Някъде прочетох че мъжете били с не помня колко си хиляди гени , пък сега останали само с няколко стотици .
Бъдещето било на изкуственото оплождане . Мъжът бил създаден да храни и гледа потомството .
То природните закони не могат да се надвият . но може да се управляват .
Всички мъже около 40 -те години ги хваща критическа възраст . За това се заглеждат по млади жени .
То и това е природен закон . Подсъзнателно явно усещат че не могат вече да оплождат целия свят .
Мъжете се оказаха по лабилни в психиката от жените . А пък и сега с тая демокрация съвсем не им е лесно на младите . Жените поеха живота си в ръцете си и забравиха че трябва да раждат по рано . Колкото за авторката да вдигне глава . Да изхвърли тая мисъл за стара мома .
Да се усмихне и да гледа по природните закони на един мъж и толкоз . Да се ръководи от собствената си интуиция.
Баща ми едно време казваше - жененето е като да бръкнеш в един чувал а там само змии - хващаш една и тя ти е късмета . Та така и с мъжете все чукове - който ти е на късмет .
Да е до нейната възраст . Ама с ергените е много сложно да ви кажа . Тия вече са свикнали да живеят самижив живот . Да сключват договор за мирно съвместно съществуване .
Колкото за чужденец ли, българин ли . Аз съм за българин .Няма да е лесно де .Но имат здрави гени . Имат си от всичко по малко. Като имате предвид другите култури смятам че българинът е добър избор . Щото има едни природни закони , дето са сравнително здрави у българите . .