Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 794
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Много съжалявам за резултата! Sad
Няма такова нещо, всяка една от нас ще гушне своята мечта! Аз успях да сваля ТСХ на 1,05.  Трудно напаснахме дозата на еутирокса, но в момента съм доволна. Изследванията за ЩЖ ги правя около О.
Направи си изследвания на ТСХ, ФТ3 и ФТ4 и отиди на Ендокринолог.
Горе главата, следващият път ще се случи! Ще стане!
Влизам да се "похваля" с безкрайно отрицателен резултат нула - дори и имплантация не е имало Cry Cry Cry
Аз официално не мога да забременея нито естествено нито с процедура Cry С бета чхг си изследвах тсх може то да пречи 3.23 е, не знам вече, но не мога да мисля повече каква е причината, отказвам се за известно време. Ще живея с мисълта че не мога да забременея, каквато е и действителността Cry

# 151
Ех, Winter  Съжалявам Sad.  Не знам дали TSH-то е причината, но май е високо и е добре да се вземат мерки.

За съжаление не винаги става от първият опит и жалко, че и на теб се случва това. Надежда има, така че не унивай. Както казват момичетата оправяй короната и смешно напред към мечтата. Тъпо звучи сигурно, но се надявам поне малка искрица Надежда да ти вдъхна.

Наскоро четох една книга Майката на дъщеря ми, не знам защо точно нея реших да взема за морето, ама ме върна към болезнената тема за бебе. Вероятно и за това съм вече по-активна тук. Книгата не ми допадна кой знае колко, но поне даде една друга гледна точка за темата.

# 152
Winter11, поплачи си днес, а от утре ставаш, наместваш короната и продължаваш. Не може така пораженчески да се предаваш. Много е тежко като видиш нулата, знам от опит, но не се отказвам!
 Всяка статистика ще ти покаже, че успелите от първия път малко и са изключение / трябва да се намери подходящия подход и стимулация на принципа проба/грешка. И аз забременях от първия път, но два трансфера след това си бяха пълни нули, без имплантация, гаранция няма за нищо. С всеки следващ опит увеличаваш шансовете си за забременяване, при оптимални условия кумулативният успех е 88% след 3 процедури, едва след 5тата почват да падат шансовете за успех. Използвай времето до следващия опит за изследвания и стратегия как да продължиш - евентуално регулиране на ТСХ под 2,биопсии , колкултивиране, изчакване до бластоцист.

# 153
Winter, не се отказвай толкова лесно, твоето бебче те чака там някъде напред във времето и също се моли да не се предаваш! Борбата е безмилостно жестока, дето се казва, но няма място за отчаяние! Ще стане!
Марго, браво за чудесните резултати!

# 154
Winter Влизам да ти пожелая късмет за теста днес. Много се надявам да ни се похвалиш с много хубави 2 черти.

Margo Браво за изследванията. Аз февруари бях с вит. Д 13, но мисля, че за около 4 месеца стана 100. След дълга почивка все още си е наред 80. Успех с работата и стискам палци и за направлението. Пък дано да Ви изпревари едно бебе.

Моята лелка вчера дойде и утре мисля да засиля половите хормони и да видя гинеколожката какво ще каже. Докато чакам TSH-то да мине в норма поне да видим другите неща как са.

Пълнолуние, как го вдигна за 4 месеца до 100??
Сподели, моля те, аз след 2 опаковки капки и 1 хапчета за 5 месеца успях да го вдигна от 12 до 26....

Winter, съжалявам за случилото се, но не трябва да се отказваш - вземи си времето за почивка и се завърни с пълна сила в борбата Simple Smile

# 155
Ех Winter! Много съжалявам. 
Какво ти предписаха да приемаш до теста? На някои места дават преднизолон да подпомогне имплантацията. НК клетки имаш ли изследвани?
 Както са казали другите момичета, излей си мъката и си поплачи и след време ще си готова да продължиш. Ще направите нов трансфер и всичко ще е наред.
Някъде там те чака твоето мъниче. Гуш!

Лиричка, скоро да си на крака и да бодърстваш!

# 156
kalestia Аз ползвам спрейчетата на Better You.

Скрит текст:

Първо бях с червеното, но приемах по 5000 единици. След това реших да разнобразя и взех зеленото, което е само вит. D.

# 157
kalestia, когато си в дефицит се вдига много бавно. На мен ми отне 5 месеца да стигна от 8 до 32. Веднъж като стигнах вече се вдигна страшно бързо.
Аз също харесвам този спрей на Бетър Ю, но го приемах заедно с капки.

# 158
+1 за спрея на Better you. Приемах по 5.000 единици от капсулите на Др. Бест и две пръскания от спрея. С капки или 20.000 единици депо не можах да го вдигна.

# 159
Явно съм била късметлийка, че толкова бързо го вдигнах. Забравих да уточня, че 5000 единици на ден. Приемах го с мазна храна за по-добро усвояване.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 17:02 от Пълнолуние

# 160
Здравейте, излезнаха ми хотмоналните изследвания и има нещо което много ме притеснява АМХ ми е много завишен между 1-6.80 е нормата а моята я 17.3 четох за рак на яйчниците доктора не ми вдига много се притесних,някой имал ли е този проблем?

# 161
Hariom, не се стресирай излишно.
То каквото и да се изпише в Интернет и винаги едната вероятност е тумор на нещо си.
Не съм спец, но високите нива на АМХ може да се дължат и на СПКЯ.
Успокоявам те, защото съм същата паника. Преди две години като ми казаха, че имам полип и ще трябва да се махне и после се изпраща за изследване, бях откачила. Нито можех да спа, нито да се храня. По цял ден плаках. Щях да се поболея от тревога.
Не се притеснявай. Няма да е нищо опасно. Най-много да сте открили причината и да знаете как по-ефективно да се действа сега.

# 162
Здравейте, излезнаха ми хотмоналните изследвания и има нещо което много ме притеснява АМХ ми е много завишен между 1-6.80 е нормата а моята я 17.3 четох за рак на яйчниците доктора не ми вдига много се притесних,някой имал ли е този проблем?
Аз зная,че е завишен и при поликистозни яйчници.Може и да има някаква брутална лабораторна грешка.А кога се изследва АМХ.В смисъл някой знае ли дали след извънматочната бременност има смисъл да давам пари и за това изследване. Питам тъй като лекарите ме успокояват,че щом е станало ще стане пак и изследвания не трябват,но аз искам всичко да проверя,та затова питам някой ако знае.

# 163
Аз зная,че е завишен и при поликистозни яйчници.Може и да има някаква брутална лабораторна грешка.А кога се изследва АМХ.В смисъл някой знае ли дали след извънматочната бременност има смисъл да давам пари и за това изследване. Питам тъй като лекарите ме успокояват,че щом е станало ще стане пак и изследвания не трябват,но аз искам всичко да проверя,та затова питам някой ако знае.
Аз имам кисти на яйчниците фоликулярни иначе се изследвах на 3 ден от цикъла,не знам ако искаш си пусни има едно 37.90,другото е 47 лева в цибалаб

# 164
Благодаря ти! А лекар ли го назначава или мога и сама да го пусна?

Общи условия

Активация на акаунт