Страшки от форума - 2

• 79 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Тоя медицински феномен от коя тема е?

# 676
  • Mediterraneo
С моето често главоболие със сигурност съм без мембрана. Или поне херцовете са се изравнили. Отивам да излея виното и рома в мивката.

# 677
  • France
Диети и отслабване, темата не я запомних. Нещо за главоболие ставаше дума.

# 678
Не знам от коя тема е, но определено принадлежи към темата за радиолюбители, авторът очевидно лови късовълновото радио с косата си  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Херците към коя честота са УКВ, ФМ или към тея дет бяха лонгдистанс фрекуенси? И как се намества честотата на мембраната, за тея дето я имат?

# 680
И как се намества честотата на мембраната, за тея дето я имат?
Мърдаш с  уши.

# 681
Херците към коя честота са УКВ, ФМ
ELF. Руснаците може да са пуснали Зевс и дамата да е дешифрирала съобщението към атомните им подводници

# 682
Интересно ми е дали аз съм единствената, дето не ми се четат повече опити за остроумие и чакам някой да пусне нещо ново..

# 683
Това, според вас е:
А. Упътване за перудка
Б. Съвет за простит*тка
В. Говори ми се, затова пиша
Цитат
Ако дадена жена търси кинти е ОК да надуе джуки и цици, но да не се обвързва с клиентелата!

# 684
  • France
Цитат
Още като ме изсписаха се започна да ми се обяснява как не било кой знае какво, да съм ставала да изчистя (да се раздвижвам). Као легна на обед с малката да дремна се е случвало да се прибере от работа , да ме събуди с думите "Гладен съм" или "Защо не си  изгладила прането или прибрала". Пращаше ме веднъж да съм си ходела при нашите , днес примерно си ми каза там да съм си оставала да спя с детето(апартамента е общ, в който живеем,а аз тази вечер просто ходих на гости при майка ми по женски). Все ми се смееше на "бабешките" гащи и куп щуротии. Започнах да търся проблема в себе си-не го карам и грам да ми помага с детето, освен когато отивам да се изкъпя. Спряха лохиите следователно аз започнах да се обличам по друг начин, да влизам в час както се казва. Тук -таме ме побутне уж на шега...ама тя шегата е веднъж -два пъти после става досадно и като му направя забележка и се започва едно мрънкане ...Опитвам се и къщата да е "олизана" и пак си намира поводи. Мен нямало кой да ме вземе вече, къде съм щяла да отида и куп производни още.
Не знам как да постъпвам, трудно ми е , а обичам този човек.
Страшно е колко често чета за такива отношения. Мъчно ми е за тези момичета.

# 685
  • Пловдив
Тя си е виновна! По никакъв начин няма да се старая заради подобен мъж ( за никой мъж) да облизвам къщата, да му е сготвено и оправено, дрехите му да са изпрани. На който не му харесва какво е положението да се оправя сам. И тук няма ПОМАГА - бебето е негово точно колкото и на майката. Половината задължения са негови. И при коментар, че няма кой да ме вземе, да не взема да му покажа, че има кой.

# 686
  • France
Кажи ù го... че ей сегинка ще се навъртят постове,  да ù обяснят, че тя е виновна.... кокоши канибализъм, както викаше една потребителка.

# 687
Фил, коя е темата?

# 688
  • Пловдив
На нея директно няма, нищо, че си го мисля. Но и в темата се изказах в подобен дух както тук.

В Семейни отношения, Страх от секса след раждане.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт