"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сериалът го пускат на предстоящото 5-17 октомври изложение Мипком в Кан. Да се надяваме и някоя от нашите телевизии да го купи.

Видях и това, не знам колко е достоверна информацията. Нали се говореше и за друга дата.

Рейтингът от снощи.

И трендът по света от снощи.

# 421
Профи Hug,благодаря за инфото!

Да пусна още статистика за рейтинга...като за последно....

TOTAL — 2.50% ⬇ (-0.79)
AB — 1.87% ⬇ (-0.54)
+ABC1 — 2.43% ⬇ (-0.48)

и за другите сериали как са...като инфо...

📊Рейтинг 2.10.2020 г.
TOTAL:
1Красная комната - 7.67%👆🏻
2.Рамо - 5.82%👆🏻
Переулки
8.Ветреный - 3.77%👇🏻
15.Мистер Ошибка - 2.50%👇🏻
20.Вавилон - 1.71%👆🏻
АВ:
1.Красная комната - 10.94%👆🏻
4..Рамо - 4.23% без изменений
Переулки
6.Вавилон - 3.19%👆🏻
14.Мистер Ошибка - 1.87%👇🏻
19.Ветреный - 1.64%👇🏻

при обсъждането ...

и малко муцки...Grinning

# 422
Йозге: С тази наша странна снимка, която е всичко което видях, ти благодаря Can Yaman. Ти беше прекрасен партньор, дори когато ми съсипа косата. Simple Smile Нека пътят ти е ясен.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:20 от nikolexa

# 423
Турците, като морска държава, често ползват пожелание, отправено към моряците - "Нека пътят ти да е открит(ясен)"

# 424
Flowers Hibiscus Аз май много съм се разглезила с тези светкавични преводи, излизащи до 48 часа след епизода на Бай Грешен, та да попитам - за Роден дом серията, излязла в Сряда, някой знае ли кога се очаква да има български субтитри?
Злати?

# 425
Flowers Hibiscus Аз май много съм се разглезила с тези светкавични преводи, излизащи до 48 часа след епизода на Бай Грешен, та да попитам - за Роден дом серията, излязла в Сряда, някой знае ли кога се очаква да има български субтитри?
Злати?

Превеждат се от различни екипи. "Любими сериали с превод" който превежда Домът превежда оше 7-8 други сериали и сега след почивката преводите излизат по-късничко, може да отнеме и седмица.

Трябва да кажа мои "момичета", просто ви обичам всички, бяхте прекрасни и чакахте навсякъде в продължение на много часове, само за да ми покажете чистата привързаност, която имате, нищо не можеше да ви спре дори дъждът в последния ден, когато си тръгнах, страхотни сте .. Отново целувка и до скоро

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 21:15 от nikolexa

# 426
Привет!

Злати?

BeaSnow Hug,тъй като видях,че си споменала името ми,да отговоря макар и късничко,но бях заета.Обикновено епизодът с БГ превод на 1-ви сезон излизаше в събота,после в неделя.Някои от момичетата участват и в други преводи,особено Лили Hug и Ели Hug!Поне в тези,които аз следя.Така,че преполагам до следващия нов епизод,превода да е готов.

Демет за  Part Magazine

зад кадър от ДЕК

# 427
Беа, заповядай превод:
https://m.ok.ru/video/2054277696020 🥰

# 428

Много ти благодаря, Есенна магия! Като добрата фея ми го поднесе точно когато най-малко очаквах! Flowers BouquetFlowers MushroomNature Star2

# 429
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Наминавам набързо,че ще пътувам.

Благодаря много на екипа за превода на ДЕК!

Програмата  "Verissimo", с участието на  Джан Яман ще бъде предавана на  10 октомври от 17.00  турско време, на Canale 5.

Желая ви приятна неделя! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 430
# 431
Добро утро! Hug

Приятен ден и лека седмица! Flowers Hibiscus

# 432
# 433
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1313193597903265794/pu/vid/ … 9GmSVG.mp4?tag=10

Джан е много сладко, много позитивно момче. Той е много позитивно и трудолюбиво момче.  Момче, което ни даваше добра енергия на снимачната площадка.  Всички наши приятели бяха такива, работехме с голямо удоволствие.

# 434
Много ми харесва новата фотосесия на Демет. Опитала е нещо ново и супер й се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт