Заредете се с позитивна енергия с Nesquik® Snack

• 13 821
  • 442
  •   1
Отговори
# 420
Моят син винаги хапва плод за следобедна закуска, най-често банан, който страхотно би се комбинирал с Nesquik snack.

# 421
Давам на детето Nesquik Snack за следобедна закуска в кутията за училище:😊

# 422
И двете ми дечица имат следобедна закуска.Понякога приготвена от мен,на следващия ден любим плод.Nesquik snack биха комбинирали с прясно изцеден фреш от ябълки и моркови, обожават го  или топло мляко с какао☺️

# 423
  • Пловдив
Винаги, когато искат нещо сладко го предлагам, вкъщи, за училище, кой когато, и както пожелае.

# 424
За следобедна закуска давам плодове, кекс, чаша какао с бисквитки, кисело мляко с чия или нещо друго, което имам под ръка.
Nesquik Snack бих поднесла с чаша мляко.

# 425
За следобедна закуска давам плод, кекс,мляко с бисквити, барни.Nesquik Snack не бих комбинирала с нищо.

# 426
  • Пловдив
Давам следобедна закуска и комбинирам Nesquik Snack с чаша прясно мляко.

# 427
Nesquik Snack ще се комбинира чудесно с чаша прясно мляко!

# 428
Давам следобедна закуска и бих я комбинирала с мляко

# 429
Давам следобедна закуска, бих комбинирала  Nesquik Snack с чаша прясно мляко.

# 430
  • Русе
Nesquik Snack без да се замисля изобщо  -  с чаша прясно мляко и за още по шоколадов вкус малко какао!

# 431
Давам на дъщеря си следобедна закуска. Nesquik Snack бих комбинирана с чаша топло мляко с какао.

# 432
Даааа, задължителна е следобедната закуска! Nesguik Snack ще бъде вкусно да се комбинира с фреш, или с айрян!

# 433
  • Варна
Да, давам на децата нещо леко за следобедна закуска.
Nesquik Snack бих комбинирала с кисело или прясно мляко. 🐰

# 434
  • София
Да, давам следобедна закуска. Бих комбинирала Nesquik Snack с чаша оризово мляко - най-новата ни мания.

Общи условия

Активация на акаунт