Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 856
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Fillme е търсената ни бременна Smile
Мерси много! 🌸

# 271
Честит октомври мили момичета! Нека на всички ни донесе две тлъсти черти Heart

Лира, честито сърчице!

Иначе и аз съм в клуба на депресираните тези седмици Confused От както останах и без работа, съвсем се скапан и се чувствам безполезна.
Поне тъпата М днес се появи, след 10 дни Дуфастон и още 6 чакане. В неделя съм на преглед и само стискам палци да се е изчистила тъпата киста, че да започнем с естрогена за моята дребна лигавица и да има шанс този месец. Този е последният за който сме си стиснали ръцете с док че пробваме натурално. От другият минаваме на инсеминация.
Хайде оплаках се и аз, дай Боже от тук нататък само позитивни постове Hug

# 272
Раулиста, дано да си се е спукала сама!
Аз пак съм с драма.. тъй като не искам мноого да се задълбавам в размисли, страсти и четене на 10000 теми по въпроса, моля някоя от вас да ми отговори..
Не съм много запозната д тия кистозни яйчници, и се питам може ли това да е временно състояние- примерно за месец-два, а не да са ми такива яйчниците по принцип. Май месец като ходих на профилактичен- видяхме доминантен фоликул 18 см, и в нито единия яйчник нямах такива кистозни истории. Стщо така се следя с лентички от януари, които всеки месец освен август и септември са ми давали положителен резултат. Усещам си няколко дни преди това болки, също и тези месеци в които явно нямам.. та, може ли да е нещо временно / хормонално и после да си се оправя? Редовен си ми е цикъла, проблеми никакви

# 273
  • София
ggirl, успокои се. Може да е временно. Колко лекари ти го потвърдиха? Ако е само един, отиди и при друг. Начини за стравяне има много. Както те посъветвах отиди на акупунтура, ако не изчвзнат сами. Дори съм чела, че билки също помагат много. В краен случай - противозачатъчни за няколко месеца и после веднага опити. (Против съм много тези хапчета, но са изцеление временно преди забременяване).
Няколко години наред (различни лекари) ми казваха, че имам ПКЯ, в един момент просто изчезнаха и вече 6/7 години няма и помен от тях. Не се психирай, не е страшно.

# 274
Strawberry cream, мерси много за инфото. 1 лекар ми го потвърди, но аз имам снимки от ехографа, то си се вижда, много малки фоликули в двата яйчника. Иначе принципно аз осем години пих противозачатъчни, тв каза че може да ми предпише, но няма смисъл,защото после пак ще се появят. Дано да е нещо временно наистина Bowtie

# 275
ggirl наистина отиди за второ мнение. Аз съм със СПКЯ и бях 15 години на противозачатъчни. Уж се бяха изчистили, и хоп щом спрях след няколко месеца се върнаха и с тях проблемите на нередовна М. Но не бързай да се притесняваш, има 100 неща които могат допълнително да се проверят за да потвърдят/отхвърлят такава диагноза, но виж второ АГ първо. Успех!

# 276
  • София
По принцип се изчистват от противозачатъчните, и доста често се появяват пак след тяхното спиране. Може така да е било при теб, понеже сега си ги спряла (доколкото разбирам). Аз заради това съм за холистичните методи при ПКЯ Simple Smile Има доста билки, които регулират хормоните.

# 277
Ще споделиш ли какви билки пиеш за хормоните. Аз с инофолик изчисти киститите, но LH и FSH не мърдат Sad

# 278
  • София
Пълнолуние, аз не съм пила отдавна. Но тогава (преди 6/7 години) пиех билки, и ходих на акупуктура, и не са се появявали повече. Трябва да се консултираш, иначе по спомен белият равнец е една от тях. Спомням си, че бях чувала Алекс Петканова също да се оплаква от ПКЯ и да казва, че ги е оправила с билки от някакъв билкар и си е забременяла. И пак да кажа колко съм доволна от акупунктурата, за такива репродуктивни неща, включително хормони, кисти, върши много добра работа. Аз заради това си ходя през 3/4 години Grinning Наскоро пак я посетих (Август) (за друго, но все пак влияе и на хормони), надявам се скоро да ви кажа дали е имала ефект Grinning

# 279
Аз също съм ЗА акупунктура. Само трябва да се намери правилния човек, който да я направи.
Мисля че съм споделяла и преди, ходих при Китаец в Плевен 2014 г. по повод дискова херния и съм супер, супер доволна.
Така де не беше само акупунктура, имаше ведузи, ток няколко дни, даваше ми билки да пия и ми биеше някакви китайски инжекции. Обаче пък евала вдигна ме на 2рия ден на крака! Да чукна на дърво, от тогава нямам проблем.
А иначе месец и половина бях половин човек и ме отровиха от лекарства и инжекции без ефект...
Малко стана оф топик за което се извинявам!

# 280
Аз съм ходила на акупунктура, на акупресура и какво ли не още неща за едно заболяване, което няма общо с ПКЯ и ефект 0. Слагаха ми на ушите зрънца, игли и накрая получих алергична реакция.  Сега обаче вече ходя на работа и няма как да пътувам 1 час и нещо в посока за процедура. Около моя квартал не съм намерила човек, при който да ходя.

# 281
Трудно е да се намери човек който наистина да си разбира от работата. Думите на китаеца бяха "тук в България учат 2 години и са специалисти вече по акупунктура, нас ни учат от 14 годишни и пак не можем да се наречем специалисти".

# 282
Здравейте, момичета! С много страх и много надежда влизам с огромното желание да повлека крак, както често се случва в темичката ни. Всеки, който е преживял загуба, знае, че положителният тест не носи онази спонтанна радост и сигурност, че този път всичко ще бъде наред. Поплаках си сутринта, а сега се лутам в мисли какво да изследвам, към кой доктор да се обърна, да не би да изпуснем нещо и този път. Единственото изследване, което направих след аборта е основния пакет тромбофилии, в който излязоха хетерозиготин генотип 1298 А/С за MTHFR и хетерозиготин генотип 5G/4G за PAI-1. Спрях да пия добавки, витамини и зарязах графиките с температурата. Нямам никакви необичайни усещания.

А сега имам нужда от много стиснати палчета и лавина от положителни тестове в темата!

# 283
  • София
Момичета, днес ми излязоха изследванията за тромбофилиите, и имам! Astonished Направо не мога да повярвам, защото през последната една година си открих какво ли не (включително съмнения за автоимунно, възел на щитовидна жлеза), и сериозно взе да ми писва. Освен това имам една нормална бременност, но съм чела, че тромбофилията невинаги оказва влияние на плода, особено, ако си по-млад.
Някой има ли представа какво значи следното?
ACE I/D -- Хомозиготен носител, генотип D/D

ПС: Днес съм при Калчев, надявам се той да ми даде яснота, ако не - ще ходя при Русев.
Намрънках се и аз малко, ама Sad

# 284
Tickles Flowers Hibiscus стискам палци всичко да е наред този път! Изпращам много положителна енергия и дано да повлечеш крак  Relaxed Едва 2-ри октомври е, очаквам още хора да се похвалят с плюсчета до края на месеца!

Общи условия

Активация на акаунт