"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 244
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
А знаехте ли, че Йозге Гюрел и пее? Аз не, преди малко съвсем случайно попаднах на нейна песен отпреди няколко години, никак не е лоша даже. Smiley

https://youtu.be/4Simsi0kbIs
И в тази връзка намерих още нещо, много красиво обяснение в песен към Йозге от приятеля й, надявам се да не го изтрият, защото е...ммм! Heart

https://youtu.be/PU04BJDvT4I

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 01:28 от ПiПiруда

# 181
А знаехте ли, че Йозге Гюрел и пее? Аз не, преди малко съвсем случайно попаднах на нейна песен отпреди няколко години, никак не е лоша даже. Smiley

Тази песен е част от албум , приходите от който отиват в полза на хора със сърдечни проблеми.

Селин Кахраман ще пресъздаде образа на Дерин в епизод 14. За сега няма информация коя е Дерин.Надявам се сценаристите да са измислили нещо интересно.

Според информация от туитер и с линк към сайт, първи сезон завършва този петък с 13 епизод.От следващият петък започва 2 сезон който ще има 7 епизода. Не е изключено да има и трети сезон,който ще бъде обявен по-късно. Явно сезонирането говори за някакъв логически край на дадена сюжетна линия и започването на нова със съответните интриги Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 03:55 от nikolexa

# 182

И в тази връзка намерих още нещо, много красиво обяснение в песен към Йозге от приятеля й, надявам се да не го изтрият, защото е...ммм! Heart

Това е сцена от сериала "Сезонът на черешите", а на видеото Аяз пее за Ойкю, а не Серкан на Йозге /поне формално де, защото се гаджосват по време на снимките на сериала и човека в тази песен може да си е излял и чувствата от реала/

# 183
Добро утро,момичета! Hug

Беа Hug,до колкото разбрах от рускините във ВК на същата дата започва и новия сезон на сериала ''Основанието Осман'' по АТВ.Той беше основен конкурент в предния сезон на ДЕК.Сега го има и ''Вратата....'' и още един с нов сезон.Така,че явно гледат да са повече сериали заради рейтинга.Така мисля аз! Wink
Ето инфото от Контакта....
Скрит текст:
#DZMnews

💣 Новый сезон сериала #СудьбоносныйДом стартует 30-го сентября на канале TV8. Напоминаем, что в этот же день возвращается сериал #ОснованиеОсман канала ATV.

За Йозге аз знаех,че пее и клипа й съм гледала.А др.както е писала Валето е от ''СЧ'' и него съм гледала. Wink

Вчера бяха пуснали по-стария рейтинг,ето и новия за срока 15.08.-15.09.

Желая ви щастлива сряда!

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 08:39 от Zlatina3

# 184
  • Плевен / София
Аз нямам търпение за ДЕК!!  ❤
В началого имах големи притеснения относно Демет в тази роля. Ще се справи ли, все пак това не е ромком, ще успее ли да предадв чувствата?! Е, успя. Имало е моменти, в които спирах епизоди, за да се отърся от чувствата, които ми е предала с невероятната си игра. Имах чувството, че нещо ме стяга за гърлото, когато гледах сватбата на Зейнеп и Мехди. Погледи, жестове, интонация, сълзи. Всичко е много реалистично. Мислех, че няма да избяга от наивното, детинско и леко.. глуповато държание на Санем, но тя ме отвя. В много случаи имам чувството, че не говори Зейнеп, а говори Демет. Силна, независима и борбена жена, знаеща правата си и как да ги брани.
Нямам търпение да видя какво са ни подготвили този сезон. ❤

Нямам какво да добавя повече. Остава сега, аз да намеря начин да гледам два сериала едновременно онлайн в сряда...

# 185
  • София
Хм, това със сезоните е много интересно. Значи този петък - ергенско парти, стриптизьорки... А в новия сезон нова героиня ...
Няма за кога да се оженят нашите, намирисва ми на скарване, но пък се надявам малко да се избяга от традиционния сюжет и да ни изненадат с нещо друго интригуващо и забавно.
До сега не са ме разочаровали Simple Smile

# 186
Добро утро, птички и грешници!

Олекна ми като прочетох, че причината всичко да изглежда, сякаш се нарежда като за финал, е всъщност просто края на символичния 1-ви сезон на Мистър Грешен, а от следващия 14-ти епизод следват нови сюжетни линии...

Скрит текст:
В началого имах големи притеснения относно Демет в тази роля. Ще се справи ли, все пак това не е ромком, ще успее ли да предадв чувствата?! Е, успя. Имало е моменти, в които спирах епизоди, за да се отърся от чувствата, които ми е предала с невероятната си игра. Имах чувството, че нещо ме стяга за гърлото, когато гледах сватбата на Зейнеп и Мехди. Погледи, жестове, интонация, сълзи. Всичко е много реалистично. Мислех, че няма да избяга от наивното, детинско и леко.. глуповато държание на Санем, но тя ме отвя. В много случаи имам чувството, че не говори Зейнеп, а говори Демет. Силна, независима и борбена жена, знаеща правата си и как да ги брани.

Есенна магия, много хубаво си описала въздействието на сериала, и аз по същия начин се чувствах.
В началото подходих скептично, защото не харесвам изцяло драматични турски сериали, идват ми в повече с тези страдания, но заради Демет исках да му дам шанс...
Не знам дали защото имах възможността да изгледам всички излезли серии наведнъж, но още на втората-третата, вече бях пристрастена и на 12-ти епизод получих познатото усещане за абстиненция, каквото имам към всичко, с което съм свикнала до степен, в която става важна част от ежедневието ми.
Нямам търпение да видя какво се случва след хубавия финал на завършването, където (може би си внушавам, защото така ми се иска), но злобната сестра на Мехди също най-после се размекна и спря да мрази Зейнеп.
Вие как мислите?
От фрага за новия епизод май пак помага на лисицата Бенал Imp

# 187
  • Плевен / София
Скрит текст:
Добро утро, птички и грешници!

Олекна ми като прочетох, че причината всичко да изглежда, сякаш се нарежда като за финал, е всъщност просто края на символичния 1-ви сезон на Мистър Грешен, а от следващия 14-ти епизод следват нови сюжетни линии...

Скрит текст:

Есенна магия, много хубаво си описала въздействието на сериала, и аз по същия начин се чувствах.
В началото подходих скептично, защото не харесвам изцяло драматични турски сериали, идват ми в повече с тези страдания, но заради Демет исках да му дам шанс...
Не знам дали защото имах възможността да изгледам всички излезли серии наведнъж, но още на втората-третата, вече бях пристрастена и на 12-ти епизод получих познатото усещане за абстиненция, каквото имам към всичко, с което съм свикнала до степен, в която става важна част от ежедневието ми.
Нямам търпение да видя какво се случва след хубавия финал на завършването, където (може би си внушавам, защото така ми се иска), но злобната сестра на Мехди също най-после се размекна и спря да мрази Зейнеп.
Вие как мислите?
От фрага за новия епизод май пак помага на лисицата Бенал Imp
Йок...йок....иначе защо ще настройва Бенал, че Зейнеп ще и вземе детето...Трябва да си с болен мозък, за да предположиш такова нещо...

# 188
Получава някакви проблясъци на размекване, но е нещо за секунди. Във фрага настройва отново Бенал срещу Зейнеп, че искала да и вземе детето и имаше скандали, а сестрата гледаше отстрани.

# 189
...Трябва да си с болен мозък, за да предположиш такова нещо...

Надявам се, че това се отнася за Мюжгян.. Wink

# 190
  • Плевен / София
...Трябва да си с болен мозък, за да предположиш такова нещо...

Надявам се, че това се отнася за Мюжгян.. Wink
Разбира се...Joy

# 191

Това е сцена от сериала "Сезонът на черешите", а на видеото Аяз пее за Ойкю, а не Серкан на Йозге /поне формално де, защото се гаджосват по време на снимките на сериала и човека в тази песен може да си е излял и чувствата от реала/
Да, знам, че е сцена от сериала, но го написах така, защото за мен си е баш истинско обяснение, тъй като точно по това време са се гаджосали. Simple Smile

# 192
Здравейте! Hug

част от интервюто за  Gossipe TV на руски ез.
Скрит текст:
▪︎Как Вы прожили дни в изоляции?
Я был дома один. Я тренировался по два часа в день и пытался выучить испанский. Я читал и смотрел испанские сериалы с субтитрами Еще. я 3 месяца танцевал танго с мамой.и многому научился. Кроме этого,пытался научиться игре на барабанах,но все еще не могу на них играть. Теперь, когда я вернулся на съемочную площадку, у меня нет времени заниматься этим хобби.

▪︎Вы не боялись пандемии?
Я был дома, поэтому нет. Страх - это не то чувство, к которому я особо привык. Я не беспокоился о себе, я беспокоился о том,что будет с миром.2020 год стал катастрофой для всех. Помимо пандемии, случилась еще одна катастрофа,погиб Коби Брайант. Это ужасно.

▪︎Каковы ваши любимые литературные жанры?
Мне нравятся Буковски, Ницше и Шопенауэр. Последней книгой, которую я прочитал, была «Как дыхание» Ферзана Озпетека.

▪︎Следующая книга, которую Вы хотели бы прочитать?
Есть испанские и итальянские книги, которые мне принесли фанаты. Если будет время, обязательно прочитаю произведения на этих языках. Когда я был в армии, я прочитал много книг Ахмета Умита. Моя мама приносила мне книги и у меня было много свободного времени, чтобы читать их во время призыва в армию..

▪︎Как Вы пережили этот период,находясь в армии ?
Это был хороший опыт, период очищения, размышлений.Для меня было важно прожить какое то время с разными людьми, которых я никогда в жизни не видел,это было полезным и для моей профессии.

▪︎Когда Вы приходите домой, Вам удается абстрагироваться от актерской профессии и быть просто самим собой,Джаном Яманом.
Вне дома, люди не позволяют мне забыть, что я Джан Яман. Потому что мне всегда об этом напоминают. Дом - единственное место, где я могу быть только Джан. Дом священен.
( Отрывок из интервью Джана Ямана для Gossipe TV)

Имаме снимки зад кадър от МГ

На пикник ли са? Thinking

Скрит текст:

Йозге е обновила ИГ си....
-Ела скъпа #есен Flowers Fallen LeafFlowers Fallen Leaf

и др. от Йозге
-Разбира се, че аз съм сутрешен човек....

Скрит текст:

Нови снимки с Йозге от акаунта на гримьорката на „МГ“ - Айше Байрам.

За ДЕК.....
Демет съм я гледала в сериалите - ''Курт Сеит и Шура'',''С аромат на ягоди'',''Стая 309'',''РП'' и сега в ДЕК.
Знаех, че ще се справи и с тази роля!

Туит от Демет....
Чааръ Байрак: Ще бъде много добър сезон! 🧿
Демет: Защо да не бъде? 🚀Hands Facepunch

Приятен следобед! Hug

# 193
# 194
  • Плевен / София
това хлебарки ли бяха накрая ....

Общи условия

Активация на акаунт