Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 16 Есенна

• 37 546
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Днес ми пристигна лилавият серум против косопад и едно мини на червеният шампоан на Дори. Пратили са ми и мостричка на лилавият Ш. За пръв път си взимам нещо на Дори, дано да си паснем. Пристигнаха ми и ампулите против косопад на Лореал от ЗР.
За капак си поръчах финиша на Чи с масло от черен кимион и ампулите против косопад на Керастаз 😀
Елена, утрото е по-мъдро от вечерта. На теб много ти отива руса.

# 136
  • София
_limonche_ червения Ш Доори за мене беше страшна греда, с аромат на катранен Ш от едно време, с цвят на кока кола... Пиши като го тестваш

# 137
Мисля, че точно твоето мнение го бях срещала някъде за този Ш. За това взех мини. Излезе ми 3 и нещо и да не ми хареса няма да е голяма загуба. Ще пиша, като го пробвам. Довечера мисля да се измия с него + хидратиращата маска на Лореал, след това Лореалските ампули. Утре ще пробвам мостричката на лилавият Ш на Дори+ лилавият серум против косопад.

# 138
  • Някъде там
Елена, и аз бях взела решение да се потъмня и се отказах.
Много си харесвам цвета, не е мръднал от както ме направи.Дори ми се иска още по светло, ето така
Варианта ми за потъмняване беше това
Това, че кичурите са се запазили го отдавам на грижата син шампоан матрикс и балсам Джойко син за матиране на брюнетки с кичури. Косата ми в момента

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:33 от Искрица

# 139
  • София
Искрице, не ти ли липсва блясъка на тъмната коса? Аз не съм виждала нито една руса дама със супер блясък. Имам една приятелка с Черна коса, не може да я събере на опашка, жива, жива, изхлузва се от ластика. Моята сега като е светла, въпреки всички грижи на където я позиционирам на там застава.

# 140
  • Някъде там
Искрице, не ти ли липсва блясъка на тъмната коса? Аз не съм виждала нито една руса дама със супер блясък. Имам една приятелка с Черна коса, не може да я събере на опашка, жива, жива, изхлузва се от ластика. Моята сега като е светла, въпреки всички грижи на където я позиционирам на там застава.
Малко ми липсва блясъка.
Не, че и сега си няма. Има си достатъчно Simple Smile, но не е като при тъмната коса

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 08:42 от Искрица

# 141
Аз да похваля спрейчето с Мини Маус. Детегледачка съм и едната от девойките за които се грижех имаше дълга и гъста къдрава косичка, при разресване й пръсках от този спрей и съм много доволна. Изобщо не утежнява, все едно няма нищо на косата, но в същото време помага за разресването и после къдричките стоят едни оформени и живи. Пробвах го и аз и останах доволна, омекоти и ми подреди косата. Прекрасно е спрейчето ❤️

# 142
Здравейте,
Напоследък открих използването на дълбоко почистващ шампоан веднъж месечно и много ми хареса. Имах мостри на този на Brave new hair, но свършиха и трябва да си търся нов.
Обаче имам един детокс скраб шампоан:
https://verdemivida.com/shop/biobaza-detox_shampoo/
и въпросът ми е това наподобява ли ДПШ или не?
Ще се радвам да ми препоръчате някой, от който сте останали доволни?

# 143
  • София
Момичета, здравейте, имам леко чуплива към права коса и ми се иска да я къдря. Имам преса само, но с нея пада бързо, а и търся по-естествен метод. Какво правите вие - плитки, дифузер (с него не съм много на "ти") или нещо друго? Искам по-небрежни къдрици, за всеки ден.

# 144
Аз правя така-след къпане суша на 80% да е мокра и слагам пяна, омотавам на кой и спя така. На сутринта имам небрежни къдрици.
С дифузер също се правя, понаучих се.
Спя и на плитки ама ставам като офца и много не ми допада този ефект.
Моята коса е доста чуплива и дори само с намачкване става чудесно.

# 145
  • София
Аз винаги суша с дифузер, слагай някакъв активатор за къдрици /сега ползвам Орайт/, намачкай хубаво + аз ползвам четката Денман за дефиниране. Суша с дифузер до сухо, първоначално 2-3 минути само корени, след което слагам косата в "чинията". Като изслуша, намачквам хубаво с някое олио, за да махна клечкосани кичури, в случай че има. Много хубав обем и къдрици се получават.

# 146
  • София
А дифузерите като диаметър ли се измерват? Защото аз с моя сешоар нямах и сега трябваа да купя. Какви са тези активатори и олиа?

# 147
  • София
Активаторите са кремове за къдрици с различни посоки на действие, като стандартно обират фриз и хидратират косъма, за да може да се начупи естествено и да стои жилав. Има доста, на различни марки. Олиата...са олиа за коса, има много на различни марки. Финиш продукти.

# 148
Здравейте,
Напоследък открих използването на дълбоко почистващ шампоан веднъж месечно и много ми хареса. Имах мостри на този на Brave new hair, но свършиха и трябва да си търся нов.
Обаче имам един детокс скраб шампоан:
https://verdemivida.com/shop/biobaza-detox_shampoo/
и въпросът ми е това наподобява ли ДПШ или не?
Ще се радвам да ми препоръчате някой, от който сте останали доволни?

Аз лично ползвам 2 пъти в месеца. Моят е Лакме, но мисля, че някои от момичетата хвалят и този на ЛейбълМ.

# 149
Чудя се за тези “солени” спрейове за морски къдрици. Можете ли да препоръчате? Също да има анти фриз ефект.
 Много съм боса по тая тема..

Общи условия

Активация на акаунт