Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 815
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Dreamer и аз от утре почвам Кломифен-цитрад. Успех ни и на двете... дано нямаме странични ефекти, каква е твоята схема? Аз съм 2х1 за 5 дни.
Днес изписаха бебчето на моята много близка приятелка, що рев се изрева от мен 🤣всички някви спокойни, аз хълцуках там, но толкова беше хубаво ❤ Пожелавам ви и вас да изписват с едно вързопче, красиво и невероятно!

# 196
Аз бях на 3*1 кломифен и имах само 2ф, които пък изпуснахме и направих инсе. Неуспешна, ест. Толкова от мен с максимална доза.

# 197
Jaienvie, моята тръба я махнаха и не съм следила чхг, та не мога да кажа при мен как е падало. ИБ като цяло е много коварна, чела съм, че при някои се образува псевдо сак в матката и така се "замаскира" ИБ. Май при теб така е станало. Пазихме се 3 месеца и на третия месец от опитите забременях, 6 месеца след ИБ. В края на 8ма сърчицето спря. След това правих изследване за тромбофилия и се оказа, че имам някои мутации. От два месеца отново правим опити и този път ще взимаме мерки.
Като АГ ми каза, че не е успял да спаси тръбата честно казано изпитах облекчение, обаче сега ми е малко криво. Успокояващо е да знаем, че тръбите ни са проходими, пък другото е божа работа.

# 198
Моята АГ искаше да ми изписва Кломифен, но при условие, че първо ММ направи първо СГ. Четох, че изчерпва бързо ЯР.

# 199
Аз бях на Кломифен цитират 5 дни 2 пъти по 1. Не усетих странични ефекти, освен изтъняване на лигавицата на матката. Имах 3 доминантни фоликула, но изкарахме 1 яйцеклетка.

# 200
За кломифена да се включа и аз. Моят АГ август беше отпуска и отидох при друг. На прегледа ми каза, че този месец съм с поликистоза и ми даде 2 х половин таблетка кломифен за 4 дни. На 31.08 ми цъфна Ц и отидох при моя си АГ който ми се изсмя след като му споделих какво и колко съм пила. Каза че това е смешна доза и е нищо.
Така че нямам много опит, обаче мисля че бях по нервна но може и да е случайност. И аз съм чела че изчерпва ЯР и го пих и ревах 😂 🤷‍♀️

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 18:42 от Believe*

# 201
Моята АГ искаше да ми изписва Кломифен, но при условие, че първо ММ направи първо СГ. Четох, че изчерпва бързо ЯР.

Стимулация с Кломифен не се препоръчва за повече от няколко цикъла  в живота на жената. Иначе се правят фоликули от него , но вече има по-леки варианти да стимулация с хапчета. В Надежда са фенове на фемара/летрозол, или поне моят доктор все с това ме стимулираше, но и аз всеки път натъртвах, че искам да е щадящо за моето здраве. В началото, когато още ме беше страх и ме беше грижа за здравето ми:D После, като правих инвитро , прецених, че по-добре да не се замислям толкова.

# 202

Стимулация с Кломифен не се препоръчва за повече от няколко цикъла  в живота на жената. Иначе се правят фоликули от него , но вече има по-леки варианти да стимулация с хапчета. В Надежда са фенове на фемара/летрозол, или поне моят доктор все с това ме стимулираше, но и аз всеки път натъртвах, че искам да е щадящо за моето здраве. В началото, когато още ме беше страх и ме беше грижа за здравето ми:D После, като правих инвитро , прецених, че по-добре да не се замислям толкова.
Аз щях да го пия сигурно, че се бях поотчаяла вече, но се питах какво следва след стимулацията ако не стане. Примерно АГ не искаше да ми проверят първо тръбите, освен това изследванията показваха, че имам О, а тя директно кломифен ми предлагаше, не знаех, че има и по-щадящи лекарства.

# 203
  • София/Севлиево
Аз от Кломифен отключих зверски паник атаки и минах на Фемара(а и тя имаше по-добър ефект при мен).
Сега се зареждам с положителни мисли и малко търпение,че имам заповед,но заедно с нея и цикъл, та ще стартирам края на октомври.Надявам се краят на моята сага да е близо...

# 204
Здравейте, момичета! Минах си прегледа и изследванията. Не са ок нещата. Имам само 1 фоликул и естрадиола ми е нисък. Утре пак ще пускам изследвания и ако не са ок, канселираме опита. Бях се настроила положително, но явно само това не е достатъчно. Каквото такова-продължаваме...

# 205
https://www.mama24.bg/article/8572876 една интересна статия!

# 206
Здравейте момичета! Имам чувството, че имате нужда от малко бременен прашец. Ръся ви обилно.

Днес във фейсбук ще има безплатно предаване за мъжкия фактор. Който иска може да го гледа на живо.
https://fb.me/e/25Z4ycrHE

# 207
Добро утро момичета-кокичета!
Аз да ви се "похваля" , имам ИР.
Това изследване го отлагах с месеци(страх ме беше от резултата) , но ето къде е бил ключа от бараката. Много лесно качвам килограми и много трудно ги свалям , както се вика водата ми се лепи. Няколко дни въобще не бях в настроение и се самообвинявах , че съм изгубила толкова време . Слава богу ЩЖ е добре. Утре имам консултация с ендокринолог , и спазвам диета без въглехидрати . Адски ми е трудно , но ще успея .
Тези дни е много тихичко тук , дано това да е затишие пред буря с много положителни тестове ! 🤗

# 208
  • София
И на мен съвсев в началото на бременността ми откриха ИР, но забременях сравнително бързо, така че не е невъзможно, разбира се, добре е да се контролират нещата.

# 209
Благодаря за прашеца, грабя сиии! 🤗❤️🥰

Дрийм пожелавам скоро да овладееш положението. И аз съм с ИР уж беше овладяна ,2017 ми спряха метформин и за около 8 месеца нещата бяха супер. После се влошиха след като отказах цигарите (не съм яла повече от преди). Рязко качих и няма сваляне.
Ограничавам се обаче млечни обожавам и прегрешавам с картофи (от село 😂).
То реално с какво да се храни човек риба, месо и салати.... Плодовете са забранени заради фруктозата.... Еми пусто чудо вкусни са ми крушите (от село) не прекалява де 😂.
Всичко ми е домашно и киселото мляко си го квася аз, а млякото е от свекъра ми. Метформина пак ми е 3 х 850 обаче този път не отслабвам, както първия (12кг). Дааам има доста неща които трябва да махна от менюто!

Успех момичета 🤗 и аз се надявам това затишие да бъде пред буря от + тестчета! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт