Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно ... - 27

• 134 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Днес се навършват точно 10 години,откакто една смотла ме нарече злопаметен!

# 407
И аз спирам.
Скрит текст:
Център за даравяне на сперма. Опашка, млади момчета!
В края на опашката чинно се нарежда млада блондинка. Момчета започват да се подсмихват, да шушукат, чува се сподавен смях, накрая един не издържа и се приближава към момичето.
- Извинете, но знаете ли за какво чакаме на опашка?
А блондинката ентусиазирано кима с глава и отговаря със стиснати устни:
- Мхммм!

# 408
  • Козлодуй
Скрит текст:
"Начи, пиша тоа пост за сите дека съм ги виждал, пипал, плювал иии, абе до сите 'ора(хора) покрай мене. Ша си прааа тест за вирусу.
Начи онаа вечер седнахме да едеме и си викам чеки да гавнем некоо ракия белкем ако има вирус у мене уна да го парлазира. От тука тръгнаа оденето по мъките. След втората бутилка домашна ракия я загубих вкус и мирис. Тава викат, че а симптом за вирусу да го турим на макя му. Тоа симптом го разбрах куги ми казаа, че ям кърначето с крем карамела(тука вече ша го турим само на тоа къде а сложил десерто до основното). Като разбрах, че клефарете ми моо да осиротеат, си рекоо: Тоа вирус ако не мре от пиенье ша мре от много пиенье.
Почнах я да натегам като извадих реколта ракия дека още не е измислен спиртомер къде да разбере колкооо връла!
След неколко дози равносилни на венозно вливане под звуците на Щилян и Радо Шишарката нещата тръгнаа резко на зле.
Започна болки у слепоочията. Тава викат, че а друг признак за вирусу(па да го турим на макя му). При мене направо си ма удари у очите до такава степен, че даже невидим да заспим. Веднага си рекоо, че си требва доктор! От тука започна теглото ми с Бърза помощ. 40 Мин. след пръвото ми обажданье никой не дойде (после разбрах, че нема и да дойде оти съм са обаждал по слушалката на душа) - тука го турам на тия от ВиК оти за тия пари къде плащам поне SMS да моо да пущам.
С мъки стигнах до телефона къде вече набрах спешнио номер ама па греда. Явно повлиян от изборите за Американски клес съм набрал 911. В крайна сметка сам са завлекох до спешното. Там ма приеа веднага оти им го турах на сички дека беа там. Зеа ми кръвни проби и след като не откриа кръв у алкохола ма пущия да си ода, като диагноза написаа ПУСТИНЯК и ми каза, че тава е нелечимо и да не са притеснявам за други вирусе!!!"

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мерси, вачева.

# 410
# 411
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Слонът танцува с мухата.
– Ох, много се извинявам, май ви настъпих, мадам?
След малко:
– Ама, защо не ми говорите вече? Обидихте ли се?

Една жена си говори с друга:
– Снощи тоя твоя познат, дето ме запозна с него, ме нарече мръсница!
– Ау!… И ти… какво?
– Как какво? Изгоних го от леглото заедно с приятелчетата му!

– Защо пак си идваш пиян? – крещи жена на мъжа си.
– Ама, че си и ти! Идвал съм си… Не видя ли, че ме носеха.

Повикали на интервю за работа в една дъскорезница две жени – брюнетка и блондинка.
Дали първо на брюнетката моторен трион и я закарали в една „тестова“ горичка:
– Оставяме те за цял ден тука и накрая ще проверим, колко дървета си нарязала.
Изпитващите се върнали в края на деня и преброили 12 повалени дървета.
На следващия ден дали на блондинката триона със същите условия и я оставили да работи.
Дошли пак в края на деня и останали леко озадачени – само 4 дървета повалени, а блондинката цялата изпотена и грохнала на земята. Тогава единия изпитващ казал на колегата си:
– Смятай колега, ако беше запалила мотора, щеше да ошмули цялата гора….

# 412
Е да де, ама не мога да се сдържа да не кажа, че това е виц за чукча и е много по-колоритен в оригинал.

Цитат
Чукча си купува моторна резачка за дърва, след като му казали, че производителността и е 12 куб. метра на ден. Връща се той вкъщи, пробва резачката и пише до фирмата производител следното писмо:
"Защо вие, такава богата фирма, излъгали беден чукча? Резачката не реже повече от 10 кубика на ден!"
Изпращат от фирмата представител, който да провери на място каква е работата. Чукчата действително не спира да почива, но след осем часа и целия плувнал в пот, успява да нареже само десет кубика дърва. Представителя пише до фирмата:
- Действително наряза само десет кубика, но ако беше пуснал мотора, не зная какво щеше да стане...

# 413
# 414
# 415
– Добър ден, искам да запазя круиз за себе си и съпругата ми.
– Разбира се, господине. Какви са изискванията? Отделни легла, отделна каюта?
– Отделни кораби! Абе направо отделни морета.

# 416
Една блондинка отива на конкурс и я питат:
– Коя от следните птици не си прави гнездо? Щъркел, кукувица, фазан?
– Кукувица! – уверено отговаря блондинката и взима наградата.
Нейна приятелка я пита:
– Е, ама много си умна! Как разбра, че е кукувицата?
– И дете знае, че кукувицата живее в часовника!

# 417
  • забравих си мисълта...
Човек не може да угоди на всички, а аз и не искам вече да угаждам! 😎😇😉😅
8:00 Направих снежен човек.
8:10 Първата срещната еманципантка на път за работа се размрънка, защо това не било снежна жена.
8:15 Направих и снежна жена.
8:17 Учителката от детската градина се оплака, че гърдите на снежната жени били много изпъкнали.
8:20 Една улица по-нататък двама обратни ми се развикаха, че трябвало да има и двама снежни мъже.
8:25 Моята съседка веганка, която живее от другата страна на улицата, се оплака, че да се използва морков, си е чисто прахостничество на храна.
8:30 Бях обиден на расист, защото снегът е бял.
8:35 Фатма, която живее на ъгъла на нашата улица, настоява снежната жена да има кърпа на главата.
8:40 Полицаите дойдоха и наблюдаваха случващото се.
8:45 Специалните части също дойдоха, защото метлата можела да се използва като бойно оръжие.
8:50 Ислямска държава се призна, че е направила снежния човек.
8:55 Мобилният ми телефон беше конфискуван, докато аз седях в хеликоптера със завързани очи на път към главния прокурор.
9:00 Пазителите на обществения ред дойдоха. Сложиха ми € 1000,00 глоба, защото снежният човек и снежната жена нямали маски и не спазвали минимална дистанция.
Да направиш снежен човек през 2020
Аз участвах също. 😎

# 418
Нане: - Вуте, верно ли женa ти била одила у Париж?
Вуте: - А, не бе, он един мръсник от маалата я научил на тия работи...

# 419
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Арестуван циганин в районното:
- Как се казваш?
- Артур!
- Знаеш ли защо те арестувахме, Артуре?
- Сигурно щот съм крал....

Общи условия

Активация на акаунт