Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • София/Севлиево
И в Бодимед излиза в рамките на 4-5 часа и е под 20 лв...Нещо тук не е като хората...

# 391
Явно ги пращат в София или не знам. Онзи път в Рамус на средващия ден излезе и беше някъде 17 лв. Пък ако трябва и в петък да пускам ... 😵😵😵

# 392
  • София/Севлиево
Явно ги пращат в София или не знам. Онзи път в Рамус на средващия ден излезе и беше някъде 17 лв. Пък ако трябва и в петък да пускам ... 😵😵😵
Така да,може да се оскъпи.След едно от инсетата трябваше да се тествам в Плевен и отидох в Цибалаб и точно тъй ми казаха,че се праща в София и ще стане за 2 дни,но пък беше 2014-та,все си мислех,че днес не бе във всяка лаборатория да се направи и да излезе в рамките на деня...

# 393
Аз ги пускам в Цибалаб в централната лаборатория и излизат след няколко часа. 19.30 плащам. Може пък по-рано да ги изкарат. Thinking

# 394
  • София/Севлиево
Тикълсче,още ли има такива чутовни опашки пред централата на Цибалаб? Мисля едно обременяване с глюкоза да направя там преди старта на процедурата,обаче ако още има по 100 човека на опашка като лятото само Хома в тази до вкъщи ще пусна...

# 395
Аз ходих три пъти сега да пускам през ден - около 11-12 часа бях единствения човек и не съм чакала и минута. Предишният път ги пусках към 15ч и също нямаше хора. Мисля, че рано сутрин са големите опашки, но пък ако изследването трябва да е тогава, може и да почакаш повече.

# 396
Аз винаги в Лина за 2 часа,17 лева,но незнам в кои градове освен Варна и Бургас има

# 397
Леле Чери, каква е тази лаборатория. ЧХГ излиза за 1 час!  Надявам се да се появи онлайн по-бързо. Чакането два дни си е направо убийствено.

Аз си пускам нещата в клиниката или в Бодимед.

# 398
  • София
Къде излиза ЧХГ за 1 час, аз като човек, който обиколи 100 лаборатории в последните месеци мога да кажа, че където и да съм била резултатът излиза след минимум 5,6 часа, и по над 12 часа съм чакала.
 Иначе при предната бременност в Токуда ходих и там наистина ставаше много бързо.

# 399
В Надежда- час- час и половина

# 400
Адела, Щерев.

# 401
  • София
В тези не съм била, признавам. Grinning

# 402
Може би в репро клиниките са по-бързи. Каквото и да съм пускала, хормони, витамини етс все за около час, час и малко е готово.

# 403
Черии, много ме развълнува Heart Имаш стинати палци и от мен!

# 404
Ох, завиждам ви. Аз ще си изчакам чакането до петък. Да ми бяха казали тези неща преди да ме бодат. Онлайн питах - не могли да ми дадат ID код, от Цибалаб не им давали. Абе бясна съм! Дали да не се обадя в Цибалаб /София/ и да питам за код. Но едва ли дават по телефона...

Общи условия

Активация на акаунт