Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно ... - 27

• 134 552
  • 742
  •   2
Отговори
# 270
Вече  няма никакъв смисъл да си правите ковид тест.
Останали са само положителни. Confused

# 271
  • Карлово
Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
- Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
- Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

# 272
# 273
- Как да кажеш културно на някой да се разкара:
- А бе я се дистанцирай, бе...

Вървя си по пътя и гледам табела с надпис: "Наляво - голи мъже, надясно..." Надясно, въобще не го прочетох...

Мъжка логика:
- Жениш се, жената първо ти взема фамилията, после ти я разгонва!

- Как си?
- Какво да ти кажа? Черните котки спряха да ми пресичат пътя. Не виждали смисъл.

– А бе, какво обикаляш целия офис така нервно? Стига си ходил от прозорец до прозорец!
– А бе, човек, глей как вали! А жена ми излезе без чадър!
– Е, ай ся… голяма работа… ще влезе на сушинка в някой мол…
– Е, аз от това съм нервен, я!

- И ми написал той, че явно съм родена пр.н.е., каквото и да означава това...
- Е, преди началото на епидемията, какво друго?!

# 274
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 275
# 276
# 277
Когато у дома вече не е уютно....Той (непоколебимо):
- Край! Не издържам вече! Напускам те!
Тя (въодушевено):
- Чудесно! Чай да си взема някакви дрехи и идвам с теб! ☺

За всеки вярващ в конспирациите....Котаракът Плюш, силно вярваше, че има конспирация, гласяща, че хората отглеждат котки, за да им крадат лайната от тоалетните. Че защо иначе ще ги хранят, поят и галят толкова старателно?! ☺

И за разликата в половете
По какво се отличава мъжът от жената?
- По издръжливостта.
Например, лежат двамата, по някое време жената скача, суети се, върши нещо. А мъжът търпи, лежи. ☺

И накрая дами, внимавайте с приказките към мъжете
- Защо се разделихте с нея?
- Два месеца все мрънкаше на тема “Ти не ме обичаш”.
- И какво?
- Какво, какво? Убеди ме! ☺

# 278
На врата на овалния кабинет се чука настойчиво. Тръмп става отваря и вижда Байдън заедно с непознат мъж.
- Здравейте! Аз съм Жоро Игнатов от "Съдебен спор"...

# 279
Майка към малкото си момче:
- Искам да имаш всичко, което си пожелаеш на този свят.
Детето веднага:
- Може ли сладолед?
- Не !

# 280
Старо, но златно... преди малко ми го припомниха пак

От пет години почивен ден нямам. Ня-мам. Ходя по сватби. За букета. Зъб ми избиха, ребро ми пукнаха, десетки ноктопластики отидоха фира, аркади имам повече от Кубрат Пулев, покана получих от отбора по ръгби да им стана капитан. С времето задобрях, рефлексите ми се изостриха, хвърлям се като джак ръсел териер, засичам като радар . Не се хваля, ама ако ме сложиш на вратата съм по-добра от Георги Петков – дузпа няма да пропусна. 73 букета съм хванала до този момент. Трупам. Вкъщи на гробища след Задушница прилича, панделки имам да пребинтовам десетина фараона. Но не. Не ми предлага. Намеци му правих всякакви и накрая откровено си му казах - не съм претенциозна за пръстена, не е важно да е с диамант, не е важно да е златен, не е важно да е пръстен даже. Може и ламаринена отварачка от кенче. Но не. Не ми предлага. Менделсоновият марш ми е мелодията на телефона. Бялата рокля стои в багажника, до аптечката, готова за мълниеносна употреба. Изкарах с отличие курс за танци на пилон. Зеле слагам, шпагат правя, накладки сменям! Но не. Не ми предлага. Щот една циганка, начи, му била гледала и му казала, че а се ожени, а бял ден няя да види. Жена му щяла да е мързелива кат боа, погълнала военен министър, кошмарна готвачка, некадърна домакиня и така щяла да напълнее след сватбата, че вместо шлифер щяла да носи туристическа палатка за 7 души. И да, само щяла да му харчи парите, да му къса нервичките и да му слага рога. Това последното не мога да го разбера.
Що вика на майка си „една циганка“, също не мога да разбера.

# 281
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 282
От ФБ по повод новите коридори:

"Мерките накратко:
Маските от полунощ са задължителни за деви, везни и водолей, както и за шофьори на "Волво", с изключение на тези, които носят зелени чорапи.
Това важи за часовете 18.00 до 21.30 с изключение на хората с "Ауди" и регистрация завършваща на 17.
Ако къщата ви е в жълт цвят - нямате право да излизате, освен ако не се намира от дясната страна на улицата. Тази забрана отпада, ако има паркинг отпред. Ако има повече паркоместа, забраната отпада, освен ако мястото за паркиране не е предвидено за инвалиди.
Жените имат право да напускат домовете си само ако са омъжени и в делнични дни, ако нямат деца. А ако имат такива - поне две от един и същи пол и разликата в годините на децата не е повече от две години.
Това правило не засяга деца между 4 и 10год.
Това беше първата част на взетите мерки.
За да не се объркате - втората част със забраните и препоръките ще излъчим след празниците през следващите два дни.
Гореспоменатото важи за хора между 18 и 60 годишна възраст, с ръст от 1.60 до 1.75.
В противен случай важи точно обратното, освен ако не сте руси."

# 283
# 284
  • София
Лекция по психология в университета. Професорът: - Днес ще ви покажа пример за три ключови стадия на вълнение в човешката психика - учудване, раздразнение и гняв. Взима телефона си и набира случаен номер. - Здравейте, търся Христо. - Имате грешка?! - Ето! – усмихва се професорът, прекъсвайки връзката. – Тук говорим за леко учудване. След това отново набира същия номер. - Здравейте, Христо върна ли се вече? - Тук няма такъв, нали ви казах! - А това, колеги, вече е раздразнение. Потривайки ръце, професорът заговорнически намигва на аудиторията си и за трети път набира номера. - Христо още ли го няма? - А бе ти що не си еб*ш майката!!! – гласът отсреща вече крещи. - Ето, студенти, това вече е гняв! – доволен е преподавателят. Тогава в аудиторията един младеж вдига ръка. - Професоре, забравихте последния стадий. - И какъв е той?! - Пълното озверяване. – Студентът се приближава към катедрата, взима телефона и отново набира номера. - Добър ден. Обажда се Христо. Някой да ме е търсил?

Общи условия

Активация на акаунт