"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 54

• 80 245
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
О,пуснали са и 3-ти фрагман! Simple Smile

руски превод ...
 Третий фраг к 13-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246758%2F6eb497bc5 … l_wall_-132999259

отделно преведени репликите на руски ез.
Скрит текст:
▪Третий фраг к 13-ой серии «Мистер Ошибка».

ОЗГЮР: — Ты разве не обещал?
ТОЛГА: — Почему ты бьёшь-то сразу?
ОЗГЮР: — Ты меня не оставишь в покое?
ЭЗГИ: — Озгюр! Озгюр! Озгюр, хватит! Всё! Мы не сможем ничего решить грубой силой.
ТОЛГА: — Именно.
ЭЗГИ: — Какой же ты бессовестный! Ты же псих!
ТОЛГА: — Она мне испортила причёску!
ДЖАНСУ: — Получается, мы завтра женимся?
ЛЕВЕНТ: — Оказывается, женившийся однажды, может женится и во второй раз. Человек привыкает.
ЙЕШИМ: — Итак, любимый братик, каков будет твой следущий шаг?
СЕРДАР: — Не дать Озгюру нормально работать в собственном заведении.
КЛИЕНТ 1: — Таракан!
КЛИЕНТ 2: — Таракан! Таракан!
ГИЗЕМ: — И тут ползёт!
ЭМРЕ: — Не глупи! Что ты творишь? Ты бьешь меня!?
ОЗГЮР: — Это тараканы или утки? Выстроились в рядочек.

Имаме  нови снимки от рекламата за  Tudors....страхотен Джан..Hands Plus1

и СЦ за 14 еп. е готов...

# 196
Здравейте,
Интересни новини сте споделили Blush. Когато първоначално видях фрагмана с предложението си помислих, че Езги ще приеме и че погледна така от изненада, но сега като чета, че ще има втори сезон, си мисля, че по-скоро се е случило нещо и няма да приеме. Вероятно като в повечето сериали ще има раздяла и скок във времето. Но пък знам ли де... ще се изненадам, ако избегнат този шаблон.

# 197
Привет!
От фрага не личи да са се разделили. Аз не разбирам какво правят всички отново в ресторанта Ла Габрия, а не са в новия си бар?

# 198
Привет!
От фрага не личи да са се разделили. Аз не разбирам какво правят всички отново в ресторанта Ла Габрия, а не са в новия си бар?
Така е да, фраговете не показват да има раздяла. А за ресторанта може би Йозгюр ще се опита да си го върне, след като Толга не си е удържал на думата и е обвинил Езги.

# 199
Здравейте, този сериал Сезонът на Черешите даван ли е по българска телевизия? 

И в тази връзка намерих още нещо, много красиво обяснение в песен към Йозге от приятеля й, надявам се да не го изтрият, защото е...ммм! Heart

https://youtu.be/PU04BJDvT4I
Това е сцена от сериала "Сезонът на черешите", а на видеото Аяз пее за Ойкю, а не Серкан на Йозге /поне формално де, защото се гаджосват по време на снимките на сериала и човека в тази песен може да си е излял и чувствата от реала/
Да, знам, че е сцена от сериала, но го написах така, защото за мен си е баш истинско обяснение, тъй като точно по това време са се гаджосали. Simple Smile

# 200
Аз не разбирам какво правят всички отново в ресторанта Ла Габрия, а не са в новия си бар?

Аз имам теория, че отиват да търсят сметка на кукувицата Толга, понеже със сигурност той има пръст във внезапната поява на хлебарки в новото заведение.

# 201
А Гизем пак се е присламчила към тях, явно отново е шпионка, но Пабло защо си мълчи, поне да каже, че се съмнява...

# 202
Гледам тоя фрагман и се чудя тоя акъллъ доктор(сестрите Зенгин демек) дотам ли му стигна оригиналността и акъла че за да си отмъсти пуска хлебарки в заведението?

# 203
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На любов и на война всичко е позволено. При Сердар явно става въпрос за война. И щом не би могъл да победи Йози по никакъв друг начин, му остава само с някакви мръсни и долни номера да действа.

# 204
Здравейте, този сериал Сезонът на Черешите даван ли е по българска телевизия? 

Даван е ,има го с озвучаване на български

# 205
Барбара Д'Урсо много е ядосала феновете:
 "Известният програмист на Mediaset, Барбара д'Урсо, даде широко отразяване на Джан Яман в програмата си на 7 септември. Феновете обаче разкритикуваха начина, по който д'Урсо третира Яман като секс символ, като включи в програмата само мускулести образи на Джан Яман. Италианските фенове също реагираха, че d'Urso не споменава Демет Йоздемир и не вижда успеха на Йоздемир. Те изпратиха туитове за подкрепа на Demet Özdemir с хаштаг #ItalysupportsDemet. Възхищението на Демет Йоздемир се увеличава всеки ден в Италия."  Nilüfer Şensöz

# 206
Аз ако бях на мястото на Барбара Д'Урсо, щях да търся, не мускулест, a хилав образ на Джан Яман.. в далечните му ученически години...
Що за глупости.. Joy

ето че можело..

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 23:31 от grozdence.

# 207
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Поредно видео от караванката със ставащите все по-светещи подаръци от феновете.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12013067 … 38ec972734ae49f07

Ще имаме вечерен огън.

# 208
Скрит текст:
Барбара Д'Урсо много е ядосала феновете:
 "Известният програмист на Mediaset, Барбара д'Урсо, даде широко отразяване на Джан Яман в програмата си на 7 септември. Феновете обаче разкритикуваха начина, по който д'Урсо третира Яман като секс символ, като включи в програмата само мускулести образи на Джан Яман. Италианските фенове също реагираха, че d'Urso не споменава Демет Йоздемир и не вижда успеха на Йоздемир. Те изпратиха туитове за подкрепа на Demet Özdemir с хаштаг #ItalysupportsDemet. Възхищението на Демет Йоздемир се увеличава всеки ден в Италия."  Nilüfer Şensöz
Ми тоя ходеш сексимвол как да го третираш,като го видиш губиш ума и дума Blush

А това предаване беше в края на февруари,сега повторение ли е било
Аз го гледах тогава и тя наистина беше една такава флиртаджийка,а Джан на моменти беше един такъв сладко притеснен миличкия,но беше наистина зашеметяващ .Не можем да й се сърдим.То и аз не помня какво го питаше,помня само,че беше неотразим.

# 209
Добро утро!

и от 3-ти фрагман....

Желая ви хубав слънчев есенен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт