НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 136

• 37 713
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Eden, благодаря.
Ще опитам и аз да пораздвижа по този начин.
Може би е крайно време и да почна да тренирам, но ме е страх да не стана...набита, че определено имам доста за сваляне.

# 766
Абе, глупости, няма да станеш мускулеста като културист, ако едва сега започнеш да тренираш за първи път. Аз от половин година тренирам и още си ми седят мазнините по корема даже Joy има много различни видове тренировки, някои за стягане, някои за оформяне, а за да си набита трябва много сериозни кардио тренировки + силови и то всеки ден. Ако тренираш 3-4 пъти в седмицата може да имаш подобрение. Макар, че и при мен са доста в застой нещата, откъм килограми, но пък оформянето доста променя начина, по който изглеждам. Опитай и ще видиш.

Да ви питам, купих си какаово масло 100мл преди месец още и все още не мога да му намеря в какво да го употребя. Имате ли идеи?

# 767
Може в кафето по малко.

# 768
  • В полите на Пирин планина
Нека някой, ако може да пусне нова тема, че съм много ангажирана днес и ще мога чак вечерта...!

# 769
аз като тренирам и ям повече
това, естествено, не ме отказва от тренировки, да няма неприятни изненади го казвам
100 грама са едно пикане, остави тялото да свикне на ти кг и после ще продължи надолу

# 770
  • София
Абе, глупости, няма да станеш мускулеста като културист, ако едва сега започнеш да тренираш за първи път. Аз от половин година тренирам и още си ми седят мазнините по корема даже Joy има много различни видове тренировки, някои за стягане, някои за оформяне, а за да си набита трябва много сериозни кардио тренировки + силови и то всеки ден. Ако тренираш 3-4 пъти в седмицата може да имаш подобрение. Макар, че и при мен са доста в застой нещата, откъм килограми, но пък оформянето доста променя начина, по който изглеждам. Опитай и ще видиш.

Да ви питам, купих си какаово масло 100мл преди месец още и все още не мога да му намеря в какво да го употребя. Имате ли идеи?
Аз какаовото го ползвам за балсам за устни,че не се разтича дори на топло и понякога за косата, само леко на връхчетата, слагам съвсем малко да ми се разтопи на дланите и после на косата, то фитил усуквам.

# 771
При мен кантара не помръдва от няколко дни+ пак задържах вода, но пустият му цикъл още ме държи и предполагам е от това. В опит да раздвижа нещата от днес съм на яйчен фаст за 3 дни и след, като ми свърши ще се заиграя с калориите, че сега не смея да изтезавам организма си много. Но много ме дразнят последните 3-4 кг.

# 772
Днес бях с една късна закуска към 10, кокосово брауни с кафе. После ходихме до мола на кино, хайде и там едно кафе и после фризьор. Прибрах се след 18 часа, вече бях прегладняла и така и така не ми се ядеше, реших, че ще си фастна едно хубаво аз. Та днес в рамките на 4 часа закуска и после кафе с малко мляко в мола, това ми е.

Другата седмица и аз може 1-2 дни яйчен фаст да направя, добре ми се отразява. Но три дни няма да мога скоро да издържа.

# 773
  • Балчик
Ох, аз съм се закотвила и това е. Нямам нито грам надолу, че даже 2 кг плюс, знам ги от какво са- женските неволи + малко по-въглехидратно хранене - пр.мляко, ядки, черен шоколад, калории от маскарпоне също. Спрях разходките и упражненията и плюс минах от еднократно на двукратно хранене.
Въпреки добавките, положението с косата ми е ужасяващо. Пада много. Sad
Ще си пусна изследвания за ЩЖ.

# 774
Джемма, какво пиеш за коса?

# 775
  • Балчик
Джемма, какво пиеш за коса?
Това.

# 776
  • Балчик
Това, момичета е само от тази сутрин-един цял кичур+ още по гребена. Боли ме скалпът, дори преместването на косата от ляво на дясно води до болка. Такова чудо не съм изоитвала досега! Силно съм изплашена.
Скрит текст:

[\spoiler]

# 777
Джемма, желязо, феритин, Б 12 как са? Нови косъмчета имаш ли? От това което виждам, това са косми към края на жизнения цикъл, т. е. това което им е повлияло да паднат се е случило преди време и май няма какво да направиш за тях. Важни са новите растежи. Simple Smile

# 778
  • Балчик
Четох и аз, че мъртвите косми падат след 3 месеца. Желязо, не знам какво да правя-да пусна изследвания или да пия добавка, какво ще ме посъветваш? Б12 имам в добавките, но дали е достатъчен, не зная. Там е работата, че не наблюдавам нов растеж, вижда ми се скалпът вече, то еже дневно с кучури пада. Не знам при какъв лекар да отида.

# 779
  • Пловдив
Обикновено който е на режима се "оплаква" от обратното...прекрасна коса и кожа.
Освен да е нещо сезонно...не си мисли лоши работи сега.

Общи условия

Активация на акаунт