"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 300

Колкото до това с кой искам да гледам Джан в следващ проект, аз съм пристрастна, но много ми харесват с Демет и искам пак с нея! Много ми липсват честно казано. И да, Джан, колкото, и да е талантлив няма как сам да изнесе МГ.
А колкото до Джан Дивит, как да не искаш такъв мъж до себе си, то не е визия, то не е поведение... 🤩😊Нереален е, ясно, ама мечтите са безплатни. Е, не е без кусури, ама се преглъщат... 😆

Хайде сега сами изнасял МГ на раменете си. Няма такова нещо. За мен всички актьори си играят прекрасно.Проблемът е плоският напоследък сценарий,клишираните диалози и не на последно място промитите от медиите мозици на съседите. Не искат до го гледат и това е.

Или какво сега- Джан Яман да се прекръсти направо на Джан Дивит и да не смее повече да участва в романтини комедии без Демет.Направо да каже сбогом на актьорската си кариера или да играе борче до края на живота

Джан Яман стана толкова известен от ролята си на Джан Дивит. Фенките по света ще изгледат МГ заради него, но той не може да направи сам сериала.

Джан Яман става известен в Европа благодарение на Пълнолуние първо. Когато излиза Птичката ,вече се знае за него. Специално в Италия откъдето са най-многобройни феновете му, първия турски РомКом който е купен и има успех е "Сезонът на черешите". Заради участието на Йозге се купува и Пулнолуние, въпреки че в Турция е с доста скромен рейтинг.Пълнолуние жъне наистина огромен успех и Джан като Ферит Аслан става любимец. В Испания е подобна ситуацията. Това самият Джан го казва в прословутото си интервюто .

# 301
Хайде сега сами изнасял МГ на раменете си. Няма такова нещо. За мен всички актьори си играят прекрасно.Проблемът е плоският напоследък сценарий,клишираните диалози и не на последно място промитите от медиите мозици на съседите. Не искат до го гледат и това е.

Или какво сега- Джан Яман да се прекръсти направо на Джан Дивит и да не смее повече да участва в романтини комедии без Демет.Направо да каже сбогом на актьорската си кариера или да играе борче до края на живота

Джан Яман стана толкова известен от ролята си на Джан Дивит. Фенките по света ще изгледат МГ заради него, но той не може да направи сам сериала.

Джан Яман става известен в Европа благодарение на Пълнолуние първо. Когато излиза Птичката ,вече се знае за него. Специално в Италия откъдето са най-многобройни феновете му, първия турски РомКом който е купен и има успех е "Сезонът на черешите". Заради участието на Йозге се купува и Пулнолуние, въпреки че в Турция е с доста скромен рейтинг.Пълнолуние жъне наистина огромен успех и Джан като Ферит Аслан става любимец. В Испания е подобна ситуацията. Това самият Джан го казва в прословутото си интервюто .
[/quote]
nikolexa
Никой не оспорва таланта на останалите актьори, напротив... Аз само казвам, че двойката Джан и Йозге не са моите хора, дори и в Пълнолуние, и отговарям на зададения въпрос с коя партньорка бих искала да гледам Джан. Джан със сигурност е известен и преди РП, но ролята на Джан Дивит е доста различна от предлаганите масово и според мен ще си остане емблематична.
Колкото до другото аз съм далеч от идеята да обожествявам Джан Яман или нещо такова, не съм от онзи негов фен клуб, който ще припада като тинейджърка, ако го види, но няма и как да кажа на черното бяло. Той е талантлив, секси и явно доста начетен и интелигентен, въпреки стремежа на журналистите да го карат да говори глупости. Simple Smile

# 302
Не знам какъв успех е имал Пълнолуние в Италия, но когато Джан Яман отиде в Неапол, след края на РП, феновете крещяха името на Демет, изпращаха подаръци на Демет, въпреки че в Италия не беше излъчен нито един епизод от РП.  Никой не споменаваше името на  Йозге. Спомням си, че имаше едно момиче, което превеждаше сериите на РП, непосредствено след излъчването,  италианците гледаха в youtub. Спомням си, колко разочаровано беше това момиче, когато при една от срещите си с Джан в Италия, тя беше приготвила подарък за Демет, а Джан отказа да го вземе.
Истинският фурор в Италия направи РП. Италианците много харесаха Демет и нейната Санем, и по време на излъчването на сериите, хаштага #sanem заемаше челните места в тренда на Италия, всеки ден. Успехът на един сериал е сбор от усилията на целия колектив и италианците категорично го показаха.
Много противоречия има в интервютата на Джан, твърде непоследователен е, говори, каквото му изнася, така че не му се връзвайте за всичко.
А за финала на МО - съвсем заслужен си е. Пожелавам на Джан, да стои по-далеч от Фарук Тургут и аблите Зенгин.

# 303
Не знам какъв успех е имал Пълнолуние в Италия, но когато Джан Яман отиде в Неапол, след края на РП, феновете крещяха името на Демет, изпращаха подаръци на Демет, въпреки че в Италия не беше излъчен нито един епизод от РП.  Никой не споменаваше името на  Йозге. Спомням си, че имаше едно момиче, което превеждаше сериите на РП, непосредствено след излъчването,  италианците гледаха в youtub. Спомням си, колко разочаровано беше това момиче, когато при една от срещите си с Джан в Италия, тя беше приготвила подарък за Демет, а Джан отказа да го вземе.
Истинският фурор в Италия направи РП. Италианците много харесаха Демет и нейната Санем, и по време на излъчването на сериите, хаштага #sanem заемаше челните места в тренда на Италия, всеки ден. Успехът на един сериал е сбор от усилията на целия колектив и италианците категорично го показаха.
Много противоречия има в интервютата на Джан, твърде непоследователен е, говори, каквото му изнася, така че не му се връзвайте за всичко.
А за финала на МО - съвсем заслужен си е. Пожелавам на Джан, да стои по-далеч от Фарук Тургут и аблите Зенгин.

Това не го казва само Джан между другото. Simple Smile, така че нека не го обвиняваме в непоследователност.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/dolunay-24-ulkeye-satildi-40686314

Пълнолуние е продаден на 24 държави много преди създаването на Птичката до края на 2017 година всъщност.А до днес на 36 страни общо. Що се отнася до Италия, в която и италианска група да влезнете, ще видите че Назлъ/Ферит има страшно много почитатели.Йозге е много харесвана от италианските, наричат я кралица/принцеса. Пълнолуние е имал огромен зрителски рейтинг и е излъчен миналото лято , долу на снимката се вижда 17% зрителско участие, което е огромн, имайки предвид че се е излъчвал следобяд в 14.30х а не в праймтайма им.
Сега излъчват Птичката и много от италианките казват че го гледат само заради Джан, не им харесват мудните серии и понякога плиткоумният хумор.

Ето обявяването на сериалът Пълнолуние миналата година май месец.

https://www.solodonna.it/tv/bitter-sweet-ingredienti-damore-su-c … on-ozge-gurel.php

https://www.daninseries.it/chi-e-ozge-gurel-eta-fidanzato-instag … zli-bitter-sweet/

https://www.teamworld.it/spettacolo-tv/chi-e-can-yaman/#:~:text= … ti%20d'amore.

https://www.donnaglamour.it/chi-e-can-yaman/curiosita/

Can Yaman è un attore e modello turco diventato famoso in Italia per aver vestito i panni di Ferit Aslan nella serie TV Bitter Sweet – Ingredienti d’amore.

In Italia è diventato famoso per il personaggio di Ferit nella soap opera Bitter Sweet – Ingredienti d’amore (Dolunay), in onda nell’estate del 2019 su Canale 5. Al suo fianco un’altra giovane attrice turca molto nota nel nostro paese, Ozge Gurel, che ha impersonato Oyku nella telenovela Cherry Season.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 06:21 от nikolexa

# 304
Добро утро! HugCoffee

Много сте изписали след като излезе новината за спиране на МГ.Според мен след като видяха рейтинга(въпреки,че падаше постепенно) може би се е решило внезапно,тъй като преди дни пуснах в темата снимка на СЦ за 15 еп.!Да видим дали ще изпишат на следващия фрагман,че е финален!Още при започването на МГ някои от вас още не пишеха в темата го написах,че Фокс имат много сериали започнати от миналата година. Единствения свободен ден беше петък,но имаше по всички канали сериали и ще им е трудно.И така и стана.Остава ни да продължим да се радваме на Джан и да очакваме следващия му проект.Йозге съм я гледала в малко сериали,харесва ми,но не я следя.

Желая ви приятна неделя! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

ПП забравила съм да го пусна...Wink

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 09:03 от Zlatina3

# 305
РП е някакво дизи-феномен /въпреки недостатъците му/. И заслугата е на целия екип. Жените се размечтаха за такава любов, мисля че заради това постигна голям успех. Джан Яман стана толкова известен от ролята си на Джан Дивит. Фенките по света ще изгледат МГ заради него, но той не може да направи сам сериала.
С кой искате да играе в следващия му проект?  

С Неслихан Атагюл бих искала да ги видя в съвместен проект Blush. Нея съм я гледала в Черна любов и си спомням, че ми хареса играта и. Успяваше с лекота да предаде различни емоции - тъга, радост, гняв, справяше се както с драматичните, така и с по-веселите сцени. Мисля, че биха били добър тандем с Джан и като визия, и като игра.
Харесах много Джан и Демет като двойка в РП, но по отношение на това дали искам да ги видя заедно в друг проект съм със смесени чувства. От една страна ми е любопитно да ги видя пак заедно на екран, но от друга сякаш по-скоро не ми допадат подобни повторения, особено на двойки, които са ми харесали и са ми били въздействащи.
Иначе като жанр много бих искала да го видя в по-драматичен филм/сериал.

# 306
Взето от друга група, не знам дали е вярно!

# 307
Моите предложения за актриса, която да му партнира в следващия проект:

Elif Doğan

Özcan Tekdemir

Yasemin Allen -

- Tuvana Türkay

Hande Doğandemir -

И на мен ми се иска да го видя в някоя различна от романтична комедия роля, смятам, че освен невероятната му външност, Джан има и огромен потенциал, който все още не са му дали възможност да разгърне, защото все го профилират в ролята на красавеца - плейбой, когото всички жени се опитват да хванат.
Много би ми било интересно да го видя в нещо по-драматично, тези дълбоки очи могат да трогват и разплакват също толкова добре, колкото и да разсмиват!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 13:00 от 𝕾𝖓𝖔𝖜𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝕭𝖊𝖆

# 308
Излязъл е последният епизод с бг субтитри:
https://tvseriali.bg/tvseries/bay-yanlis

Йозге цяла сутрин публикува в стори в ИГ снимки и спомени от снимачната площадка на сериала...
А Джан също е публикувал нещо в стори, много мъчно ми стана, явно и на него му е тегаво и е гневен, сигурно затова продуцентът му е забранил да дава интервюта, за да не си навреди повече с необмислени и импулсивни изказвания под влияние на емоциите... Не знам как да публикувам сторито тук, едно изречение на турски е, ето го и после с превод от Google Translate:
"Aslinda cok guzel cicek acardik da Yanlis topraga gomulduk..."
"Всъщност отворихме (посадихме) много красиви цветя, но се заровихме на грешната земя..."
Явно и той мисли като нас за вкуса на турската публика...

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 13:30 от ПiПiруда

# 309
Излязъл е последният епизод с бг субтитри:
https://tvseriali.bg/tvseries/bay-yanlis

Мерси, Пеперудке!
Не знаех за съществуването на този сайт, в който е качен епизода, благодарение на теб го открих Kissing Face

Като казваш "последния", въпреки че имаш предвид последния излязъл, ме бодна нещо в стомаха... Sad

# 310
Защо ми трябваше да отварям Туитър, пак нещо ме стисна за гърлото - Йозге е ретуитнала много мило видео, направено от феновете на сериала, в което им благодарят за добре свършената работа, за това, че ги има, че са ги забавлявали и са внесли смях и положителни емоции в живота им (за съжаление пак не мога да го вградя):
"To #BayYanlış cast: “Because of you we laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more”. This one is for all of you
İ𝐘İ 𝐊İ 𝐕𝐀𝐑𝐒𝐈𝐍𝐈𝐙"

Iyi ki varsiniz и до нови срещи и от мен!!! Heart

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:34 от Не се сърди, човече

# 311
Според мен сериала си беше летен и трябваше да бъде около 13-15 епизода. Хем щеше да си има историята с начало и край, хем феновете щяха да си очакват финала. Сега от нищото в нищото. Надявам се Джан скоро да има нов проект. Остава да видим Дек накъде ще тръгнат. Все пак е по близо до манталитета на комшиите.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 14:03 от Slawena

# 312
Iyi ki varsiniz и от мен! ❤

# 313
A и да вметна само още нещо по темата за "самовлюбените" (знам че има отделна тема за Джан, но ще си позволя да го напиша тук, надявам се, че няма да подразня никого) лично моето мнение за Джан много се промени след едно по-дълго интервю, което прочетох с него, разбира се беше преведено на български, но в думите и изказванията му имаше много дълбочина. Отделно човекът е доста талантлив и има много път още да развива този талант. А и кой мъж не обича да се хвали малко или много, защото аз не познавам такива... 😆
Както и да е, както казах и преди, всеки човек има право на мнение в този живот. 🙂

# 314
И аз се включвам, за да изкажа своето скромно мнение за сериала. Гледам го от първия епизод. Харесвам двойката още от Пълнолуние и нямах търпение да започне историята. В началото всичко си беше наред, между тях имаше интрига, харесват се, помагат си, сделки, работи, интриги и всичко е в реда на нещата за подобен тип сериал. После двойката се събра и някак напрежението какво ще се случи стихна. Както във всеки любовен филм важното е главната двойка да се събере. Интригите и игрите между тях спряха и започнаха да влачат от девет кладенеца вода, за да вкарат напрежение, но не се получи. Не случайно епизодът, в който двамата бяха разделени беше с един от най-високите рейтинги. Това е което поддържа сериала, трябват пречки, ревност. Когато всичко е наред няма как да е толкова интересно.
Иначе уникален каст, всички са прекрасни, играят много добре и са много достоверни. Развоят обаче с такъв сценарий си беше очакван.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:43 от Toxic-world

Общи условия

Активация на акаунт