Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 861
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Tickels, честито 💚 стискам палци всичко да е наред  до щастлив финал 🍀🍀🍀

# 286
Tickles, много ме усмихна сутринта Heart Опитай се да не мислиш за лоши изходи и вярвай, че този път ще се радваш на едно здраво бебе след 8+ месеца!

Strawberry Cream, тази мутация е свързана с повишен риск от прееклампсия и е добре при бременност да ти бъде обърнато внимание от специалист.

# 287
Tickles Стискам палета този път всичко са е наред. Пожелавам ти много лека и спокойна бременност. Flowers Four Leaf Clover

# 288
  • София
margolotta, много ти благодаря! Леле, в комбинация с евентуално автоимунно, което също повишава риска от прееклампсия и тази мутация, направо страхотно Astonished Мисля, че пикът на спека при мен е днес, и със страх ще си направя тест скоро Grinning

# 289
Tickles,  честито!
Силно стиснати палци за Лека бременност и щастлив финал!

# 290
Strawberry Cream, не се настройвай отрицателно, гледай от положителната страна - 1. информирана си и може да обърнеш внимание навреме, а не впоследствие да търсиш причини за неуспешния край. 2. Нямаш други високорискови мутации от основния панел, в комбинация с тях би се повишил рискът от спонтанни А.

# 291
Ох, така обичам положителните тестове на шуър чек!
Честито tickles, пожелавам ти успех до финала! Heart Decoration
Strawberry, аз честно казано не разбирам, но се надявам и при теб всичко да се нареди Two Hearts

# 292
Честито Тикълс! Хайде този път да е леко и до финал! Flowers Hibiscus

# 293
  • София
Тикълс,честито ❤ Успешно и колкото може спокойно да бъде до щастлив финал🤗

# 294
Тикълс Simple Smile много се радвам, този път до финал пожелавам Simple Smile

# 295
  • София
Честито на tickles Heartpulse Желая ти лека и безпроблемна бременност!
ggirl, и аз хич не разбирам, сега се сблъсквам с какво ли не Grinning Как може да имаш една нормална бременност,  станала от първия път, и после да откриваш какво ли не Grinning
margolotta, определено е така, дай боже това знание да ми помогне всичко да бъде да наред. Много ти благодаря за отговорите Blush

# 296
Тикълс Heart много палци и от мен!

Strawberry не се отчайвай, по-добре да знаеш, отколкото при бременност неприятна изненада.

# 297
Тикълс, този път да е успешна! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 298
  • София/Севлиево
Тикълс,честито ❤️❤️❤️
Знам през какво премина ,нека сега всичко е наред.
Като се замисля ММ ,когато правих изследванията в 23andMe ми каза,че имам ген,който ми показва точно склонност към прееклампсия( не съм го изследвала допълнително към пакета тромбофилия),май ще трябва да проверя,въпреки че като бременна бях с ниско кръвно,но в деня на раждането,което беше два дни преди термина,лекарите се изплашиха,защото получих точно това чудо(аз нищо не усетих,но ми казаха,че кръвното ми е скочило до небето)...

# 299
Tickles, колко хубава втора чертичка си имаш Simple Smile Нека да се насити и пренасища, и след 8 месеца да си най-щастливата Simple Smile Честито!

Общи условия

Активация на акаунт