Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 800
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти! А лекар ли го назначава или мога и сама да го пусна?

На мен ми го назначи лекар,но мисля че и сама можеш да го пуснеш.

# 166
И тъй като незнам в темата дали има преминали през извънматочна,ако да.. моля кажете какво изследвахте след нея.Благодаря

# 167
Щом имаш кисти, Hariom, на това се дължи. АМХ-то, само по себе си, не значи нищо, трябва да се изследва с други хормони FSH, LH, естрадиол.
Когато има поликистоза обикновено АМХ е завишен, но се чуй с лекаря си.
Не мисли за никакви ракове и тем подобни неща.
Пълнолуниеее
Уинтър, моля те, много, много моля не се отказвай 😭. Знам, че след толкова години си имала огромни надежди за това ин витро, но моля те, дай шанс скоро на втория опит! Сигурна съм, че бебчо чака на прага! Прегръщам те и силно се надявам да  намериш сила за още един последен напън към заветния финал! Понякога не знаем колко близко сме всъщност.

# 168
Щом имаш кисти, Hariom, на това се дължи. АМХ-то, само по себе си, не значи нищо, трябва да се изследва с други хормони FSH, LH, естрадиол.
Когато има поликистоза обикновено АМХ е завишен, но се чуй с лекаря си.
Не мисли за никакви ракове и тем подобни неща.
Пълнолуниеее
Уинтър, моля те, много, много моля не се отказвай 😭. Знам, че след толкова години си имала огромни надежди за това ин витро, но моля те, дай шанс скоро на втория опит! Сигурна съм, че бебчо чака на прага! Прегръщам те и силно се надявам да  намериш сила за още един последен напън към заветния финал! Понякога не знаем колко близко сме всъщност.

# 169
Е, супер! Имаш всичко, сега изчакваш да се срещнеш с док и ще видите всичко. Аз не съм компетентна и няма да се правя на доктор, нека оставим това на хората, които си знаят работата.
Само въпросчето ми е при репродуктивен или обикновено АГ ще ходиш?
Успех!

# 170
Е, супер! Имаш всичко, сега изчакваш да се срещнеш с док и ще видите всичко. Аз не съм компетентна и няма да се правя на доктор, нека оставим това на хората, които си знаят работата.
Само въпросчето ми е при репродуктивен или обикновено АГ ще ходиш?
Успех!
Ами аз си ходя при АГ аз съм на 22 и два месеца сме опитвали за бебе,не знам дали да се обърна към репродуктивен специалист...

# 171
Мила, с поликистозни яйници си, за това тези 3 хормона са така завишени. Докторът ще каже повече. Но знаем за адски много случаи на забременели жени с този проблем. Другите също да кажат мнение. Не съм аз толкова наясно с тези неща.
Сега, не знам дали си за репродуктивен, все пак тепърва започвате да работите за бебе, но важното е АГ-то ти да е добър професионалист, защото все пак си имаш заболяване.

# 172
Може да питаш Денис в темата за хормоните,тя ще те насочи. Според мен и моя опит с такива изследвания това е ПКЯ и заради съотношението между LH и FSH, и е много важно лекаря,който те лекува да разбира добре нещата,а не само да те тъпче с всякакви хапчета.С ПКЯ се забременява,моя гинеколог смята,че повечето жени са в начална или не толкова начална фаза на състоянието, просто при опитите за бебе най-вече се следи дали има овулация или не и кога е тя.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 20:05 от Jaienvie

# 173
Леле Момичета супер сте така ме успокоихте адски много Ви благодаря ❤️❤️❤️,ще пиша за резултати!!!

# 174
Естествено,че трябва да си спокойна, ти си на 22 години.Аз съм почти на 30 и ми беше много трудно с тези изследвания и притеснения,пък на твоите години даже не съм знаела какво е изследване на хормони.Много е хубаво,че си обърнала внимание от по-рано,а не като мен например.Така,че не се притеснявай с правилно лечение всичко ще се оправи🌞

# 175
Естествено,че трябва да си спокойна, ти си на 22 години.Аз съм почти на 30 и ми беше много трудно с тези изследвания и притеснения,пък на твоите години даже не съм знаела какво е изследване на хормони.Много е хубаво,че си обърнала внимание от по-рано,а не като мен например.Така,че не се притеснявай с правилно лечение всичко ще се оправи🌞
И при теб всичко ще е наред,аз винаги съм била такава на генеколог ходя от 6 клас (без да съм водела полов живот),постоянно си правя изследвания абе хипохондричка съм....желая ти успех 🍀!!!

# 176
Hariom1, моето AМХ е 19,4 ng/ml, съотношение LH:FSH 2,66 и съм си с доказани ПКЯ. Няма нищо страшно, както са ти казали другите момичета - трябва да се търси причината за поликистозата и да се лекува тя.

# 177
И тъй като незнам в темата дали има преминали през извънматочна,ако да.. моля кажете какво изследвахте след нея.Благодаря

Здравей, аз съм с извънматочна през август миналата година. По време на лапароскопията моя АГ е огледал добре другата тръба и каза, че е перфектна и нямам нужда от цветна снимка или хидротубация. Пуснах изследване само за хламидия, уреоплазма и микоплазма. За успокоение- следващата ми бременност(макар и неуспешна) беше вътрематочна. Единственото по- специфично след извънматочната беше, че при следващата бременност започнах следене на чхг през 48 часа, като първото беше на 5ти ден закъснение. По спомен от друга тема на теб ти бяха запазили тръбата, нали?

# 178
Hariom1, моето AМХ е 19,4 ng/ml, съотношение LH:FSH 2,66 и съм си с доказани ПКЯ. Няма нищо страшно, както са ти казали другите момичета - трябва да се търси причината за поликистозата и да се лекува тя.
Благодаря,просто четох,че не може да се забрвменее с ПКЯ и се притесних.... Надявам се причината да се разбере скоро и да се оправят нещата! Успех и на теб 🍀!

# 179
Благодаря за отговора Chef mama . И аз си те спомням от другата тема,добре че беше  темата да си открия извънматочната,че лекарите все ми казваха че е нормална бременност.Много е окуражаващо,че следващата е била вътрематочна при теб,макар че не е била успешна. Това си е много нещо,за човек минал през това.И мойта беше август,само че тази година.Уж ми беше любимия месец,сега ми е най омразен.И аз ще направя тези изследвания.Тръбата ми я запазиха,но аз още имам ЧХГ около 40,още не се е изчистило напълно,вероятно като ми дойде менструацията,така ми обясниха.Поне вече не ми се гади и не ме болят гърдите,защото беше много стресиращо за мен да си имам симптоми след отстраняване на ИБ.Уж са проверили и мойте тръби,но все си мисля,че дясната,която не махнаха може да създава проблеми.Даже дълго време се чудех,защо не са я махнали,но явно така са преценили и са отстранили проблемите,които е имала. И тъй като аз бях много ужасена след случката,попитах лекаря дали да не преминем към инвитро след това.Но той категорично ми отговори,че при естествено забременяване,каквото се случи при нас,няма никакъв смисъл,а и при него нямало гаранция,че ще се получи вътрематочна бременност. Вие колко време се пазихте след това? На нас казаха само 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт