Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 862
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Знаех си че ще е на хубаво 16 непрочетени! 🥰🍼🤰
Tickles честито, много стиснати палци и този път до финал! 🤗❤️🍀

# 301
  • София
Стискам палци и аз!

# 302
Честито Тикълс, стискам ти палци този път всичко да е наред и едно хубаво и здраво юлско бебче да те радва! Hug

# 303
Огромна мечешка прегръдка, Tickles. Този път ще стане. Не спирай да си го повтаряш. Знам какъв спек е след загуба. Изследвай всичко което ти хрумне за да се успокоиш.

# 304
Тикълс, имаш и моите силно стиснати палчета! Честито и мисли положително! 🍀

# 305
Момичета, може ли да споделите при кой ендокринолог ходите? Как става записването на час и кога преглежда? За София питам, ще съм ви много благодарна защото не знам при кой да отида, а ТСХ ми варира и искам да ми уточни дозата на еутирокс Sad

Аз посещавам др. Дениз Бакалов. Доволна съм от него. Много е внимателен. Ходя в клиника Зора, намира се до The Mall на Цариградско шосе.

# 306
  • София
Уинтър,аз съм при д-р Начев в Майчин дом. При него ме прати гинеколога. Ако решиш,ще ти напиша телефон.

Момичета, може ли да споделите при кой ендокринолог ходите? Как става записването на час и кога преглежда? За София питам, ще съм ви много благодарна защото не знам при кой да отида, а ТСХ ми варира и искам да ми уточни дозата на еутирокс Sad

# 307
Tickles, честито Heart Eyes
Това е моя месец и много се радвам, че ти носи късмет.
Пожелавам ти най-вече успешна и спокойна бременност.
Опитай да отпуснеш душичката си и дано нямаш поводи за притеснение. Ще чакам с нетърпение след осем месеца да ни се похвалиш и с живо и здраво бебе Heart

# 308
Тики Heart Честито ! Всичко ще бъде наред този път, само не се впускай в мрачни мисли и притеснения без никаква причина ! Мисли положително и всички тук ще се надяваме заедно с теб за грандиозния финал на тази втора чертичка Simple Smile И нали знаеш, плътно вървя след теб Grinning

# 309
Tickels честито. Лека бременност и щастлив финал. 🤞

# 310
  • София/Севлиево
Аз на ендо ходих в Софиямед,ама не помня фамилията на докторката,казваше се Гергана и е кадър обучен от много добра лекарка от Александровска болница (по принцип Дани-момичети,което ни посочва къде да идем във ФБ,писа че най-добре е в Александровска,но тогава нямаше как да стигна до там,а и Софиямед са ми съседи и предпочетох там да ида).
ПП.Сега проверих на сайта на Софиямед и въпросната лекарка вече не работи там.Жалко,беше добра и мислех пак да я посетя,явно ще търся нов специалист ако се наложи...

# 311
Момичета,
Днес ми излязоха резултатите от изследването на 2 ден от цикъла, ама тоя пролактин нещо ме притеснява. Не е извън границата но е на горната.

Края на юли на предното изследване пак беше такава стойността. Спазвала съм препоръките, единствено вчера ходих доста пеша и не знам дали не се е отразило Thinking Какви може да са причините според вас? Пролактинън ми ноември е бил много по-добре 200, но пък тогава всички други хормони ми бяха тотол щета. Едно оправиш, друго се скапе...писна ми вече Persevere

# 312
Тикълс, много много ме зарадва! Стиснати палци до посиняване, всичко ще е наред този път! Purple Heart
Според мен направи една консултация с Русев, може би ще имаш някаква терапия, заради мутациите. Дръж ни в течение.

# 313
Честито и от мен, Тикълс! Имаш стиснати палци и от мен. Всичко ще бъде наред! Успех и до прекрасен финал Heart

# 314
Тикълс честито и от мен, пожелавам ти безпроблемна бременност и много късмет до финал! Всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover Hug

Общи условия

Активация на акаунт