Къде в Русе- 12

• 48 534
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Еклерите им са жестоки. Аз също не съм фен на другите им неща. Не са моите...
Мурсалица... там ядох най - гадната торта в живота си. Беше за рождения ден на сина ми. Разтече се докато стигнем до заведението. След това пробвахме още няколко пъти с торите, но всички бяха трагедия. Аз харесвам тортите с крем брюле на сладкарница Средец.
А наистина страхотен вкус опитах на торта на Вкусът е спомен. Те обаче са бутикови и са само по поръчка.

# 106
Еклеритее са супер!! Мъжът ми преди носеше като работеше до цеха.
Мурсалица само анжелите хваля и то с едно на ум, както казах

# 107
Ами те си имат и Еклерова торта Simple Smile

# 108
Еклеритее са супер!! Мъжът ми преди носеше като работеше до цеха.
Мурсалица само анжелите хваля и то с едно на ум, както казах
А къде Се намира Мурсалица?

# 109
На Борисова , след Пагони, посока гарата

# 110
На Борисова , след Пагони, посока гарата
Благодаря

# 111
*Пацони

# 112

Нея не съм пробвала, но има някаква съставка в крема им (на тортите и пастите), която хич не понасям. Мъжът ми пък ги харесва. И пак въпрос на вкус Hug

# 113

Нея не съм пробвала, но има някаква съставка в крема им (на тортите и пастите), която хич не понасям. Мъжът ми пък ги харесва. И пак въпрос на вкус Hug

Аз съм яла нея, една плодова която е отгоре с желатина и тя ми харесва и една шоколадова един път опитах, но тя не ми допадна. Но аз принципно не съм по торти, предпочитам си еклерите Wink

# 114
Минах през  Мурсалица нямаше почти нищо от Милениум купих еклери,чийзкейк и шоколадова вечерта ще опитаме дали си заслужават.

# 115
Като мина за еклери, понякога купувам и някоя паста или парчета торта, че мъжа ми обича. Не нацелих моята. Не са лоши като цяло, но има нещо в тях, което лично на мен хич не ми понася на вкус. Не съм особено претенциозна, добро прасе съм и ям всичко. Незнам някакъв аромат ли е, какво е, но адски гадно ми става като ям.

# 116
  • Русе
Мурсалица има и от пазара в посока Борисова, по "Панайот Хитов", на ъгъла на втората пресечка вляво. Предната седмица минах от там, та я видях. Аз торти не купувам. Правя си ги сама Smile Предпочитам да знам какво има в нея. Не, че сме се засилили да ядем торти, де, само по поводи. Но всички купешки торти са ми с някакъв вкус на химия, да не говорим и колко са сладки.
За РД на майка ми бях купувала 2-3 пъти - от Йовис, от Едея и от Галас, щото тя предпочита купешки и до там.

# 117
Еклерите са вкусни и до там,ще мина пак през Мурсалица за анжели.

# 118
Няма мурсалица там вече. Сега е някакво заведение, което работи от дъжд на вятър. В района е само Йовис

# 119
  • Русе
Няма мурсалица там вече. Сега е някакво заведение, което работи от дъжд на вятър. В района е само Йовис
Въобще не съм се оглеждала. То дъжд валеше, аз с нахлупена качулка... Видях само надписа. Ама с големи букви на стъклото пишеше "Отворено". За това реших, че работи.

Общи условия

Активация на акаунт