Чувствам се като стара мома

• 25 816
  • 857
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Здравейте пак, бях се записала на една екскурзия почивните дни и ме нямаше, но наваксах с четенето на форума. Като нов член ще кажа какво ми направи впечатление, а и в някои страници беше повдигнато като въпрос. Наистина изглежда тук хората си знаят историите, като цяло вижданията и горе-долу мнението. Аз преди няколко страници зададох въпрос на Кристина и съвсем не с нападателна цел, а просто защото звучеше противоречиво и то после се завихри нещо срещу нея. После се оказа, че те си се знаели хората Grinning
Аз май съм на негативна вълна, първо малко се обандеждих във форума, че не съм престаряла, после от някои коментари , че на 32 и сами някои дами също биха се чувствали така и са прави. Трябва да се съсредоточа върху положителното. Може и да пусна тема дали някой си е намерил половинка и има деца след 32 (това е  малко на майтап, няма да спамя форума с моите неволи).
А за последните коментари за бръмчалките какво да кажа, има и мъжко мнение, че уж не биха си взели чак такава, но аз свободна бръмчалка не съм виждала, но свободно смястно момиче съм и то не едно. В офиса също всички ги обсъждат и малко с насмешка тая каква кифла/бръмчалка била, но ако им обърне внимание са първа писта наредени за внимание от такова момиче. Иначе много искали свястна, но така си ги държат за чисто приятелски отношения свестните. Това са моите наблюдения само

Недей да гледаш оборотните, тях всеки ги ш*ба, ама рядко някой ги взима, и обикновено е пълен балък. Това обяснява защо не са свободни, едва ли на теб ти се иска нещо подобно.
Съвети предполагам са ти дали достатъчно в темата, няма какво да се напъвам и аз. Определено не си престаряла, имаш достатъчно време, просто не се фокусирай непрекъснато върху това. Много хора са създали семейства след 32, така че не се притеснявай толкова.

# 421
  • София
А ти какво искаш, да се влачите две години, та тогава да ти каже за деца ли? Тези две години на нея кой ще й ги върне, а и на теб друг акъл може да ти дойде. Ясно е, че никой мъж няма да заяви, че търси в жената наполовина образа на майката, която ще го обгрижва и ще мисли първо за него (пардон, за връзката), а в следващия момент ще е наполовина любовницата, която ще е съблазнителка и пак първо ще мисли за него. Малко са мъжете, които действително са достатъчно зрели, за да им е важно семейството. То и за жените е така често - повечето не раждат от зрялост, а защото са забременяли.

Авторката не я съветвам да се впуска в интернет приключения, че може и скъпо да й излезе.

+-123, с кого говоря - с 40-годишната жена или с 4-годишното дете? Както и да е, изобщо не ме интересува, така че пиши каквото искаш.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 11:23 от Andariel

# 422
А ти какво искаш, да се влачите две години, та тогава да ти каже за деца ли? Тези две години на нея кой ще й ги върне, а и на теб друг акъл може да ти дойде. Ясно е, че никой мъж няма да заяви, че търси в жената наполовина образа на майката, която ще го обгрижва и ще мисли първо за него (пардон, за връзката), а в следващия момент ще е наполовина любовницата, която ще е съблазнителка и пак първо ще мисли за него. Малко са мъжете, които действително са достатъчно зрели, за да им е важно семейството. То и за жените е така често - повечето не раждат от зрялост, а защото са забременяли.

+-123, с кого говоря - с 40-годишната жена или с 4-годишното дете?
Кажи де ги тия мъже, които само лежат по дваните и нищо не пипат, та да ги видим и ние, че не само на мен ми е любопитно.
ПП: На 4, на 4, ама по-добре възпитана от тебе на 50!

# 423
  • София
Допълних си поста - не ме интересува, така че си пиши каквото искаш. Напомняш ми на някого, да си си сменяла екранното име скоро?

# 424
Допълних си поста - не ме интересува, така че си пиши каквото искаш. Напомняш ми на някого, да си си сменяла екранното име скоро?
Не те интересува, ама пустото любопитно те кара да ме питаш дали не съм си сменила ника! Simple Smile Сори, не съм.

# 425
Аз имам близка дето мъжът и не подхвана цял живот никаква работа. Лично тя ми го е казвала. Беше готова да го смени, ама не можа да си намери друг мъж. Детето и вече е голямо, пак си е със същия мъж и си ходят с него по целия свят.
Няма болести, драми, просто си е такъв. Това вече над 25 г. Случаи всякакви, не виждам с това какво помагате на авторката.

# 426
  • Paris, France
Здравейте пак, бях се записала на една екскурзия почивните дни и ме нямаше, но наваксах с четенето на форума. Като нов член ще кажа какво ми направи впечатление, а и в някои страници беше повдигнато като въпрос. Наистина изглежда тук хората си знаят историите, като цяло вижданията и горе-долу мнението. Аз преди няколко страници зададох въпрос на Кристина и съвсем не с нападателна цел, а просто защото звучеше противоречиво и то после се завихри нещо срещу нея. После се оказа, че те си се знаели хората Grinning
Аз май съм на негативна вълна, първо малко се обандеждих във форума, че не съм престаряла, после от някои коментари , че на 32 и сами някои дами също биха се чувствали така и са прави. Трябва да се съсредоточа върху положителното. Може и да пусна тема дали някой си е намерил половинка и има деца след 32 (това е  малко на майтап, няма да спамя форума с моите неволи).
А за последните коментари за бръмчалките какво да кажа, има и мъжко мнение, че уж не биха си взели чак такава, но аз свободна бръмчалка не съм виждала, но свободно смястно момиче съм и то не едно. В офиса също всички ги обсъждат и малко с насмешка тая каква кифла/бръмчалка била, но ако им обърне внимание са първа писта наредени за внимание от такова момиче. Иначе много искали свястна, но така си ги държат за чисто приятелски отношения свестните. Това са моите наблюдения само

Разбира се, че не си престаряла. Майка ми и всичките и колежки от катедрата в България са родили на 30-35г през 70те. Образованите и пътували жени в днешно време рядко слагат халката преди да чукнат 30г и това вече е норма и в страни, където доскоро са се женели на 20-25г (Алжир и Либия, примерно).

Е, то и ние жените искаме, уж, свестни, но ни привличат лоши момчета с мускули и портфейли.

Не е нужно да пускаш на всеки срещнат за да приличаш на к....... Имам приятелки, които чупят вратове - екстеншъни, мигли, цици, 11см токове, но почти не излизат с мъже. За да привличаш мъже е добре да имаш секси външност, а дали ще се стигне до леглото си решаваш ти. Струва си да вложиш във външност и аура както Кристина съветва. Трябва да видиш и какво се харесва наоколо. В Англия ходех без грим и понеже имам малки цици ме подиграваха, въпреки, че имах хубаво тяло и лице, а намазаните с 1см фон дьо тен колежки с плоско дупе и цици до пъпа се харесва на доста мъже. Еми, не мога да се правя на маймуна за да привлече плешив или пълничък.

Ако си с характер на монахиня няма как да станеш изведнъж кифла, че и за дълго. Обратното също важи, защото както FragranceFanatic писа, маските все някога падат и става грозно.

В София ли си? Ако не, какво е населението на населеното място, в което живееш? По селата и малките градчета има повече мъже, но едва ли са с търсения от тебе профил.

Андариел, в днешно време мъж в България или Англия да предложи брак след по-малко от 2 години познанство е почти невъзможно, съжалявам. В Саудитска Арабия по може, но и там ако не са братовчеди се срещат няколко пъти и опознават, сгодяват се, организират сватбата. В днешно време това може да го направи само мъж, който знае, че никоя не го иска. Гал беше разказала за такъв. Мъжете си писаха, че искат връзка за известно време преди да си турят издръжки и камъни на шията.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 12:32 от Nevena Virolan

# 427
Модераторите докога ще търпят "свадата" между двете потребителки?
Или двоен аршин отново?
Гледа им се сеир?
Поне им трийте глупавите постове на ниво "аз съм умна, ти си тъпа".
Да минават на лични и да се изясняват, "премервайки" си ги.

Андариел, със закостеняло мислене си.
Кой ти говори за 2 г. ?
Въпреки че това е точно идеалният "срок" вече за по-сериозни "стъпки".
Вече опознали се, напаснали се, свикнали си, минали през малко, или много достатъчно житейски ситуации, бит, навици.
Не знам на интересна ли се правиш?
Не да ми каже след 2 г., че иска деца.
Това взаимно бихме си го казали много по-рано, след като влезнем във връзка, сексът ни е чудесен, напаснем се, добре ни е заедно, тези неща идват с времето от само себе си. И тогава вече всеки започва да споделя "следващите етапи от живота".
В самото начало всичко са "общи приказки", защото гаранции няма.
Поне да се опознаят двама души, да си свикнат, да се обичат, другото си идва.

# 428
  • Агент под прикритие
Много ми е интересно в каква среда пребивавате, та все се сблъсквате с трайно безработни и здрави мъже в трудоспособна възраст.
То е ясно - средата, която сами са си избрали да обитават. Simple Smile

# 429
Аз, ако съм мъж ще се стресна, ако някоя ми говори за брак и деца в началото ... вижда ми се отчаяно . Винаги съм била на мнение, че мъжете харесват жени, които са доволни и щастливи от живота си , независимо дали са във връзка или не .
Според мен подхождаш грешно-не се сравнявай и не мисли мъжете какво харесват или не , гледай да си извличаш максимума от твоя външен вид и това, което те кара да се чувстваш добре.

# 430
  • София
не предлагат, защото има кой да ги чака и да им дава всичко срещу нищо две години. Все едно са на тест-драйв - не са задължени са купят. Все пак говорим не за младежи на по 20-23 години, които едва са завършили университет, а за поне 25+. А в повечето случаи и мъжете, и жените много добре знаят дали искат семейство и деца с точно определен мъж или жена, интуитивно си го усещат и го знаят. Дори още преди да са стигнали до интимната част вече са наясно дали биха стигнали до интимната част.

+-123, пиша ти го направо - комуникация между теб и мен ще има при положително поведение. Ако ще я караш като досега с обиди и заяждане, няма да стане. Прекратявам такава игра. Може да спорим за нещо и без да я караме на лични обиди.

# 431
Винаги ми е било странно какво значи да си “губиш времето “ с мъж-ако тези отношения са те обогатили, дали са ти приятни емоции и спомени, “загубено” ли е времето, ако нещата не приключват с брак?

# 432
Винаги ми е било странно какво значи да си “губиш времето “ с мъж-ако тези отношения са те обогатили, дали са ти приятни емоции и спомени, “загубено” ли е времето, ако нещата не приключват с брак?
Загубено е времето за раждането на децата. Тези отношения стават горчиви, ако са ти отнели възможността да станеш майка, която е важна за теб.

# 433
Аз имам близка дето мъжът и не подхвана цял живот никаква работа. Лично тя ми го е казвала. Беше готова да го смени, ама не можа да си намери друг мъж. Детето и вече е голямо, пак си е със същия мъж и си ходят с него по целия свят.
Няма болести, драми, просто си е такъв. Това вече над 25 г. Случаи всякакви, не виждам с това какво помагате на авторката.
То и на мен една ми разправяше, че нейният не работи, а се оказа, че не ходи на работа и е на свободна практика човекът.

Аз, ако съм мъж ще се стресна, ако някоя ми говори за брак и деца в началото ... вижда ми се отчаяно . Винаги съм била на мнение, че мъжете харесват жени, които са доволни и щастливи от живота си , независимо дали са във връзка или не .
То може много да те харесват, но да не гледат на теб като на бъдещата си съпруга. И три години чакане не е гаранция, че ще се ожените и ще работите за общи деца. Ако за нещо ме е яд в тоя живот, то е, че дълго чаках и се съобразявах с бившия ми. После със съпруга ми нещата се развиха без грам напъване.
Аз времето с бившия ми го имам за загубено. Друго щеше да е, ако не беше отлагал края на връзката ни с лъжи, че и той бил искал, но не му било моментът, когато за първи път повдигнах въпроса.

# 434
  • France
А ти какво искаш, да се влачите две години, та тогава да ти каже за деца ли? Тези две години на нея кой ще й ги върне, а и на теб друг акъл може да ти дойде.
Защо пък годините без деца да са загубени? ! По принцип първите две, три години в една връзка са медения период, когато всичко е цветя и рози. Нека си ги изживеят без да им се пречкат разни дечурлига.

Общи условия

Активация на акаунт