Къде в Русе- 12

• 48 615
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
А пердета от къде купуваме?

# 391
  • Русе
Джъмбо, Юск и има такъв специализиран до булченския салон на "Цар Освободител". Този на Борисова е ясен. Елада или нещо такова беше.

# 392
Плат за пердета мусля, че има и в магазина до Централно Тото.
Иначе Юск, Икеа on-line, Айко, Миомакс...

# 393
  • Русе
Благодаря ви, към Юск съм се насочил, че имат и някакво намаление. Ама да не пропусна нещо Simple Smile

# 394
  • Русе
Мисля, че най-сносни са цените на пердетата в магазина на бул. "Цар Освободител". А и изборът не е малък. На пазара има пердета в магазинчетата откъм автомивката.
В Мосю Бриколаж и Хоум макс също има пердета на метър и предлагат ушиване.  В Юск веднъж ги оглеждах, но имаше десет вида на кръст. Говоря за такива на метър.
Все пак зависи кой какво търси.

# 395
Някой знае ли в Джъмбо има ли цветен пушек/ димка?

# 396
В Джъмбо не знам дали има - но в Карнавалните магазини или Оригинал е твърде вероятно да имат.

# 397
В Джъмбо не знам дали има - но в Карнавалните магазини или Оригинал е твърде вероятно да имат.

На оригинала ще проверя , но на карнавалните има основни цветове, а търсех розово Sad
А знаете ли дали още се движи автобуса до Джъмбо 33 линия?

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 13:26 от snejanks09

# 398
Освен в Диас къде ходите за ботокс я града, препоръки за някой доктор? Благодаря !

# 399
Здравейте,
Имам въпрос относно финансовата помощ от Общината за второ дете. Който е падавал или има информация, моля да сподели. Интересува ме дали и двамата родители трябва да имат постоянен или настоящ адрес. Моят е постоянен по рождение. Но съпругът ми е от друго населено място. Още не си е правил настоящ адрес. Въпросът е достатъчно ли с моя адрес да се кандидатства или той трябва да има настоящ. А също така дали условието не означава и постоянният му адрес да е в Русе?
А има и още един въпрос. За мен бебето е второ, но за съпруга ми първо. Имаме ли право да кандидатстваме?

# 400
Здравейте,
Имам въпрос относно финансовата помощ от Общината за второ дете. Който е падавал или има информация, моля да сподели. Интересува ме дали и двамата родители трябва да имат постоянен или настоящ адрес. Моят е постоянен по рождение. Но съпругът ми е от друго населено място. Още не си е правил настоящ адрес. Въпросът е достатъчно ли с моя адрес да се кандидатства или той трябва да има настоящ. А също така дали условието не означава и постоянният му адрес да е в Русе?
А има и още един въпрос. За мен бебето е второ, но за съпруга ми първо. Имаме ли право да кандидатстваме?
Отивате и подавате документи по ваш адрес.

# 401
Здравейте, искам да попитам къде в Русе мога да закупя зарядно за лаптоп Леново?

# 402
Принципно в Технополис има зарядни, но дали е точно каквото ви трябва. Погледнете в сайта им.

# 403
  • Русе
Здравейте, искам да попитам къде в Русе мога да закупя зарядно за лаптоп Леново?
JAR Computers магазин | ул. Николаевска 79 - Срещу стоматологията,
Ако нямат налични, биха могли да поръчат предполагам

# 404
Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт