Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно ... - 27

• 134 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
# 226
- Ако ще вечеряш, дояж салатата в хладилника.
- Сийче, може ли на масата, че в хладилника е тясно и студено?
Дъщерята на домакина свири на пиано пред гостите.
- Изглежда си дал цяло състояние, докато твоята дъщеря се научи да свири? - пита един от гостите.
- Напротив. Благодарение на нейното свирене купих съседния апартамент на половин цена.
*****************************************************************************************************
Пияница звъни по телефона: - Ало-о-о, т’ва ли е номерът за помощ на алкохолици? - Да, кажете! - Абе-е-е, как се прави мохито?

# 227
# 228
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 229
А сега да поработим върху твоята красота - докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракия!

# 230
  • Карлово
Нерви:
– А бе, какво обикаляш целия офис така нервно? Стига си ходил от прозорец до прозорец!
– А бе, човек, глей как вали! А жена ми излезе без чадър!
– Е, ай ся… голяма работа… ще влезе на сушинка в някой мол…
– Е, аз от това съм нервен, я!

# 231

# 232
- "Локдаун! Локдаун!" - викаше баба Пена, докато затваряше овцете в кошарата.

# 233
Някои друг да мисли, че нямаме нужда от Halloween тази година?
Че аз нося маска и ям бонбони вече 9 месеца

Помня я аз оная 2020 година - Хелоуин се падна на 31 март. Всички бяха с маски!

От телефона:
- Миме, голям резил. Вчера като вземах детето от градина възпитателката каза "Утре всички родители с маски".
- Е няма проблем. Има ги по всички аптеки?
- Да де. Всички родители бяха с маски от аптеката и само аз с маската от Хелоуин.

Най-хубав Хелоуин си изкара Гошко от 7-ия етаж, който се маскира на домоуправител и обиколи блока за месечната такса.

Хелоуин. Звъни се на вратата отваря Киро:
- Мила, имаме вещица на вратата ...
- Дай и бонбони и ще си замине ..
От тогава тъщата не му говори ...

# 234
# 235
- Скъпи, трябва да ти кажа нещо!
- Да скъпа, кажи?
- Без да искам, изпуснах дамаджаната с ракия и тя се счупи.
- Ти луда ли си ма?
- Бъзикам се бе... Просто ти изневерих с Гошо.
- Аааа добре! Ама дамаджаната си е здрава...нали?

# 236
  • забравих си мисълта...
И в най-краткото изречение има поне една съгласна:
Метрото, една срещу друга седят две млади дами, които не се отличават по нищо от всички останали. Едната си чопли из телефона, другата вяло разлиства шарено списание. Звъни телефон. Списанието потъва в чантата и след известно ровене оттам е измъкнат звънящия телефон.
- А, Жорка, ти ли си, здравей. Пътувам, прибирам се вкъщи. Не, няма да се видим тази вечер... Не, не съм ти сърдита. Просто се прибирам... НЕ!, Жорка, не МОГА тази вечер... Ох, стига си ме тормозил, в метрото съм, НЕ МОГА ДА излизам днес!
И затваря. Излъчва досада и гняв. В това време звъни телефонът на момичето срещу нея. Още първите му думи хвърлят целия вагон в бурен смях.
- Здрасти, Жорка. Да, разбира се, че мога...

# 237
Уважаеми отдел технически поддръжка,

Миналата година  ъпгрейднах приложението Гадже 5.0 на Съпруг 1.0 и забелязах сериозно забавяне в цялостното представяне на системата - в частност в приложенията Цветя и Бижута, които работеха перфектно под Гадже 5.0.
В допълнение, Съпруг 1.0 деинсталира много други ценни програми, като например Романтика 9.5 и Лично внимание 6.5 и в последствие инсталира нежелани програми като F.A.CUP 5.0, The Ashes 3.0, и Golf Clubs 4.1.

Разговор 8.0 вече не работи, и Почистване на къщата 2.6 просто разбива цялата система. Опитах да приложа Мрънкане 5.3, за да реша тези проблеми, но с никакъв! резултат.
Какво мога да направя?

Подпис, Отчаяна
.....................................................................

Уважаема, Отчаяна:

На първо място трябва да имате предвид, че Гадже 5.0 е Пакет за забавление, докато Съпруг 1.0 е Операционна система.
Моля, въведете командата 'http: I Thought You Loved Me.html' (Аз си мислех, че ме обичаш) и се опитайте да свалите Сълзи 6.2 и не забравяйте да инсталирате ъпдейта на Вина 3.0. Ако това приложение функционира според дизайна, Съпруг 1.0 следва автоматично да стартира приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5.
Но запомнете, прекаляването с упоменатото приложение може да накара Съпруг 1.0 да стартира по подразбиране Свъсено мълчание 2.5, Happy Hour 7.0 или Бира 6.1.
Бира 6.1 е лоша програма, която ще свали допълнително Шумно хъркане Beta.

Каквото и да правите, НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ Тъща 1.0 (задейства вирус в бекграунда, който накрая превзема контрола на всички ваши системни ресурси).
Също, не се опитвайте да реинсталирате програмата Гадже 5.0. Това е приложение, което не се поддържа и ще разбие Съпруг 1.0.

Накратко, Съпруг 1.0 е невероятна програма, която обаче има ограничена памет и не може да научава нови приложения бързо. Можете да обмислите закупуването на допълнителен софтуер за подобряване на паметта и представянето.
Ние Ви препоръчваме Храна 3.0 и Секси Бельо 7.7.
Поздрави

# 238

# 239

Общи условия

Активация на акаунт