АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 924
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Я да ви задам една загадка Grinning
Как е в множествено число думата маркуч[/b]? (според Дария Wink)
Ще има и виртуални награди за позналите.

# 61
  • Добрич
Аз си имам второкласничка вече!  Grinning

Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!!!

Еми, снимките са супер!

M&D, маркуч- маркучове ???

# 62
Аз си имам второкласничка вече!  Grinning
Ооооооо, бия те по точки. Аз си имам петокласник.

Абе аз ли съм най-стара в тая тема newsm78

Иначе и от мен един глас за маркучове.

# 63
Честит първи учебен ден на учениците ни   bouquet.

Аз се предавам  Laughing. Като знам Ева какви множествени числа измисля на някои думи, бедна ми е фантазията  ooooh!.

# 64
Охххх момичета, днес бях на първия учебен ден на детето на кумата ми. Разплаках се  Embarassed Такова умиление, толкова са сладки миличките. Ех, скоро и нашите ще станат първолачета. Като гледам кака търчи времето

аз залагам на маркучичи Иначе и на мен ми дойде първо на ум маркучове
Мале как звучи Mr. Green

Ох тези знимки на Еми не мога и не мога да ги разгледам. Все нещо става. Но утре вече ЩЕ! Crossing Arms

# 65
  • Варна
Честито на Весито!
Да й е жив и здрав момъкът!  bouquet

Пък нашето фамилия ходи за няколко дни из Еленския Балкань.  Tired Настанихме се с едни приятели в една къща. Имаше един двор, една комшийка и една крава. И една бълха. И една прилична поляна и една голяма тишина. Ех, чуднота!
Обаче... Мислех, че ще изкараме един спокоен холидей, обаче отрочето ни от женски пол разби всякакви илюзии. Не мога да опиша с думи какъв коч отглеждам, надявам се цялата лудница, която Мая сътвори да е била от болежки, а не от характер. В град Елена не бяха виждали таков звяр, търкалящ се по паветата с нови дрехи и стърчащи опашки, червило на устните и собствен лак по всичките нокти, пръстени, гердани и гривни (нещо като Кокона). Чудовището пищеше високо "не, не, не, не, не", омете всякакви боклучки и ги сбра насред селския мегдан, пред цяла сюрия сцигани.  ooooh! Не знай какво иска, не знай какво стиска, съска и писка - що е то?! Това било бедната Мая, която от сърбящи болежки не можела да си намери място. Понеже благоволила да си отглежда бълха, а тя се оказала алергична към такива твари и образувала лошо сърбящи, множество червени пъпки, дори мехури ставали и т.н, и това дразнение не обяснява, когато му е времето, та изпада в суматоха и невралгия, подлудява целият вселенски свят и вдига пушек до дяволските адски порти. Такова нещо не съм чувал, не съм виждал, истерия и паника не бях си и помислял, обаче ми се случи.
Сега детето е много привързано към родната си майка. Аз утре ще ходя на очни и не знам какво ще става, освен да се пропие младежта за успокоение. Препоръчвам концентрат водков.    Blush Сърбежът лекувам с крем, обаче ще се отнеса до хомеопат при първа возможност. АЗ също проявявам алергичност и ме сърби навсякъде и никъде, не мога да си намеря място, пък малкото звяр не го знам как оцелява, явно със силен глас и прани дрехи...
Всъщност съм много уморен и употребен, не знам какво писах, обаче туй ще ми е за следващите 2 седмици.
Хади чал и със здраве!  Hug

# 66
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Е не, нямам думи..........................

# 67
  • София
Милото бебе Май...
На мен пък ми откриха зверски фотодерматит. От вторник вашата 'колежка' по таз причина слага очила....ще съм интЕлигентно-еротична Joy Joy Ще пусна фото...
Извън майтапа- гадна работа. не се лекувало...

# 68
Бедничката Мая Sad Небесничке, искрено ви съчувствам Heart Eyes

Честит първи учебен ден на големите ученици! На добър час!  bouquet
Днес и аз се разчувствах, като гледах стичащите се дeца към близкото училище Confused

Еми, добре че мислиш позитивно - колко добре ще изглеждаш Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 20:09 от M&D

# 69
  • Sofia
Ето ме момичета Heart Eyes Успешно изписани вчера, вече свикваме един с друг. Малкия е един бузан, яко суче, чак не му стига на моменти, кърмим се на поискване...Аз също съм много добре вече, ходя и пея, за разлика от първите дни Wink Батко Вики е много трогателен, постоянно целува и гали бебето, казва че е батко на всички около него и вече иска да си играят. Мила картинка е Heart Eyes Скоро ще има снимки, даже още тази вечер, под профила ми - може да видите резултата Mr. Green

Сега ще ви оставям, че малко работа ще свърша докато малкия поспива, че не е ясно докога ще е затишието Grinning Доскоро!

# 70
Добре дошли, Веси и Марти   bouquetHug Браво на любвеобвилния БАТКО Heart Eyes Голямо браво и на малкото сукалче и на мама breastfeeding breastfeeding bombs

Предавате ли се за загадката? Мисля да не ви измъчвам повече, но да не си помислите, че съм скрънза, ще изчакам още предположения или да кажете, че се предавате Wink

Ох, къщата ни пак опустя Sad изпратихме Даренцето на село - да се лекува без лекарства, т.е. да се позакрепи малко. Не ни се пуска направо във вирусоразвъдника и след 2 дни пак да вдигне Т... Много ни липсва глезанката-бърборанката (сама се представя Глезана Стефанова) и с мъжа ми си задаваме хиляди въпроси.

# 71
  • София
Весе, много е сладък!
А тук http://snimka.bg/album.php?album_id=63447&photo=6 все едно гледам Вики!
Да са ти живи и здрави!

# 72
Веси, пу-пу!!! Да са ти живи и здрави юнаците Hug Гледайки малкото мишленце така странно се заредих Grinning

# 73
Ех, Весиииии  Hug!
Стана ми едно такова особено, като го гледам това малко бононче. Искам бебеееееееееееееее!!!

M&D, казвай аз се предадох още в началото  Laughing.

# 74
МАРКУЧКИ Joy

Не защото бърка родовете, а е чувала думата само с кратък член - да не пипа маркуча, да внимава да не се спъне в маркуча... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт