Честит рожден ден на M&D

С двете ръце съм за среща някъде даже и през този месец/ноември/.
С Веси случая памперс е все още на дневен ред.Миналата седмица имаше страшно разранено дупе и я оставих почти цялата седмица без дневен памперс.Да е жива и здрава пералнята!
За апреските- има много хубави в sls на втория етаж в магазина ,който е от Хладилника към Драгалевци отляво.
Купих на Веси нов ски екип - пак на ТСМ ,но този път е в синьо.Долнището се закопчава за горнището с цип през целия кръст,което е супер за търкалянето в снега.А е удобен ,ако видите ли е без памперс и желае да пишка под някое борче:)Тази събота ,ще ходя да сменям и ски обувките с нов номер.И вече може да връхлита зимата

Планува ли сме вече ски ваканцията - от 21 януари до 11 февруари да сме в Банско.
Хайде отлитам

Явно изпитала нужда, обаче аз страдах - единият хърка, другият мърка... Да полудейш нищо не е!

И Виктор вчера и снощи оповръща всичко около леглото си, но Гого, слава Богу, не е поника и ми помогна много. Той дребния допреди 2 седмици не беше повръщал въобще и се шашна адски, добре че запазихме самообладание и той бързо се успокой и заспа..Наистина, когато се грижиш за едно дете и го виждаш във всички възможни фази и настроения, знаеш как адекватно да реагираш. Пожелавам ви скорошно местене на новота място