на мама и тати:)

Ох колко мило ми стана
Чак се размечтах
ама за малко
Твърдо съм решила да  изчакам Веси да стане поне на 4 и тогава подобни светли мисли в моята глава да пусна:)
Таткото каза, че дотогава можело вече да не може да ги прави бебетата,ама аз вярвам в него!Да не ми се прави Wink
Ще го пратя даже на уроци за момченцеправене!

Драго ми беше да ви изчета Simple Smile
Целувки

# 80
Merhaba и от мен!
Завърнахме се от прекрасната Турция и сега ми е малко гадно с това време тук.
Изкарахме си страхотно, макар че Боян ми скъса нервите, както и тези на "милите" немски баби. Тръшкането на Май поне е имало основателна причина, а на Боян си беше от чиста глезотия. Умрях от срам и едва се въздържах да не го смеля. Лелките само нервно цъкаха и една даже се премести на друга маса. Все едно те деца не са имали.
Абе, какво ги правят техните като са малки, та не се тръшкат? Вярно, че само аз виках там по моето чедо....  newsm78  За сметка на това и аз видях 4-5 годишни деца с биберон.  hahaha
За храненето - не знам как оцеляхме. Боян 4 дни яде само краставици, на петия реши да похапне малко ориз и после само сокове. Не знам откъде се сдоби със сили да играе и да се мята така неистово?  newsm78
Иначе игра като бесен. Изкарах си само в детския басейн.
Най-смешен беше, когато установи, че всички му говорят, но той нищо не разбира и тогава като отприщи едни приказки на маймуница - беше много смешен. Явно реши, че така всички ще го разбират. Почти веднага се отцепи да казва "хельо" и "бай-бай".
За съжаление не направихме нищо по въпроса с махането на памперса. По цял ден стоеше на басейна по гащи, но като се напишка или наака, не си признава и не си казва предварително. Не знам дали да се притеснявам вече. Като гледам половината от наборчетата отдавна са пораснали по този параграф. От днес е вече на ясла и ще го видя довечера какво ще ми поднесе.
Ще кача снимки малко по-късно, че моите умни братя пак са ми скапали РС-то.

За АЗ-а - използва доста на място това местоимение, но още има моменти, в които говори за себе си в трето лице.

Веси, все едно видях наборчето на тия приказни снимки.  newsm51
Много е сладурковец тоз Марто! Още веднъж да ти е жив и здрав! Много добре, че Викича е така благоразположен, защото иначе не ти завиждах с тая детска ревност.....
За второ аз съм отдавна готова, но искам поне да се преместим, че у нас е много пренаселено вече. Нашият татко е заявил момиченце, но да видим какви ще ги свърши. Изчислих, че малко съм позакъсняла с пролетното бебе, но пак съм в график. Може и теленце да хвана.

# 81
ох Sarsarilka ,ако това ще те успокои и Веси е с памперс и без изгледи да го свали скоро
Ама чак пък да се притеснявам  Laughingняма да го бъде
все ще се научи само да са живи и здрави

# 82
Абе, какво ги правят техните като са малки, та не се тръшкат? Вярно, че само аз виках там по моето чедо....  newsm78  За сметка на това и аз видях 4-5 годишни деца с биберон.  hahaha
А де, който научи рецептата да я казва. Май като гледам догодина повечето ще бебеправиме. Ама нашия тати иска определена зодия и да е момче. Не знам, каквото си направи такова. АЗ нямам предпочитания.
ох Sarsarilka ,ако това ще те успокои и Веси е с памперс и без изгледи да го свали скоро
Ама чак пък да се притеснявам  Laughingняма да го бъде
все ще се научи само да са живи и здрави
Оооо, абитурент с памперс няма, нали? Ще им дойде времето. Рано или късно. Не си вгорчавайте живота. АЗ като знам два месеца какъв ужас беше при нас....

Момичета, да се оплача. Кети ми отговаря. Все още е на шега, ама съм ужасена. Това го ненавиждам. Дете да отговаря на родителя си. Вчера й казвам "Ооо ти ще си дойдеш при мен и тогава ще те оправя, няма да има 6-5" и тя ми отговаря със съвсем сериозен и леко повишен тон "Ще има 5-6" и още няколко от този род  #Cussing out
Кажете ми, че е период  Praynig

# 83
Жени, прави се че не те впечатлява, все едно нищо не  е казала, за да не я стимулираш да ти отговаря редовно. Усети ли, че този начин на комуникиране те дразни по някакъв начин, ще видиш какво ще стане.
Ева беше чула някъде  "Кой е БЕ?" и се опита да го повтори няколко пъти. Правих се, все едно съм оглушала, а ми идваше да и запуша устата, но много бързо и стихна интереса към бе-то (за сега)  Laughing.

# 84
  • София
А ние пък снощииии Joy Joy..
Пържим с Иво (големия) риба на балкона и си говорим. И по едно време "ЩРАК" и бяхме заключени на балкона. Най-големият майтап беше , 4е и двамата бяхме по гащи и тениски (да не се умирисваме Mr. Green). А то стууууууд....Почнаха се едни увещание и молби "Ивчо отвори мамеее...вдигни  нагоре дръжката", а той си умира от смях..После искаше мама, ама не може да отвори и рев...ужас! Добре, че леля ми живеят под нас, та тропахме по ламарината на балкона, показа се и се срина от смях. А Ив4о ми вика отвътре "ти си гупак" (след 4 дни на ясла #Cussing out), викам "ще вляза и ще видиш кой какъв е", а той пак се превива от смях. Както и да е , дойде майка ми, че има ключ и ни "освободи", ама не ми се мислеше, ако беше тръгнал някаква беля да прави как шяхме да бастисаме дограмата.....
Да ви питам- отдавна сме махнали нощния памперс без инциденти, но тази нощ на два пъти се напишка, а и го изпишках (първия път леко се изпусна и се събуди, та ходихме до тоалетната), ама сутринта бяхме в локва...Не е пил пове4е те4нозсти от обикновено...Единственото, което леко ме притеснява да не е заради примерно, стрес в яслата....Но пък ходи с кеф newsm78

# 85
Привет и от мен момичета
Първо искам да честитя на ВЕСИ огромната радост и да и пожелая спящо и хранещо се бебче.

За АЗ-а не е много изразен при нас, но всичко с времето си.

За отговарянето Пепката няма равен, направо ме изкрава понякога извън нерви, при това и посяга ама аз Naughty

Това със заключването на балкона съм го преживяла миналата зима на -10 и хич не ми беше смешно, а таткото си пие ракията в хола и малкият като отишал при него да му каже взел да се смее и така и не се разбрали и така 20 мин на вън. Накрая тате Пешо се зачудил къде съм толкова време и ме освободи Mr. Green

Еми, може да е настинал Ивчо и за това да се напишква.Не се притеснявай сега сезона е по преходен и нощите са по студени може и това да е причината.
Айде и аз да ви питам вашите слънчица задават ли постоянно въпроси, моето синче направо може да те побърка. Мамо това какво е?Кой го е купил? От къде го е купил? Как се казва магазина? и така до безкрайност hahaha

# 86
Зори, ще се опитам. Но от всичко, което най-мразя е дете да отговаря на родителя си. Аз НИКОГА не съм отговаряла на родителите си!
Еми, от всички разговори за махане на памперс разбрах, че при повечето деца има "връщане" за няколко дни. Според мен бързо, бързо ще отшуми. А не ми се вярва да е стрес от детската градина. По-скоро може да е понастинал. Нали знаеш, че те не правят разлика между сън и истина.
Моя приятелка каза, че детето й седяло сухо с месеци и после за няколко дни (2-3) се понапишквало нощно време. И така до 4г.

Кети имаше около седмица, в която беше суха през нощта, но от както я отбих, тя изпива по 250мл мляко преди да заспи и това е причината винаги да е с мокър памперс сутрин. Скоро няма да махнем нощния ние.

# 87
Ооо Жени, с това защо съм се попъбркала. Вчера иска да си играем. "Мамо, хайде да си играем" и след десет секунди "Мамо, що си играем?". Всичко е ЩО. И аз се старая да й отговарям, но когато я  попитам нещо аз "Защо", тя ми отговаря "щото така"

# 88
Оооо, абитурент с памперс няма, нали? Ще им дойде времето. Рано или късно. Не си вгорчавайте живота. АЗ като знам два месеца какъв ужас беше при нас....
Леле ,аз бях решила памперса поне за първи клас да е свален! Сега ти ми даваш нови идеи Wink Hug

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 13:37 от лоша,грозна

# 89
Не съм чак толкова притеснена, но вече в яслата само той остана. Вчера занесох 4 памперса и 2 комплекта дрехи, но само едни панталонки. Предупредих лелките от първата смяна, че още е с памперс, но следобяд като го взел баща му, му го дали с чужди дрехи, че се бил напикал и нямало какво да му облекат. Тя едната не казала на другата и така не се разбрали. Нямало проблем и те щели да го приучат и да го оставят по гащи през деня. Питам се, обаче, щом като през лятото не стана тая работа, когато дрехите съхнеха за минути, как ще я мътим сега, като пусто е студено?  newsm12 
Днес съм гладила чуждите гащи с ютията поне 15 минути, отделно неговите дрехи. Все пак гардеробът му не е особено голям, понеже бързо му умаляват нещата. Ако всеки ден ще ми напикават и трите комплекта, какво ще правя???  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт