Аз май съм на негативна вълна, първо малко се обандеждих във форума, че не съм престаряла, после от някои коментари , че на 32 и сами някои дами също биха се чувствали така и са прави. Трябва да се съсредоточа върху положителното. Може и да пусна тема дали някой си е намерил половинка и има деца след 32 (това е малко на майтап, няма да спамя форума с моите неволи).
А за последните коментари за бръмчалките какво да кажа, има и мъжко мнение, че уж не биха си взели чак такава, но аз свободна бръмчалка не съм виждала, но свободно смястно момиче съм и то не едно. В офиса също всички ги обсъждат и малко с насмешка тая каква кифла/бръмчалка била, но ако им обърне внимание са първа писта наредени за внимание от такова момиче. Иначе много искали свястна, но така си ги държат за чисто приятелски отношения свестните. Това са моите наблюдения само
Недей да гледаш оборотните, тях всеки ги ш*ба, ама рядко някой ги взима, и обикновено е пълен балък. Това обяснява защо не са свободни, едва ли на теб ти се иска нещо подобно.
Съвети предполагам са ти дали достатъчно в темата, няма какво да се напъвам и аз. Определено не си престаряла, имаш достатъчно време, просто не се фокусирай непрекъснато върху това. Много хора са създали семейства след 32, така че не се притеснявай толкова.
Сори, не съм.