Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 792
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Меги , влизам специално да ти вдъхна малко надежда .
Мои приятели близнаци се родиха преждевременно в 34 г.с единия беше 1.200кг а другия само 700гр , и двамата са живи и здрави , работят и дори вече имат свои дечица.
На моя роднина детенцето се роди в 6-тия месец , прекара около 2-3 месеца в кувьоз , сега е на 8 годинки , ходи на училище, тича , играе радва се на живота и тежи цели 35кг !
Има много по-тежки случаи , знам ,че ако ти кажем да не се притесняваш,  няма да го направиш , така че ти пожелавам успех , Бог да бди над теб и рожбата ти ! ❤

# 136
Reborn, стискам палци да прегърнеш едно здраво и пухкаво бебенце!
Sea.sea , радвам се, че всичко е наред! Пожелавам така да остане до финал!
Това с черпене за г.с. и "хвалене" с бременността не го разбирам. Аз бих се притеснявала, като знам какви истории има....
Ние си продължаваме този месец с опитите. По съвет на Kris_ti си пуснах АМХ и Inhibin B (на 5-ти ден от цикъла). Ето ми резултатите: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1600930498m.jpg. Май всичко е в норма?  Единствено се чудя дали е нормално на 3-тия ден FSH да ми е 4.65 mIU/ml, а на 5-ти - 11.6 U/l. Този път си правих изследванията в Кандиларов, не в Рамус.

# 137
Амнел, инхибин Б ти е нисичък, което вероятно е от високия тестостерон. Според мен може да се заподозре лека поликистоза. АМХ ти е добре, но пак е леко височък. Аз с тези резултати бих отишла на преглед след ову, за да се види дали имаш жълто тяло и да се потвърди овулацията. Тъкмо ще си направиш и консултация с резултатите. Според мен няма смисъл от фоликулометрия, ако се види жълтото тяло след О. - така с 1 преглед и без толкова разходи ще си сигурна, че е имало О.

# 138
  • София
Непрекъснато ми се гади и повръщах,Джеси,затова за три дни ми назначиха.

Lira, какви системи? Добре ли си? Стискам палци!

# 139
Благодаря Kris_ti, така и ще направя Flowers Hibiscus

# 140
Влизам да пожелая успех, на Winter, днес е денят, нали? 🍀
Re-born, кураж! Опитай се да си представиш твоето дете - пораснало, тичащо, усмихнато и здраво! Вярвай, че ще е така! Има много подобни развития с щастлив край, и вашият ще е такъв. Да, трудно е, но мисли положително! Въпреки всичко мечтата ти е на път да се сбъдне! Ще имаш дете! 🍀
От мен малко страничен въпрос. Бяхме на офталмолог. Заради кривене /не винаги/ на едното око. Оказа се, че трябва операция съвсем скоро, тъй като това се оправяло до 8мата година. Синът ми миналия месец стана на 7. От притеснение дори не разбрах точната диагноза, а написаното съвсем не го разбирам. Очила не се налага да носи. Операция вече насрочихме - идния месец. Доста съм притеснена. Лекарят е д-р Александър Оскар. Някакви мнения, лични впечатления за него? Останах с отлични впечатления от прегледа вчера и от отзиви в нета. Да търсим ли и второ мнение? Дойде ни като гръм от ясно небе сега тази операция и сме доста притеснени.

# 141
По темата от тези дни:
Току що ми се обади една от най-близките ми приятелки, за да ми каже, че е родила второто си детенце -  е как да не си поплачеш от радост Simple Smile
С нея сме като сестри и тъкмо когато забременя (отново едва ли не от втория опит) ние с ММ започнахме активно да ходим по лекари, изследвания и т.н. и ми беше наистина гадно когато ми споделя всякакви подробности без да знае какво ми е. Тя е и от малкото хора, на които съм споделяла проблемите ни, разбира ме напълно и ме подкрепя, но и не малко пъти в радостта си ми е казвала "Леле, ако знаеш какво е чувството да те рита в ребрата (примерно)" и аз отговарям с "Леле, ако знаех ....".
Но и аз гледам както каза Лиилоо да не унивам покрай бременни и бебета, а да им се радвам и да се зареждам от тях, представяйки си как и аз един ден ще имам свое дете и ще му давам цялото си време и любов.

П.С. Именно тя и мъжа й ни подариха и кученцето, което да ни "успокои" и да "разсее" от мислите за мечтано бебе, за да дадем шанс на съдбата да ни го поднесе неочаквано. Е... чакаме Simple Smile

# 142
Reborn стиснати палци и от мен! Пожелавам ти всичко да мине като един лош сън и да остане зад гърба ви, радвайки се на здравото ви детенце 🍀
Лира, дано бързо отшуми неразположението!
При мен, не знам какво да кажа.... Според Денис имам ЗД и ми трябва преглед. Според АГ всичко е нормално, нямало смисъл от преглед сега, а чак след цветната снимка.... Явно си имат тертип на работа... Не знам вече.

# 143
Лира, дано минават по-бързо неразположенията, стискай зъби Grin

Влизам да се похваля, че ми излязоха кръвните изследвания и според лекаря ми са като на 20годишна Joy Успяла съм да вдигна витамин Д най-накрая на 48, след като почти година го бях заковала под 20, явно упоритостта и 6.000 единици на ден са оказали влияние. Сега го продължавам поддържащо по 1.000 на ден, нищо, че не е на горна граница, така поне няма да давам през месец по 30+ евро за изследването му. ТСХ съм смъкнала на 0,62, сега очаквам мнение от ендото дали ще сменяме дозата. Пак ме отсвири лекаря при молбата ми за изследване за ИР, явно чак някой ден като се прибера в БГ ще го правя. Поне каза да продължавам да си пия добавките, явно ми се отразяват добре.

Имах и сериозен разговор с шефовете си, ако си спомняте бях писала, че от януари ми съкращават работното място. Казах им с какво бих била съгласна, и с какво не , и сега топката е в техния отбор. Половин час ми обясняваха колко били доволни от работата ми и как не искали да ме губят, да съм очаквала покана за разговор в техен филиал в някой друг град. Аз междувременно продължавам да се оглеждам и за друг работодател.
Извинявам се за спама, но нали сме едно голямо семейство тук и споделяме всичко Heart

Иначе по темата - днес, на 19 ден от МЦ ме почнаха силни ПМС симптоми, усещам как този цикъл ще е под 26 дена. И БТ си стои с малка разлика, така че нямам никакви надежди и ще си чакам лелката без тестове.
От другата седмица почвам да натискам АГ за направление за репро клиниката с новата здравна каса и се надявам да можем да стартираме преди 2021.

Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 144
Момичета, по повод темата за бременните ми се иска да ви споделя моя история,но от другата страна.
 Моята най- близка приятелка премина през спонтанен аборт, след което дълго не можа да забременее. Тъкмо с мъжа ѝ се бяха насочили към репродуктивен специалист, когато разбрах, че съм бременна. И ме беше страх да ѝ кажа. Не исках да я разстройвам или да я отдалеча от себе си по някакъв начин. Също ме беше страх, че моето щастие би могло да я натъжи, защото при тях не се получаваше. Още повече, че забременях непланирано. И така един ден говорехме по телефона и тя изръси "Абе ти да не би да си бременна?" Тогава ѝ казах "да", а тя ме попита защо не съм ѝ казала. Малко се обиди, че не съм си казала сама, но като цяло много се зарадва и много ми помагаше със съвети. Тя е най- близката ми приятелка и определено се възхищавам на силата ѝ, защото дори за миг не ме накара да се почувствам неудобно, че аз съм бременна, а тя не. На следващата година и тя забременя и сега има прекрасно момченце. Та сега аз се опитвам да следвам нейния пример и искрено се радвам на мои бременни познати Simple Smile

# 145
Лира дано бързо минат тези неразположения! 🤗
Biboche ако имаш възможност отиди за второ мнение.
Чери стискам палци операцията на сина ти да мине добре и всичко да е наред.
Марго много силно стиснати палци! Много се радвам за хубавите ти резултати, браво! ❤️

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 14:33 от Believe*

# 146
Момичета записва се и моя милост към темата Simple Smile))
Стискам палци на всички и желая най най най голямото щастие и късмет !
И на мен много ми се иска да бъда в отбора на мамите вече. Моля се на Господ  или съдбата, който както го възприема и се надявам да бъда и аз усетя както казват най-хубавото чувство на света:)

# 147
Winter Влизам да ти пожелая късмет за теста днес. Много се надявам да ни се похвалиш с много хубави 2 черти.

Margo Браво за изследванията. Аз февруари бях с вит. Д 13, но мисля, че за около 4 месеца стана 100. След дълга почивка все още си е наред 80. Успех с работата и стискам палци и за направлението. Пък дано да Ви изпревари едно бебе.

Моята лелка вчера дойде и утре мисля да засиля половите хормони и да видя гинеколожката какво ще каже. Докато чакам TSH-то да мине в норма поне да видим другите неща как са.

# 148
Влизам да се "похваля" с безкрайно отрицателен резултат нула - дори и имплантация не е имало Cry Cry Cry
Аз официално не мога да забременея нито естествено нито с процедура Cry С бета чхг си изследвах тсх може то да пречи 3.23 е, не знам вече, но не мога да мисля повече каква е причината, отказвам се за известно време. Ще живея с мисълта че не мога да забременея, каквато е и действителността Cry

# 149
Winter, съжалявам, но бъди силна, мила! Не се отказвай! Това не е ли първи опит инвитро? Рядко нещата стават от първия път. Вярвам, че ще бъдеш майка! Важно е да си силна и да продължаваш да се бориш.

Общи условия

Активация на акаунт