Как е в множествено число думата маркуч[/b]? (според Дария
)Ще има и виртуални награди за позналите.

Настанихме се с едни приятели в една къща. Имаше един двор, една комшийка и една крава. И една бълха. И една прилична поляна и една голяма тишина. Ех, чуднота!
Не знай какво иска, не знай какво стиска, съска и писка - що е то?! Това било бедната Мая, която от сърбящи болежки не можела да си намери място. Понеже благоволила да си отглежда бълха, а тя се оказала алергична към такива твари и образувала лошо сърбящи, множество червени пъпки, дори мехури ставали и т.н, и това дразнение не обяснява, когато му е времето, та изпада в суматоха и невралгия, подлудява целият вселенски свят и вдига пушек до дяволските адски порти. Такова нещо не съм чувал, не съм виждал, истерия и паника не бях си и помислял, обаче ми се случи.
Сърбежът лекувам с крем, обаче ще се отнеса до хомеопат при първа возможност. АЗ също проявявам алергичност и ме сърби навсякъде и никъде, не мога да си намеря място, пък малкото звяр не го знам как оцелява, явно със силен глас и прани дрехи...
Успешно изписани вчера, вече свикваме един с друг. Малкия е един бузан, яко суче, чак не му стига на моменти, кърмим се на поискване...Аз също съм много добре вече, ходя и пея, за разлика от първите дни
Батко Вики е много трогателен, постоянно целува и гали бебето, казва че е батко на всички около него и вече иска да си играят. Мила картинка е
Скоро ще има снимки, даже още тази вечер, под профила ми - може да видите резултата
Доскоро! 
Браво на любвеобвилния БАТКО
Голямо браво и на малкото сукалче и на мама

изпратихме Даренцето на село - да се лекува без лекарства, т.е. да се позакрепи малко. Не ни се пуска направо във вирусоразвъдника и след 2 дни пак да вдигне Т... Много ни липсва глезанката-бърборанката (сама се представя Глезана Стефанова) и с мъжа ми си задаваме хиляди въпроси.