Колкото до това с кой искам да гледам Джан в следващ проект, аз съм пристрастна, но много ми харесват с Демет и искам пак с нея! Много ми липсват честно казано. И да, Джан, колкото, и да е талантлив няма как сам да изнесе МГ.
А колкото до Джан Дивит, как да не искаш такъв мъж до себе си, то не е визия, то не е поведение... 🤩😊Нереален е, ясно, ама мечтите са безплатни. Е, не е без кусури, ама се преглъщат... 😆
Хайде сега сами изнасял МГ на раменете си. Няма такова нещо. За мен всички актьори си играят прекрасно.Проблемът е плоският напоследък сценарий,клишираните диалози и не на последно място промитите от медиите мозици на съседите. Не искат до го гледат и това е.
Или какво сега- Джан Яман да се прекръсти направо на Джан Дивит и да не смее повече да участва в романтини комедии без Демет.Направо да каже сбогом на актьорската си кариера или да играе борче до края на живота
Джан Яман става известен в Европа благодарение на Пълнолуние първо. Когато излиза Птичката ,вече се знае за него. Специално в Италия откъдето са най-многобройни феновете му, първия турски РомКом който е купен и има успех е "Сезонът на черешите". Заради участието на Йозге се купува и Пулнолуние, въпреки че в Турция е с доста скромен рейтинг.Пълнолуние жъне наистина огромен успех и Джан като Ферит Аслан става любимец. В Испания е подобна ситуацията. Това самият Джан го казва в прословутото си интервюто .