АПРИЛСКИТЕ И МАЙСКИТЕ ДЕЦА ПОСРЕЩАТ ЕСЕНТА

• 14 911
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Честит рожден ден на M&D   bouquet
С двете ръце  съм за среща някъде  даже и през този месец/ноември/.
С Веси случая памперс е все още на дневен ред.Миналата седмица имаше страшно разранено дупе и я оставих почти цялата седмица без дневен памперс.Да е жива и здрава пералнята!

За апреските- има много хубави в sls на втория етаж в магазина ,който е от Хладилника към Драгалевци отляво.

Купих на Веси нов ски екип - пак на ТСМ ,но този път е в синьо.Долнището се закопчава за горнището с цип през целия кръст,което е супер за търкалянето в снега.А е удобен ,ако видите ли е без памперс и желае да пишка под някое борче:)Тази събота ,ще ходя да сменям и ски обувките с нов номер.И вече може да връхлита зимата Simple Smile
Планува ли сме вече ски ваканцията  - от 21 януари до 11 февруари да сме в Банско.
Хайде отлитам

# 226
Весел и щастлив рожден ден !

Пожелавам ти още по-големи успехи и в личен и в делови план, да си здрава и късметът да е винаги с теб.
Бъди щастлива!

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН М&D!!!!
С пожелание за много, много, много усмивки
целувки от мен и Кети    

bouquet  bouquet  bouquet

# 228
  love001 lovekiss lovekiss lovekiss
Благодаря ви, приятелки за милите пожелания!!!
Приятен ден!

# 229
  • Варна
Честит рожден ден, M&D!
Много здраве, обич и късмет ти пожелавам!
  bouquet

А пък снощи Мая тайно се промъкна и спа при нас на спалнята.  Crazy Явно изпитала нужда, обаче аз страдах - единият хърка, другият мърка... Да полудейш нищо не е!
Сетне сутринта детето свършило голямата ароматна работа в пампите и крещи от нейната стая "Тате, тате, имаш ако!" и понеже баща й беше излязъл, продължи детето да пее. Удивително, обаче изпя с "на, на, на" някаква мелодия, абсолютно вярно. Облещих се, разсъних се и ходих да сменям гащи и да я карам да ми пее пак, обаче трънки. От няколко дни свири на пианото, дрънка по него, но е внимателна и търси съзвучие някакво. Хармония.. Очевидно има някакви музикални заложби, на танци със сигурност ще я запиша като стане на 4г... Горда съм, че сладкият ни Майчо има музикален слух, танцува много и припява вече. Малко се притеснявам след време да не се отдаде само на това изкуство, ама дотам да стигнем!  Crazy
Тъй де, голяма хвалба, ама нали е мойто гардже!  Blush

Като стана въпрос за ски - хубава идея. Ще подсетя Анасонов, че е обещал да ни води да шофираме ски този зима.  Whistling

# 230
 smile3501 dance  Hands Clap dazzler1
Браво на Майчо!!! Талант!!!
Небесничке, споделяй по-често веселбички. Никой не ги приема като хвалби, бъди сигурна. Всички сме майки и маме нужда да споделим постиженията на дечицата си. Laughing

# 231
  • София
Айде да ви разсмея и аз..Снощи имах прекрасни гости- Жени с Пепчо и Катето с Кари, и мъжОве де..
Супер весело беше, ноооо!! окончателно се отказах от планове за скорошни три деца..ТЦ! Stop Stop Не, благодаря!
Ето снимки- (албумът е смесен с разни предишни забавления, от тази снимка натам (от страница 9) са снощните)
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1503493
Разгледайте ги, има смешки големи Simple Smile
Малко на Бейрут прилича още у нас, ама пък си заслужаваше купона...

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 22:46 от Emi

# 232
  • Sofia
Eми много готини снимки - голяма игра е паднала с легените на главата Mr. Green Сладки набори Heart Eyes

# 233
Еми, страхотни моменти си уловила  Laughing.
А Кари е станала страхотна сладурана  Heart Eyes, Ева даже се припозна в себе си, защото ги разглеждахме заедно. И ми вика :"Мамо, ше идем да играем там, а?"  Laughing.

# 234
А Кари е станала страхотна сладурана
Взе ми думите от клавиатурата. Направо усетих настроението на всички.
Целувки на тро априлчовци. Ама песничките искаме да ги чуеме на живо

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на М&D на мно-о-о-о-го голяма патерица!

Аз те забравих, но злото да те забрави!
Пожелавам ти много прекрасни мигове с обичните ти хора и много добри приятели!  smile3525

Еми, много сладки са малките рогати от трио АПРИЛ! Виждам, че добре си се забавляват. Е, то сега тепърва започва сезонът на гостите.

Небесна, поздравления и за първите стъпки на Май на музикалната арена! Може да излезе някоя звезда от световна величина, а после да се чудим защо не сме й взели автограф, докато е давала безплатно!....

Лоша, грозна - и аз преди два дни купих точно същото комплектче, макар че в нашето семейство не сме скиори. Просто ми хареса точно това закопчаване на якето с грейката и си представих веднага как се въргаля дечкото в снега.

За срещичката - какво ще кажете да си спретнем събирането в някой детски клуб, както за рожден ден? И без това всеки път започват големи дебати за това къде ще ни изтърпят толкова много майки с дечурлиги-диванета.

Бобко сега е в къщи с конюнктивит, а от снощи и със сериозна кашлица. Сега даже го слушам как диша учестено, докато заспива. Днес така кашля, че оповръща всичко наоколо си. Това ми се случва за втори път - миналата зима беше посред нощ и то пред баща му, който така се паникьоса, че ми идеше да го фрасна с нещо.
Хубавото тази година е, че досега още не сме стигали до антибиотик (миналата година дотук беше вече 3 пъти). Аз сега давам Мултисаностол и Имунобор кидс. Проблемът е, че Имуноборът е само на капсули и Боян ги дъвче. Не знам дали мога да махам капсулите и да изсипвам само прахчето в чашата с водата или сока. Някой със съвет по тоя въпрос?

# 236
Това ми се случва за втори път - миналата зима беше посред нощ и то пред баща му, който така се паникьоса, че ми идеше да го фрасна с нещо.

как съм се смяла сама. Ние сме обратното. АЗ се паникьосвам и губя контрол. Тате е по в час от мен в такива ситуации

# 237
  • София
Утре от 11.00ч в театър АРИЕЛ в Лагера (до ГУСВ) мисля да заведа Ивчо на "Майчина сълза" по А.Каралийчев.
Хайде  Hug

# 238
Това ми се случва за втори път - миналата зима беше посред нощ и то пред баща му, който така се паникьоса, че ми идеше да го фрасна с нещо.

как съм се смяла сама. Ние сме обратното. АЗ се паникьосвам и губя контрол. Тате е по в час от мен в такива ситуации

Бе то по принцип и аз съм по-голямата паникьорка, ама в случая аз прекарвам повече време с детето, а нашия татко живее отделно и не е свикнал да вижда подобни ситуации. Така скочи и започна да нервничи, че искаше да изведе детето по пижама и отгоре яке на -10 градуса в 12 през нощта. Аз пък, точно обратното - хем гледах да не се смея, хем да не бързам и да не нервнича, защото Боян и без това беше много уплашен. Чела съм, че ако детето вижда напрежението у родителите, то веднага усеща, че нещо не е наред и става още по-лошо. Успях без кой знае какво бавене да облека дрехите, но си навлякох истеричните крясъци на баща му, чиито очи бяха като чаени чаши.
Ето затова искам да се местим вече в новото жилище, че най-после да сме заедно и така да може Александър да свикне да се грижи за Бобо, а не при всяка забрана или наказание да оспорва решенията ми, без да знае какъв манипулатор всъщност е синът му.

# 239
  • Sofia
Оо Сарсарилке, милия Боян Cry И Виктор вчера и снощи оповръща всичко около леглото си, но Гого, слава Богу, не е поника и ми помогна много. Той дребния допреди 2 седмици не беше повръщал въобще и  се шашна адски, добре че запазихме самообладание и той  бързо се успокой и заспа..Наистина, когато се грижиш за едно дете и го виждаш във всички възможни фази и настроения, знаеш как адекватно да реагираш. Пожелавам ви скорошно местене на новота място  bouquet
При нас - единия ака редичко, другия повръща. Истинска идилия. Добре, че отново бяхме при майка ми и жената ми помогна и успях дори да си почина малко - спах 4 часа и половина без прекъсване Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт